2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

üzme kendini canımcım gel yaz dök içini buraya..
ben de öpüyorum seni.bu arada face deki fotolarına bayıldım
ne kadar güzel olmuşsun sen?düğünden değil mi o fotolar?

evt cnm düğün fotoları, dobiş dobiş,,
işte içim sıkkındıda yazmiyim dedim, ama bak açılıyorum yavaş yavaş iyi geldiniz

Senin o kocanı döverim ben neden üzüyor hamiş kadını neyse sen çok güçlüsün serpilcim valla yersin o kocayı sen

toplanıp dövmek lazım, dinlenip dinlenip şöle ,,, haksızlık ediyo bana bende gelemiyorum haksızlığa, çıldırıyorummmmm
neyse geçti barıştık ama çok üzüldüm bi kere

Ben artık kendim hiç 1 iş yapmıyorum valla doktor da uzun süre ayakta bile durma ne gerek var 1 ay sık dişini dedi

yok mevlütte bende yatmam zaten iyi olurum o zamana sanırım
Ben ramazan ve bayram çıksın hemen yapıcam mevlütü 40ı beklemicem öyle dşünüorm

toplanıp dövmek lazım, dinlenip dinlenip şöle ,,, haksızlık ediyo bana bende gelemiyorum haksızlığa, çıldırıyorummmmm
neyse geçti barıştık ama çok üzüldüm bi kere

takma kafana tatlım..artık kendini üzmen hem seni hemde meleğini etkiliyoo o yüzden daha güçlü olmalıyız:teytey:..

Ben temmuzun 25inde bile doğsa 6 ağustos filan yaparız diyorum ramazan girmeden bebiş 10-15 günlükken yoksa kayınvalidem tüm ramazan bizde kalmaya kalkar hem o sıkılır hem ben

Ben temmuzun 25inde bile doğsa 6 ağustos filan yaparız diyorum ramazan girmeden bebiş 10-15 günlükken yoksa kayınvalidem tüm ramazan bizde kalmaya kalkar hem o sıkılır hem ben

dıdemcım masal daha erken doğmazmı sezeryan olcam dıyordun acıkcası ben bıle temmuz 15 ten sonra beklıyorum oğlusumu cunku 4 ağustos gozukuyor doğum

işte benim okadra süslü pike takımım yoktu zaten bi tane aliym dedim, hastane sonrası yatarım barii, biraz havasına giriym dedim lohusalığınn :))

Benim annem çeyizlik kanaviçelerini bana pike takımı yaptırmıştı. daha hiç kullanmadım. onları kullanıcam ben de. ayrı bişey almıycam. sadece hastane için yastık kılıfı alıcam. şöyle süslüsünden

Ben mevlutu 10güne yapsam sizce ayakta dolanabilir miyim?Yatmak istemiyorum ya 1 haftaya kalkarım di mi ayağa

takma kafana tatlım..artık kendini üzmen hem seni hemde meleğini etkiliyoo o yüzden daha güçlü olmalıyız:teytey:..

öyle cnm gerçekten , elimde olmadan koptum, bidaha yok böle şeyler,
size bişey diyim ben kendi kendimize nazar değdirdim aslında, 3 gün önce böle akşam oturuyoduk kocamla, dedimki ne güzel aylardır hiç kavga etmiyoruz ( biz etmeyiz etmeyiz kavga ettin mi tam ederiz işte) keşke demez olaydım, şom ağzımı açtım, nazar değdirdim kendi kendime yuh bana

dıdemcım masal daha erken doğmazmı sezeryan olcam dıyordun acıkcası ben bıle temmuz 15 ten sonra beklıyorum oğlusumu cunku 4 ağustos gozukuyor doğum

Cabım ben de en geç 20si diyordum da doktor son gittiğinde 39 a kadar bekliyorum ben sezeryanda zaten sancı filan gelirse hemen alırım gece gündüz demeden sezeryana dedi yani bekliycez sanırım kafam karıştı biraz

bende canım kırk cıkmadan yapıcaz gıbı gozukuyor ayy yarında olcam oğlusumun mevlutluk takımını cok seker olcaklar onların içinde

canım ben 15 tatılde yapcam mevludunu... anca ozman oluyo zaten temmuzda dogsa bıle bıraz buyuse yıne ramazana denk gelıyo eşimle dusunduk 15 tatılde yapalım dedık...

varsa ne güzel bende kışın evlendiğim için heralde kışlık yorgan takımları var, hiç pike aklımıza gelmemiş, şimdi aliym bari bi bahaneyle dursun bakalım
sen hastane için kılıfı buldun mu nerden buldun, güzel fikirmiş

Ben mevlutu 10güne yapsam sizce ayakta dolanabilir miyim?Yatmak istemiyorum ya 1 haftaya kalkarım di mi ayağa

canım bunyeyle alakalı sezeryandan 2 gun sonra ayaga kalkanda var 10 gun sonra kalkanda var ıns cabuk ıyılesırsın..

herkeze merhaba bende geldım...

çiğdem ozelıne bak tatlım

bıde bende denıze gırmek ıstıyorum ama korkuyorum enfeksıyon falan kaparım dıye...
hoşgeldin canımcım.ya temiz bir deniz olunca bişey olmaz bence şöyle berrak bi suyu olan biyer..
yaaa hiç umursamıyorlar hakikaten yaa.akşam çantaların içlerini kontrol ediyorum.
ay şunuda koysammı falan hiiiiç duymuyor beni tv ye bi dalmış ki sorma.zaten aramızda
tek bir sorun vardır bizim tv açıksa ben evde yalnız kabul ediyorum kaçkere sinirimden ağladım 3 kere 4 kere sorarım bişeyi duymaz artık kabulleniorsen de beni böyle kabul et diyor bana deli oluyorm..akşam gel diyorum bak geceliğimmi ütüedim astım vitrinin oraya çantalarıda önüne koydum bi de anakucağını bak bunları alıcaksın acil durumda geceliğimide buluşmadan arabaya götür diyorum ayy tamam pisicim yani biliyorum falan diyo abartıyomusum yani allahım yaa hiiiç umru değil çocuk çıkacak haberi yok..

Herkese merhaba. bzi geldik kızımla yemeğimiz yedik. doyduk çok şükür
hoşgeldin didemcimŞeniz
mutfak dolaplarını ben de kendim silsem mi diye düşünüyorum:)))
valla ben de yatmayı düşünmüyorum ama hastaneden çıkıpta eve gelince
herkes gelicek zaten dolaşmaya ozaman lazım olacak asıl.

cnm tek tek mi alıyosun o yastık kılıflarını hani bizde alalım nerden alıcan ki.ben de azıcık şık olsun istiyorum yaa hastane odama da herkes gelicek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…