iznemi çıktın canım ohhh ne güzel..güzelllce dinlen işlerini yavaştan hallet canım:CüvCüv:
günaydınlar herkese güzel sağlıklı huzurlu bir gün diliyorum
benim boğazlarım ve midem çok kötü yanıyor
midem bulanıyor heran çıkaracakmışım gibi yaaaa
Ayy didemcim 33.haftaya gelmişsin maşallah.
Kızlar vakit iyice darallıyor yaa gerçi ben en son doğurcam sanırım.
ewt cnm kurtulduk sonundaa ı sterınsdenn.daha kıızmın odasını fılan yapmadıkk hıcc bı hazırlıgımız yok dıyebılıırmmm..esımde cıksın guzele tamamlarız nasıl olsa daha zamanımız warrr..para olduktan sonra 2 gunluk ıs ..:asigim:
Benim bugün çok çarpıntım var kızlar akşam uyuyamadım ya artık bütün gün sersem gibiolurum.Biraz uzanayım içeri iyi gelir belki. Gelince görüşürüz yine kendinize iyi bakın..
günaydın kızlar...
Hoşbulduk pınarcım. Beni bir tek sen gördün mafoldumben
Günaydın Kızlar... Herkese mutlu sağlıklı bir gün dilerim...
günaydın kızlar nasılsınız.Biz iyiyiz oğluşumla çok şükür bazen çok özlüyorum bir an önce kucağımda olmasını istiyorum bakalım nasıl gecek bu 2 ay....
Ya ben bir yandan savunma yazıyorum ondan hoşgeldiniz fıstıklar
Günaydın hayatım. Bizde oğlumla arkadaşına ve annesine güzel sağlıklı huzurlu mutlu bir gün diliyoruz.Bu mide yanması nedir anlamadım.Bebişlerçok hareket edince mideye baskı yapıyor herşey çıkıyor dışarı canım geçmiş olsun dikkat et kendine. Bende akşam öyle oldum ne var ne yok günlük herşey dışarıdaydı valla. Birde tansiyon oynamasa çok iyi ama neyse meleklerimiz çok şükür iyiler hiçdeğilse onlar için herşeye değer demekten başka çaremiz yok.
zor bi durum Allah kolaylık versin...Ya şirkette usulsüzlük yapılmış müdürümüz suçlanıyor bize de savunma yazdırıyorlar işleyişi görmek için filan ama gerildim ya üff yanlış 1 şey yazıcam bir şey olucak diye geriliyorum 2 canlıyken iftira atar duruma düşmiyim diye 1000kere düşünüyorum
Ya şirkette usulsüzlük yapılmış müdürümüz suçlanıyor bize de savunma yazdırıyorlar işleyişi görmek için filan ama gerildim ya üff yanlış 1 şey yazıcam bir şey olucak diye geriliyorum 2 canlıyken iftira atar duruma düşmiyim diye 1000kere düşünüyorum
Günaydın hayatım. Bizde oğlumla arkadaşına ve annesine güzel sağlıklı huzurlu mutlu bir gün diliyoruz.Bu mide yanması nedir anlamadım.Bebişlerçok hareket edince mideye baskı yapıyor herşey çıkıyor dışarı canım geçmiş olsun dikkat et kendine. Bende akşam öyle oldum ne var ne yok günlük herşey dışarıdaydı valla. Birde tansiyon oynamasa çok iyi ama neyse meleklerimiz çok şükür iyiler hiçdeğilse onlar için herşeye değer demekten başka çaremiz yok.
Ya şirkette usulsüzlük yapılmış müdürümüz suçlanıyor bize de savunma yazdırıyorlar işleyişi görmek için filan ama gerildim ya üff yanlış 1 şey yazıcam bir şey olucak diye geriliyorum 2 canlıyken iftira atar duruma düşmiyim diye 1000kere düşünüyorum
Evet meralcim sana katılıyorum paran varsa 1 günlük iş valla. Bizde son eksik listemizi yapıyoruz bu cumartesi günü çarşıya gideceğiz.Hepsini alalım artık bir daha gidemem.Zaten araba ile gideceğiz yoksa trenle hiç çekemem onca yolu yükümüzde çok olur büyük ihtimal.Meğer ne çok eksik varmış yaa al al bitmiyor valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?