- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Haklısın ama sürekli değişecek onlar tek 1 tk. Yetmezüf ben yatamıyorum ya ne kadar temiz de olsa...
kafam dimdik kalıyorum koyamıyorum kafamı acile
gittiğimizde hep öyle durmuştum:)))rahat rahat yatarım
diye götürsem mi diye düşünüyorum...
bluspirito ne demek daha önce de sormuştum?
halılarımı yıkamaya vereyim ve bi daha kullanmaym diorm
Zaten yazlığa gidicem kontrollerde gelcem tabii herşeyimi bitirp gitcem
Halılarda kirlenmemiş olur
Lohasa yatağının çarçaflarını bile hazırlayp kaldırdım
Ama doğum çantama başlayamadm hala
Şu yağmurlar dursada çıksak alışverişe
pelincim evde yalnız kalma bu gibi durumlarda ya da tlf elinin altında olsun..
bişey olur allah korusun..
damlacım hoşgeldin...
hoşgeldin canım
bende de aynı ağrı var allahım azıcık daha beklesin diye dua ediyorum temmuzun sonunu göreyim sonra isterse gelsin
bir de izmirdeki arkadaşlar doğumu nerede yapacaksınız.benim hastane işleri karıştı kafam da karıştı
ay pelincim ben de akşam düşündm aynı şeyi halıları yıkamaya versem de
bir daha sermesem mi diye ama olmaz ki ben evdeyim doğuma kadar sen
nerede yapıcan ki doğumu?ramideydin dimi sen?yazlığa nereye gidiyorsun ama ya
sancın tutarsa orada?ben o yüzden hiçbiyere gitmiycem valla evde oturup doğumu
bekliycem..
ben de lohusalıkta kullnılacak olan hazır pike takımı almıştım.hiç kullanmadım
onları yıkayıp ütüledim koydum mis.odasına benim çantalarda hazır.akşam içlerine
yerleştirdim hepsini son kontrollerimi de yaptım.hazırım ben artık yani:))))
yalnız temizliğim var işte.mutfak ve banyo fayanslarım silinecek çokta bişey yok ama
hiç silmediğimden silinse iyi olacak.halılarım yıkamaya verilecek.1 koltuk takımım
silinecek.mis.odasındaki vitrinlerim silinecek içlerindekiler yıkanacak.dipköşe temizlik
yapılacak bir de tabi sona yaklaştıkça camlarım silinecek.bütün bunlar yapılıcak ama
kim yapacak hiç bilmiyorum.kimseden de ses çıkmıyor...
oylemı gormemısım canım kusura bakma asıl ben kk yı esim sayesınde kesfettım 3 yıl once ne arasak bu sıte cıkıyordu ozaman nısanlıydık o kayıt oldu sımdı ben de sızınle yazısıyorum ne demıstı mavı doğu gıbı bısı sanırım ama unuttum sorarım ben sölerim sana cığdemcım unutkanlığım cok var kusuruma bakma
yardım eder biri yaparsa heralde ama kendiliğinden şunu yapalım demez.pekte ses çıkmıyor.canım kayınvalıden yapsın yanında işte zaten sureklı değil ya yapımıcak durumda olcaz valla benımkıde gelcek 15 gun once kaynım babası falan yaparmı bılmem gecen ev tasırken bısuru ıs var yapılcak aldı gazete okudu ben yaptım bellı olmuyoo sağı solu bazen
slm kızlar..yemek yedim hiçbişeyim yoktu birden bi mide bulantısı geldi ne yediysem çıkardım..yediğim dokundu dicem ama dokunacak, değişik bişey değildi.işyerinden bi abla saçları çıkıyodur şimdi ondan bu mide bulantısı diye bir yorum getirdi..
serpiiiil napıosun kııız hiç yazmıosun gene yaaa...
yardım eder biri yaparsa heralde ama kendiliğinden şunu yapalım demez.pekte ses çıkmıyor.
bakalım görücez zamanla..
ay noluyo kızlar size ben de bir yedim bir yedim sabah tıkabasa.bişeyim de yok şükür.
o saç olayına da ben inanmıyorum cnm.rahminde bulunan bi bebeğin saçları mideni
niye bulandırsın saçma sapan şeyler işte...
ayy kk atio beni hep yazamadm
Demetim bir sarı bir beyaz 2 tk hazırladım. Sarı olan dantelli felan
Nevresimin içine havsya göre ince bir pike geçirilir. Ve duruma göre değişerek kullanırım. Fazla yatmam ama yedek olsn dedim. Zaten vardı bunlar
Hazırlayp kaldırdım bebek odasına. Bide park yatak için almam lazım nevresm tk. Onuda hazırlar kaldırırım. Bişi olursa park yatak yatak odama gelip nevresm takımları serilir. Gazır olsn istedim kimse paniklemesn benmde içim rahat etsn.
Defnecim ramideym doğum balat hastanesinde olacak.
Yazlık tekirdağ da
Bişi olsa bile araç altımızda 1.5 saate geliriz bu arada hemen sancıyldoğum gerçekleşmio ya zaten. Artçı sancılarda gelmiş olurum:) zaten son ana kadar kalmam. Hem bu sıcakta napcam ist.da en azından orda deniz havuz derken serinlerim. Yüzmekte en iyi spor biliosnuz..
artık nihayet geldim işallah tüm gün burdayım eee ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?