2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pelincim dikkat et canım ama birden ateş basması tansiyondan değildir hayatım ya bazen banada oluyorölçüyorum normal çıkıyor.hem kan ghapı hemde bebekler birden terlememize neden olyuorlar endişelenme canım ama çok daçıkma dışarı.valla bugün istanbul gene çok sıcak ya oturduğum yerde boncuk oldum

Hastanede değişitiryorlar evet gerek yok bence nevresim takımına.

üf ben yatamıyorum ya ne kadar temiz de olsa...
kafam dimdik kalıyorum koyamıyorum kafamı acile
gittiğimizde hep öyle durmuştum:)))rahat rahat yatarım
diye götürsem mi diye düşünüyorum...
Haklısın ama sürekli değişecek onlar tek 1 tk. Yetmez
Ama yastık alabilirsin istersen daha rahat edersin

bluspirito ne demek daha önce de sormuştum?

oylemı gormemısım canım kusura bakma asıl ben kk yı esim sayesınde kesfettım 3 yıl once ne arasak bu sıte cıkıyordu ozaman nısanlıydık o kayıt oldu sımdı ben de sızınle yazısıyorum ne demıstı mavı doğu gıbı bısı sanırım ama unuttum sorarım ben sölerim sana cığdemcım unutkanlığım cok var kusuruma bakma

Lausa yatağı nevresimleri derken canım? Ya ben bir nevresim takımı almıştım hiçkullanmadım onu kullanırım diyordum ama iki tane pike takımı aldım şimdi. Normla kullanmaya. Onları eve gelince kullanırım. Zaten mevlütiçin kaynanam alacakmış dantelli bilmem neli pek anlamam o işlerden bende. Ama nevresim takımı kullanamam ya bende hastalıktır ayrı ayrı nevresimleri asla kullanamam.Takım olmasılazım. Yatarken pike kullanıyoruz ama takımı olmalı nevresim olursa pikesi başka olur :S onu da ben kullanamam yaa. off ne sorunluyum hee..

bende aynı şekilde düşünüyorum halıları yıkatıp sermemyi düşünüyorum.kapı cam hep açık.nasılsa yaz günü yerlerde sıcak zaten.

çarşafları bende yıkadım ütüledim hazır.

dün de bebeğimin cicilerini yıkadım

bi son çarşlı turu daha yapmam lazım sonra çantamı da hazırladımmı. değmeyin keyfime.

yalnız temizlikçiyi temmuz başı gibi alıyım diyorum.geç kalmış olmam sanırım.20 ağustos veriyo dr doğumu

bende dusunuyorum almayı yer kalırsa cantada hanı olur kan batar değiştirmek gerekır falan dıye henuz karar veremedım yada evım cok yakın hastaneye yuruyerek 5 dak falan olmazsa gelır alır bırı

ay pelincim ben de akşam düşündm aynı şeyi halıları yıkamaya versem de
bir daha sermesem mi diye ama olmaz ki ben evdeyim doğuma kadar sen
nerede yapıcan ki doğumu?ramideydin dimi sen?yazlığa nereye gidiyorsun ama ya
sancın tutarsa orada?ben o yüzden hiçbiyere gitmiycem valla evde oturup doğumu
bekliycem..

ben de lohusalıkta kullnılacak olan hazır pike takımı almıştım.hiç kullanmadım
onları yıkayıp ütüledim koydum mis.odasına benim çantalarda hazır.akşam içlerine
yerleştirdim hepsini son kontrollerimi de yaptım.hazırım ben artık yani:))))
yalnız temizliğim var işte.mutfak ve banyo fayanslarım silinecek çokta bişey yok ama
hiç silmediğimden silinse iyi olacak.halılarım yıkamaya verilecek.1 koltuk takımım
silinecek.mis.odasındaki vitrinlerim silinecek içlerindekiler yıkanacak.dipköşe temizlik
yapılacak bir de tabi sona yaklaştıkça camlarım silinecek.bütün bunlar yapılıcak ama
kim yapacak hiç bilmiyorum.kimseden de ses çıkmıyor...

acıkcası ben lohusa yatagı ıstemıyorum ama tuturdular anneler yapcaz sen yatcan dınlencen dıyeee kayınvalıdem evlenırken grı dantellı yorgan vermıstı onu lohusalık ıçın yaptırmıs meğersem onu sererız dıyo annem ben nakıslı pıke takımı aldım onu koyarız dıyooo zaten sıcak yorganı ne yapım

bende onları kırmamak ıçın pıke takımını serdırtıcem yorganıda ayak ucuma katlatcam sımdıden basladı bızımkıler bakalım ne yapcam

bir de izmirdeki arkadaşlar doğumu nerede yapacaksınız.benim hastane işleri karıştı kafam da karıştı

cnm bende izmirdenim ben de daha henüz tam karar vermedim ama ya kent hastanesinde yada gazi hastanesi olacak sanırım bakalım son olarak doktorla konuşacağız bidaha gittiğimizde.
sen hangi doktora gidiyorsun peki?

canım kayınvalıden yapsın yanında işte zaten sureklı değil ya yapımıcak durumda olcaz valla benımkıde gelcek 15 gun once kaynım babası falan yaparmı bılmem gecen ev tasırken bısuru ıs var yapılcak aldı gazete okudu ben yaptım bellı olmuyoo sağı solu bazen

slm kızlar..yemek yedim hiçbişeyim yoktu birden bi mide bulantısı geldi ne yediysem çıkardım..yediğim dokundu dicem ama dokunacak, değişik bişey değildi.işyerinden bi abla saçları çıkıyodur şimdi ondan bu mide bulantısı diye bir yorum getirdi..

hehe önemli değil cnm:)))ben de daha önce üye olmuştm ama şifresini
unutmuştum tekrar üye oldum ağustos annelerini görünce..ilk başlarda
okuyordum hep eşim diyodu sen de yazsana yaa ne yazıcam ben diyodum.
şimdi komik gelior ne yzıcam diye düşünmekkaydirigubbakcemile3

ayy kk atio beni hep yazamadm

Demetim bir sarı bir beyaz 2 tk hazırladım. Sarı olan dantelli felan
Nevresimin içine havsya göre ince bir pike geçirilir. Ve duruma göre değişerek kullanırım. Fazla yatmam ama yedek olsn dedim. Zaten vardı bunlar
Hazırlayp kaldırdım bebek odasına. Bide park yatak için almam lazım nevresm tk. Onuda hazırlar kaldırırım. Bişi olursa park yatak yatak odama gelip nevresm takımları serilir. Gazır olsn istedim kimse paniklemesn benmde içim rahat etsn.

Defnecim ramideym doğum balat hastanesinde olacak.
Yazlık tekirdağ da
Bişi olsa bile araç altımızda 1.5 saate geliriz bu arada hemen sancıyldoğum gerçekleşmio ya zaten. Artçı sancılarda gelmiş olurum:) zaten son ana kadar kalmam. Hem bu sıcakta napcam ist.da en azından orda deniz havuz derken serinlerim. Yüzmekte en iyi spor biliosnuz..

yardım eder biri yaparsa heralde ama kendiliğinden şunu yapalım demez.pekte ses çıkmıyor.
bakalım görücez zamanla..

ay noluyo kızlar size ben de bir yedim bir yedim sabah tıkabasa.bişeyim de yok şükür.
o saç olayına da ben inanmıyorum cnm.rahminde bulunan bi bebeğin saçları mideni
niye bulandırsın saçma sapan şeyler işte...

serpiiiil napıosun kııız hiç yazmıosun gene yaaa...

cnmmm iyyim sizi okuyorum dünden beri keyfim hiç yok, yatsam bütün gün hiç kalkmasam diyorum, o kadar yani
eşimle dün çok fena atıştık, sizinkiler bizimkiler meselesi ,çokta mühim değildi ama işte büyüdüde büyüdü, bende ufak çaplı ağlama krizine girdim, yani çok moralsizimm, oturuyorum öle
sizi çok öpüyorummm
hepinizi

banada hiç inandırıcı gelmedi tatlım..bugüne kadar hiiiç midem bulanmamıştı şimdi çıkarınca bir garip oldum yaa..ama şimdi iyim çok şükür..

biliorm cnm balatta d.yapacağını..ilk sancıyla doğum gerçekleşmiyo evet ama ben yine de t.dağa falan gitmiycem valla bu hafta gidiyorum 1 hafta kalıp dönücem doğuma kadar son gidişim olur buyuk ihtimalle.korkuyorum 1 buçuk saat yol en az o da istanbula girişte
trafik bilmemne ben 3 saatte tekirdağdan geldiğimi biliyorum..ama son haftalara kadar
kalmazsan problem olmaz bence de..
tekirdağın neresinde kız yazlığınız?ühühühümafoldumbenmafoldumbentekirdağ deniz yazlıklar ooof oooof ben de uzun kalmak istiyorum ama işte..kocişimden de ayrılamıyorum ben bide...denize girmek bol bol yüzmek istiyorum ama t.dağın denizi
de son senelerde hep pis oluyor bi şarköy vardı temiz oranında denizi kötü herşey
atıyorlar hiç kıymetini bilmiyorlar valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…