2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

diildemker cnm odayı nerden sipariş verdiniz fotosu yok mu?birde nekadara?içinde neler var?
Bizimkinin hepsi içindeydi 2600 tl halı hariç...

sor bakalım derincim.ama havlusuna da bağlı sanırım neyse yaa ama ben aldım artık
tülbent kumaşını yaparım heralde içlerine yapmıym ben de desem kumaşları ne yapıym ozaman...

vallahi korkuttun hepimizi cnm.çok çok geçmiş olsun yat dinlen bebişin için dikkat et kendine

çiğdemcım gecmıs olsun sekerım valla bıkac gun gıremedım mısafırlerım vardı sımdı dolasmaya cıktılar ben gıtmedım burnum kanadı dunde cıktım zaten kendı ıhtıyaclarımdan baska bısı yapmak ıstemıyorum az kaldı neysekı hele sabah adet sancısı gıbı sancım ve belım muthıs ağrıdı bı sure oyle yattım dıkkat edelım kızlar en azından kuveze gırmesınler cok korkuyorum erken doğacaklar dıye neysekı henuz doğuran arkadasımız yok

kan hapımı alıorm defnecm bir an kan ter içinde kaldım anlamadm noldu
Bluspirito ölçemedim evde yok tansiyon aleti ve bu halde dışarı da çıkamadm ama iyiyim şimdi

ay kızlar yarın 31 bitiyor 32 ye başlıycaz artık biz.yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz.ay ben heyecanlanmaya başladım..:1shok:
nasıl olacak telaşlı mı olacak?yanımda kimler olacak kocişimi istiyorum ama gündüz
tutarsa sancım hemen gelemez ki taa karşıdan:çok üzgünüm:ben gece doğurmak istiyorum gündüzden daha bi korkuyorum da yaaa eyvahedigeldismile

sor bakalım derincim.ama havlusuna da bağlı sanırım neyse yaa ama ben aldım artık
tülbent kumaşını yaparım heralde içlerine yapmıym ben de desem kumaşları ne yapıym ozaman...
annem o kumaşlardan içlik gibi dikmişti kızıma ilk doğduğunda gidirmiştik zıbınların içine..
bir de burası çok sıcak olduğu için onlar çok iyi olmuştu...

pelincim evde yalnız kalma bu gibi durumlarda ya da tlf elinin altında olsun..
bişey olur allah korusun..

damlacım hoşgeldin...

selam kızlarrrrrr. Geçmişe bakıp gelicemmmm.

hoşgeldin canım

bende de aynı ağrı var allahım azıcık daha beklesin diye dua ediyorum temmuzun sonunu göreyim sonra isterse gelsin

kan hapımı alıorm defnecm bir an kan ter içinde kaldım anlamadm noldu
Bluspirito ölçemedim evde yok tansiyon aleti ve bu halde dışarı da çıkamadm ama iyiyim şimdi

annem o kumaşlardan içlik gibi dikmişti kızıma ilk doğduğunda gidirmiştik zıbınların içine..
bir de burası çok sıcak olduğu için onlar çok iyi olmuştu...

yaaa o da olur aslında evet ince ince içlerine giydirilir.elinden gelen birinin
yapması lazım ben de yaparım ama beceremezsem ziyan olur kumaşlar makina
filan kullanabilirrim aslında ya da dikmezsem içerine olmadı anneme götürürüm
o yapar annem çok iyi dikişçidir:))))

annene götür o bilir..
benim annem de çok iyi diker ben hiççç anlamam..
kocemm yemeğe geldi bakartım ara ara açık dursun..

halılarımı yıkamaya vereyim ve bi daha kullanmaym diorm
Zaten yazlığa gidicem kontrollerde gelcem tabii herşeyimi bitirp gitcem
Halılarda kirlenmemiş olur
Lohasa yatağının çarçaflarını bile hazırlayp kaldırdım
Ama doğum çantama başlayamadm hala
Şu yağmurlar dursada çıksak alışverişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…