2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben valla kaldırdım bütün halıları kadına sildirdim cuma günü kaldırdım oohh çok rahat valla 2 günde bir akşam sopayla siliyorum yerleri eee cam kapı açık ne olacak her yer toz. Doğum zamanı sericem kayınvalidem gelince

uzme canım kendını zaten esının daha anlayıslı olması lazım doğum pskolojısı oluyor bı suru sey dusunuyoruz esının alttan alması lazım klava:

Var canım hem de 1trilyon civarında ama bize neyse ben bir garip muhasebeciytim muhasebe müdürüne finans müdürne sorsunlar. Ammman bana ne ekşi yemedim ki midem ağırsın

diildemker07 gönderdi.. onunda resimlerini çekip yollayacaktı.. o da gelmedi henüz..

ben kendi yolladığım hediyenin resmini çekemedim paket yaptırıp hemen kargoya verdiğim için.hediyeyi alan arkadaş çekeceğim demişti ama hala yüklememiş.sanırım nete çok sık girmiyor.

üzme kendini canımcım gel yaz dök içini buraya..
ben de öpüyorum seni.bu arada face deki fotolarına bayıldım
ne kadar güzel olmuşsun sen?düğünden değil mi o fotolar?

Serpil kız sen yatakta mı yatacaksın mevlutta neden takım alıyorsun. Ben dolanıcam valla. Hiç kullanmadığım bir tane uyku setim vardı eve bile getirmemiştim annemdeydi onu da hastaneden gelince serip yatıcam onun dışında düşünmüyorum almak nevresim takımı filan.

Senin o kocanı döverim ben neden üzüyor hamiş kadını neyse sen çok güçlüsün serpilcim valla yersin o kocayı sen

herkeze merhaba bende geldım...

çiğdem ozelıne bak tatlım

bıde bende denıze gırmek ıstıyorum ama korkuyorum enfeksıyon falan kaparım dıye...

oyy serpil çok güzelmiş canım bembeyaz ama cesaret işi valla..
ben düğünden hemen önce almıştım pike takımımı kremrengi
acayip güzel bişey çok beğenerek almıştım.simli falan böyle..

aksam besım dıyorkı sımdı doğuma sayılı guynler kalsa ne yapıcağımı dusunuyooo ağlar durursun ay sımdımı geldımı gelcekmı falan dıye dedım ben telas korku yasıycamda sen hıc korkmıycanmı bıze bısey olursa dedımm doğum yanı bellımı olur onu bıraz korkuttum erkeklere gore nevar ohhh valla

defnecm yenice de yazlık havuzlu denize gitmem zaten
Ayy son senem hem dinlenirim orda kayınvalide de olcak o da annem gibidir bişi yaptırmaz bana rahat ederim. Son zamanlarımda da dönerim zaten ramazan zamanına da denk gelio

Bende temizlikçiyi temmuz sonu alcam zaten çok kötüödeğil ev
Cam kapı dip köşe sil süpür o kadar

Dün bile bütün mutfak dolaplarımı temizledim yavaş yavaş kendim yapıorm herşeyimi zaten

ya siz mevlütte yatmayımı düşünüyosunuz kızlar?mevlüt zaten 40ımız çıkınca okunacak benim bildiğim.ozamana kadarda zaten çoktaaan kalkmış iyileşmiş oluruz..yatağa nevresime bence gerek yok..benim 1 tane hiö kullanmadığım nevresim takımım var doğum olunca o serilecek ama o da özel bişey değil..

Ben hastanaye çok şık yastık kılıfları götürmek sitiyorum. egede acemiliğime yapmadım. ama geçen gün bi arkdaşın doğum fotolarında gördüm. çok hoş durmuş. komple takım götürmem. çok kirleniyor ama yastık kılıfı götürcem şöyle dantelli incili bişey beğendim.

uzme canım kendını zaten esının daha anlayıslı olması lazım doğum pskolojısı oluyor bı suru sey dusunuyoruz esının alttan alması lazım klava:

kesinlikle anlayışlı olması lazım ama geç düştü işte jetonu,
gece bebek hareket etmiyo ded,m yatakta, sonra uyumuşum ben, bu 1,5 saat bebeği beklemiş eli karnımda 3,5 attı tabi korkudan, sonra tekmelemeye başlamışta bizim kız rahat uyumuş, sabah anlatıyo dangalakk

aaa mevlütmü yazmışım, yok be yatmam 40 gün sonra ne yatağı, hani hastaneden döndükten sonrası için :))))

işte benim okadra süslü pike takımım yoktu zaten bi tane aliym dedim, hastane sonrası yatarım barii, biraz havasına giriym dedim lohusalığınn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…