2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iznemi çıktın canım ohhh ne güzel..güzelllce dinlen işlerini yavaştan hallet canım:CüvCüv:

ewt cnm kurtulduk sonundaa ı sterınsdenn.daha kıızmın odasını fılan yapmadıkk hıcc bı hazırlıgımız yok dıyebılıırmmm..esımde cıksın guzele tamamlarız nasıl olsa daha zamanımız warrr..para olduktan sonra 2 gunluk ıs ..:asigim:

günaydınlar herkese güzel sağlıklı huzurlu bir gün diliyorum
benim boğazlarım ve midem çok kötü yanıyor
midem bulanıyor heran çıkaracakmışım gibi yaaaa

Günaydın hayatım. Bizde oğlumla arkadaşına ve annesine güzel sağlıklı huzurlu mutlu bir gün diliyoruz.Bu mide yanması nedir anlamadım.Bebişlerçok hareket edince mideye baskı yapıyor herşey çıkıyor dışarı canım geçmiş olsun dikkat et kendine. Bende akşam öyle oldum ne var ne yok günlük herşey dışarıdaydı valla. Birde tansiyon oynamasa çok iyi ama neyse meleklerimiz çok şükür iyiler hiçdeğilse onlar için herşeye değer demekten başka çaremiz yok.

Evet meralcim sana katılıyorum paran varsa 1 günlük iş valla. Bizde son eksik listemizi yapıyoruz bu cumartesi günü çarşıya gideceğiz.Hepsini alalım artık bir daha gidemem.Zaten araba ile gideceğiz yoksa trenle hiç çekemem onca yolu yükümüzde çok olur büyük ihtimal.Meğer ne çok eksik varmış yaa al al bitmiyor valla.

Benim bugün çok çarpıntım var kızlar akşam uyuyamadım ya artık bütün gün sersem gibiolurum.Biraz uzanayım içeri iyi gelir belki. Gelince görüşürüz yine kendinize iyi bakın..

darısı başımıza dielimzemuszemus

günaydın kızlar...

günaydın cnm hoş geldinnnn
Hoşbulduk pınarcım. Beni bir tek sen gördün mafoldumben

ayyy kıyaamammm:) ben görmem mi seni:) face den bile cvp yazıyom

Günaydın Kızlar... Herkese mutlu sağlıklı bir gün dilerim...

günaydın cnm hoş geldin amin canım snada güzel gün gelir inşallah

günaydın kızlar nasılsınız.Biz iyiyiz oğluşumla çok şükür bazen çok özlüyorum bir an önce kucağımda olmasını istiyorum bakalım nasıl gecek bu 2 ay....

hoş geldin cnmmm bende özlüyom da daha 8 hafta var
Ya ben bir yandan savunma yazıyorum ondan hoşgeldiniz fıstıklar

kız hala savunma bitmedi mi hey maşallah

ay iki gündür o mide yanması beni verem diyo ama soda çince rahatlıyorum sende dene istesen

[

Ya şirkette usulsüzlük yapılmış müdürümüz suçlanıyor bize de savunma yazdırıyorlar işleyişi görmek için filan ama gerildim ya üff yanlış 1 şey yazıcam bir şey olucak diye geriliyorum 2 canlıyken iftira atar duruma düşmiyim diye 1000kere düşünüyorum

zor bi durum Allah kolaylık versin...

BÖYLE BİRŞEYİ DÜŞÜNÜYORSAN ASLA İFTİRA ATAMAZSIN MERAK ETME GÖNLÜNÜ FERAH TUT BEBİŞİMİZİ DE SIKMA AAA SEN GERİLİNCE ODA GERİLİYO vereliniortak

ayy canım valla bulantı çok kötü birşey ilk üç ayki gibi oldu ama dediğin gibi bebişlerimiz için herşeye değer katlanıyoruz yeterki sağlıklı olsunlar

canım kafana takma işini nasıl yapıyorsan aynılatını yaz doğru yada yanlış olduğuna onlar ara versin sonuçta sen sana verilen görevi yaptın

gercekten de hıç bıtmıyor bızlerı nasıl buyutmusler dıyorum esımeCADIARZU

simdi bide ilk cocuk olunca her gorduğumuze bayılıyoruzz....kargo beklıyorum bende oğlumun eksıklerınden sıparıs vermıstık yarın bıde ananesı gelıyor cıcıler alcak bıze bebek bakım cantam bebek arabası gerıye kalıcak haa bıde perde ve halısıı...ooo kızlar daha cok varmıssssdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…