2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bulantımı dedı bırıııı

hayatımdan kusmustum 4 ay resmenhersey ev deterjanlar parfum esım hersey kokuyordu buzdolabını hıc acamıyordum zaten dusunun kendım bıle kokuyordum bazen arada bı hala cıkartıyorum yumurtayı elımde bıle tutamıyorum sımdıde o kusturuyor benııı

kızlar şimdi bu başlıklı havlu aldık ya biz..
içine mermerşahi tülbent bezi dikilecek demiştik.
burada kaçkere konuşmuştuk eşimin arkadaşı da
demiş içlerine tülbent dikilince daha iyi emer suyu demiş.
ya sabah terziye götürdüm.havlu ile bezi dedim içine dikilecek.
bunun dedim suyu daha iyi çeksin diye.bana ters ters bakıp
ben 2 tene bebek buyuttum hiç böyle şey görmedim dedi.uyuz
yaaa kadın sinir etti beni.ben de görün işte dedim.sonra bana 5tl
diyince de ben yaparım diyip geri aldım.yavv ben mi yanlş biliorm.
siz ne yaptnız?

selamlar kızlar iyisiniz inş

Kalktığımdan beri elimayağım titrio bir halsizlik var ki sormayn kolum kalkmıo
Zraki bişiler yedim açlıktandır die şimdi dinleniorm biraz daha iyi gibiyim ama sersem gibi oldm

ben de yapmadım defneciğim.
kızımda da yapmadım.
normal başlıklı havluyla kuruladık hep.
çok gerekli değil bence.a.s

kızlar ben bugün izin alıp çıkabilirim haberiniz olsun mideme daha fazla dayanamayacağım öldürüyo beni resmen kusacak gibi oluyorum bütün yemek borum yanıyo kocama gel beni işten al diyorum ama oda hemen çık hastaneye git diyo hastane iş yerimin 5 dk uzağında evde 20 dk uzakta of sinir olsum bu mide yanmasına şimdiden öpüyorum sizi kızlar

selamlar kızlar iyisiniz inş

Kalktığımdan beri elimayağım titrio bir halsizlik var ki sormayn kolum kalkmıo
Zraki bişiler yedim açlıktandır die şimdi dinleniorm biraz daha iyi gibiyim ama sersem gibi oldm
canım hoşgedin kan hapını aıyor musun en önemliside açkenmi alıyorsun?
kansızlık oluşmaya başlayınca bu tarz şeyler oluşur insan da ama yine bilemiyorum tabii.

ben de yapmadım defneciğim.
kızımda da yapmadım.
normal başlıklı havluyla kuruladık hep.
çok gerekli değil bence.a.s

canım yapılsa daha iyi olur sanki havlu yumuşak ama suyu hemen çekicek gibime
gelmiyor bebiş için daha iyi olur bence...

vallahi korkuttun hepimizi cnm.çok çok geçmiş olsun yat dinlen bebişin için dikkat et kendine

gecmıs olsun sekerım az bıraz daha sabır

güle güle canımcım hastaneye gidersen şurup falan verirler tahminim hani şu rennie
tarzı şuruplardan bi git istersen çok rahatsız ediyosa..

canım banada herşey kokmaya başladdı şaşırıp kalıyorum valla 3 gündür böyleyim inşallah geçer canım

canım bende yapmıyacağım havluyu bir kere yıkayınca çok güzel kuruluyor bence gerekirse evde tülbentlerimiz var içine koyup üzerine havluyu geçiririz kullanabiliriz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…