- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
ay çok sıkıcı bugün burası kimse konuşmuyor
bende dahilkaydirigubbakcemile3
ayy canım valla bulantı çok kötü birşey ilk üç ayki gibi oldu ama dediğin gibi bebişlerimiz için herşeye değer katlanıyoruz yeterki sağlıklı olsunlar
canım kafana takma işini nasıl yapıyorsan aynılatını yaz doğru yada yanlış olduğuna onlar ara versin sonuçta sen sana verilen görevi yaptın
kızım kudurdu yine onunla uğraşıyorummmm....akannehiray çok sıkıcı bugün burası kimse konuşmuyor
bende dahilkaydirigubbakcemile3
CANIM BENİM KONUSMAYI COK İSTİYORUM AMA İŞLERDEN FIRSAT KALMIYO DÜN ZATEN AZ DAHA PATRONA YAKALANIYORDUM
ben de yapmadım defneciğim.kızlar şimdi bu başlıklı havlu aldık ya biz..
içine mermerşahi tülbent bezi dikilecek demiştik.
burada kaçkere konuşmuştuk eşimin arkadaşı da
demiş içlerine tülbent dikilince daha iyi emer suyu demiş.
ya sabah terziye götürdüm.havlu ile bezi dedim içine dikilecek.
bunun dedim suyu daha iyi çeksin diye.bana ters ters bakıp
ben 2 tene bebek buyuttum hiç böyle şey görmedim dedi.uyuz
yaaa kadın sinir etti beni.ben de görün işte dedim.sonra bana 5tl
diyince de ben yaparım diyip geri aldım.yavv ben mi yanlş biliorm.
siz ne yaptnız?
slm kızlar ben geldim.herkes nasıl bebişler falan :))
selamlar kızlar iyisiniz inş
Kalktığımdan beri elimayağım titrio bir halsizlik var ki sormayn kolum kalkmıo
Zraki bişiler yedim açlıktandır die şimdi dinleniorm biraz daha iyi gibiyim ama sersem gibi oldm
canım hoşgedin kan hapını aıyor musun en önemliside açkenmi alıyorsun?selamlar kızlar iyisiniz inş
Zraki bişiler yedim açlıktandır die şimdi dinleniorm biraz daha iyi gibiyim ama sersem gibi oldm
ben de yapmadım defneciğim.
kızımda da yapmadım.
normal başlıklı havluyla kuruladık hep.
çok gerekli değil bence.a.s
Sağolun kızlar, şimdi kısaca özetleyeyim: Hastaneye gittik, acile...
Kanlı sümüsü akıntım var dedim, açılmam var mı diye baktılar (nasıl canım yandı anlatamam, kesseler daha az acırdı resmen). Açılmam yokmuş, nst'de abartılamayacak sancı çıktı. Sonracıma, bebek 1970gr 44,5 cm olmuş. Kanamam olmuş çünkü, bebeğim ağır ve aşağıda baskı yaptıkça kanama yapabiliyormuş. Hareket kısıtlaması geldi o kadar.
geçmiş olsun canım.selamlar kızlar iyisiniz inş
hoşgeldin....slm kızlar ben geldim.herkes nasıl bebişler falan :))
kızlar ben bugün izin alıp çıkabilirim haberiniz olsun mideme daha fazla dayanamayacağım öldürüyo beni resmen kusacak gibi oluyorum bütün yemek borum yanıyo kocama gel beni işten al diyorum ama oda hemen çık hastaneye git diyo hastane iş yerimin 5 dk uzağında evde 20 dk uzakta of sinir olsum bu mide yanmasınaşimdiden öpüyorum sizi kızlar
kızlar ben bugün izin alıp çıkabilirim haberiniz olsun mideme daha fazla dayanamayacağım öldürüyo beni resmen kusacak gibi oluyorum bütün yemek borum yanıyo kocama gel beni işten al diyorum ama oda hemen çık hastaneye git diyo hastane iş yerimin 5 dk uzağında evde 20 dk uzakta of sinir olsum bu mide yanmasınaşimdiden öpüyorum sizi kızlar
bulantımı dedı bırıııı
hayatımdan kusmustum 4 ay resmenhersey ev deterjanlar parfum esım hersey kokuyordu buzdolabını hıc acamıyordum zaten dusunun kendım bıle kokuyordum bazen arada bı hala cıkartıyorum yumurtayı elımde bıle tutamıyorum sımdıde o kusturuyor benııı
kızlar şimdi bu başlıklı havlu aldık ya biz..
içine mermerşahi tülbent bezi dikilecek demiştik.
burada kaçkere konuşmuştuk eşimin arkadaşı da
demiş içlerine tülbent dikilince daha iyi emer suyu demiş.
ya sabah terziye götürdüm.havlu ile bezi dedim içine dikilecek.
bunun dedim suyu daha iyi çeksin diye.bana ters ters bakıp
ben 2 tene bebek buyuttum hiç böyle şey görmedim dedi.uyuz
yaaa kadın sinir etti beni.ben de görün işte dedim.sonra bana 5tl
diyince de ben yaparım diyip geri aldım.yavv ben mi yanlş biliorm.
siz ne yaptnız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?