Üff annemlere gidicektik o da çok sevdiğim 1 börek var ondan yaptıracaktı anneanneme ama eşim geç gelecekmiş napıyım ben yalnız gidicem ama ayıp olacak
kızlar daha oncede yazmıstım ama gormeyen varsa tekrar yazıyım dedım eczanemde .comda sebamed urunlerınde %40 indirim var eğer almadıysanız yada stok yapmak ıstersenız cok uygun bı bakın benımkıler sımdı geldı cokta guzel
Seymacım en son 1918 gramdı eee haftada 250 filan alsa 2400 zaten olması lazım gibi geliyor bana ya olsun ama ben ha yiyorum ha yiyorum ele avuca gelsin diye
ohhh tatlım ye ıns ıstedıgın gıbı olur ama masalın haftasına gore masallahı var zaten annesı:)... ben normal dogum ıstedıgım ıcın cok kılolu olmamasını ıstıyorum dogsun hayırlısıyla ben onu besler sısko bebek yaparım... benım kız 3-3250 dogsa yeeter:):)
Seymacım normal doğum olsa ben de senin gibi düşünürdüm ama sezeryan olacağı için ne akdar beslense o kadar iyi:)Ama tabi 3250 de hiç fena değil kız bebek için bence
kızlar daha oncede yazmıstım ama gormeyen varsa tekrar yazıyım dedım eczanemde .comda sebamed urunlerınde %40 indirim var eğer almadıysanız yada stok yapmak ıstersenız cok uygun bı bakın benımkıler sımdı geldı cokta guzel
canım ben bebeğim için bütün ürünleri sebamed ve oradan aldım... hızlı ve güvenilirler... daha farklı şeyler de aldım bayağı alışveriş yaptım yani... kızlar almayı düşünüyorsanız kaçırmayın bence.. bu kadar iyi indirim hiçbiryer görmedim ben...
canım ben Sebamed ürünü olarak, şampuan, vücut losyonu, sabunve pişik kremini aldım ve hepsi 50 lira tuttu... normalde gerçekten heryerde çok daha pahalı... Eşim de çantası çok kullanışlı diye Nivea Baby nin atta setini almış... bir de niveanın bazı ürünlerini almış oldum böylelikle... ikisini de denicem ama önce sebamedleri kullanıcam... çok kişiden çok iyi bir marka olduğunu duydum... hatta insanlar önce nivea daha çok duyulmuş diye onların ürünlerini alıyormuş ama bazı bebeklere alerji yaptığından sebamede geçiyorlarmış... ben de ilk sebamedi kullanayım dedim bu yüzden...
valla ben humana anne cayı aldım bırı bedava
sebamed sabun 150 gr
bebek yağı 150
bebek kremı 200ml
pısık onleyıcı 100ml
bebek losyonu 200ml
burun aspıratoru
sebamed temızleme mendılı içinde 70 adet falan var
dr.browns dar agızlı bıberon kk da anneler onu tavsıye etmıs
sampuan 500ml
prıma bebek bezı 98 mega boy
canped hasta bezı aldım
bana bunların toplamı 162 ye geldı kargo bedava hepsı buradada daha pahalıydı gerı kalan emzık falan aradığımı bulamadım onları baska yerden aldım
Sebamed çok iyidir canım çünkü dermatolojik. alerjen bebeklerde kullanılıyor genelde. ama chiccoda iyi . ben chicco kullandım sorun yaşamadık. arkadaşın oğluna chicco alerjiş yaptı onlar sebamed ve mustella kullandı mesela
bıtanem hıç olurmu sebamed cok guvenılır alerjı falan yapmıyor benım cıldım tıpkı anneme benzemıs doktor bıze hep sebamedın urunlerını verıyor sabun sambuan krem vs....
ama ben bıcok seyını almadan kk dan arastırdım sebamedı kullanan anne cok var mustelada yazmıslar ama o benı asar pahalı bıraz ama ondada ındırım vardı yınede pahalı arastır ıstersen bencechiccodan daha ıyı