üzme kendini canımcım gel yaz dök içini buraya..
ben de öpüyorum seni.bu arada face deki fotolarına bayıldım
ne kadar güzel olmuşsun sen?düğünden değil mi o fotolar?
Senin o kocanı döverim ben neden üzüyor hamiş kadını neyse sen çok güçlüsün serpilcim valla yersin o kocayı sen
toplanıp dövmek lazım, dinlenip dinlenip şöle ,,, haksızlık ediyo bana bende gelemiyorum haksızlığa, çıldırıyorummmmm
neyse geçti barıştık ama çok üzüldüm bi kere
yok mevlütte bende yatmam zaten iyi olurum o zamana sanırım
Ben ramazan ve bayram çıksın hemen yapıcam mevlütü 40ı beklemicem öyle dşünüorm
Ben temmuzun 25inde bile doğsa 6 ağustos filan yaparız diyorum ramazan girmeden bebiş 10-15 günlükken yoksa kayınvalidem tüm ramazan bizde kalmaya kalkar hem o sıkılır hem ben
işte benim okadra süslü pike takımım yoktu zaten bi tane aliym dedim, hastane sonrası yatarım barii, biraz havasına giriym dedim lohusalığınn :))
takma kafana tatlım..artık kendini üzmen hem seni hemde meleğini etkiliyoo o yüzden daha güçlü olmalıyız:teytey:..
dıdemcım masal daha erken doğmazmı sezeryan olcam dıyordun acıkcası ben bıle temmuz 15 ten sonra beklıyorum oğlusumu cunku 4 ağustos gozukuyor doğum
bende canım kırk cıkmadan yapıcaz gıbı gozukuyor ayy yarında olcam oğlusumun mevlutluk takımını cok seker olcaklar onların içinde
Benim annem çeyizlik kanaviçelerini bana pike takımı yaptırmıştı. daha hiç kullanmadım. onları kullanıcam ben de. ayrı bişey almıycam. sadece hastane için yastık kılıfı alıcam. şöyle süslüsünden
Ben mevlutu 10güne yapsam sizce ayakta dolanabilir miyim?Yatmak istemiyorum ya 1 haftaya kalkarım di mi ayağa
Ben de kendime çok nazar değdiririm aaa bak melek gibi adam derim 2 gün sonra melek canavara dönüşür
Ben mevlutu 10güne yapsam sizce ayakta dolanabilir miyim?Yatmak istemiyorum ya 1 haftaya kalkarım di mi ayağa
hoşgeldin canımcım.ya temiz bir deniz olunca bişey olmaz bence şöyle berrak bi suyu olan biyer..herkeze merhaba bende geldım...
çiğdem ozelıne bak tatlım
bıde bende denıze gırmek ıstıyorum ama korkuyorum enfeksıyon falan kaparım dıye...
yaaa hiç umursamıyorlar hakikaten yaa.akşam çantaların içlerini kontrol ediyorum.aksam besım dıyorkı sımdı doğuma sayılı guynler kalsa ne yapıcağımı dusunuyooo ağlar durursun ay sımdımı geldımı gelcekmı falan dıye dedım ben telas korku yasıycamda sen hıc korkmıycanmı bıze bısey olursa dedımm doğum yanı bellımı olur onu bıraz korkuttum erkeklere gore nevar ohhh valla
hoşgeldin didemcimŞenizHerkese merhaba. bzi geldik kızımla yemeğimiz yedik. doyduk çok şükür
mutfak dolaplarını ben de kendim silsem mi diye düşünüyorum:)))defnecm yenice de yazlık havuzlu denize gitmem zaten
Ayy son senem hem dinlenirim orda kayınvalide de olcak o da annem gibidir bişi yaptırmaz bana rahat ederim. Son zamanlarımda da dönerim zaten ramazan zamanına da denk gelio
Bende temizlikçiyi temmuz sonu alcam zaten çok kötüödeğil ev
Cam kapı dip köşe sil süpür o kadar
Dün bile bütün mutfak dolaplarımı temizledim yavaş yavaş kendim yapıorm herşeyimi zaten
valla ben de yatmayı düşünmüyorum ama hastaneden çıkıpta eve gelinceya siz mevlütte yatmayımı düşünüyosunuz kızlar?mevlüt zaten 40ımız çıkınca okunacak benim bildiğim.ozamana kadarda zaten çoktaaan kalkmış iyileşmiş oluruz..yatağa nevresime bence gerek yok..benim 1 tane hiö kullanmadığım nevresim takımım var doğum olunca o serilecek ama o da özel bişey değil..
Ben hastanaye çok şık yastık kılıfları götürmek sitiyorum. egede acemiliğime yapmadım. ama geçen gün bi arkdaşın doğum fotolarında gördüm. çok hoş durmuş. komple takım götürmem. çok kirleniyor ama yastık kılıfı götürcem şöyle dantelli incili bişey beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?