2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynenn bende oleee yaa. esımde saolsun ısrar etmıyorr oyle anlayıslı dawranıyorr gun sayıyıorrr:)) dogumdan sonrada 4o gunmu war dıo hahahahhah:sm_cool:

aynen benim eşimde ısrarcı değildir ama arada sırnaşmıyo değil:) sonra o da seninki gibi 40 gün sonra mı diyo bende diyom en az 2 ay şimdiden hesap yapıyo yazık::dance:

Evet bi 40 gün de ordan ekleniyor..bakalım sonrasında ufaklıklar izin verecek mi? :) Ya da hal bırakacaklar mı annelerinde?

benim canım istemiyor o da çok ısrar etmiyor onuda etkiledi bu hamilelik:kedi:aldatılmaktanda bu dönemde hiçmi hiç korkmuyorum ona %100güvendiğimden falan değil ama..nedenini bende bilmiyorum sanırım şu an düşünecek çok daha önemli şeyler var kociş beklesin durumundayımsempatiksalakcinni

günaydın kızlar nasılsınız.Biz iyiyiz oğluşumla çok şükür bazen çok özlüyorum bir an önce kucağımda olmasını istiyorum bakalım nasıl gecek bu 2 ay....

Çok sevindim meralcim hadi gözünaydın.Artık yeşil sahalarda bol bol göreceğiz seni desene sevindim hayatım. Bu arada çisem ve özlem hoşgeldiniz canlar. Laluz24z sende jhoşgeldin canım.

günaydınlar herkese güzel sağlıklı huzurlu bir gün diliyorum
benim boğazlarım ve midem çok kötü yanıyor
midem bulanıyor heran çıkaracakmışım gibi yaaaa

Ayy didemcim 33.haftaya gelmişsin maşallah.
Kızlar vakit iyice darallıyor yaa gerçi ben en son doğurcam sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…