Onu kullanmadım. ben egeye direk rezene kaynatıp veriyodum gazı olmasın diye. o çayın içeri de rezene zaten. ama emzirme çayını günde 4 kere falan içiyordum. 6 ay falan hep aldım. çok da faydasını gördüm.
Tadını ben beğenmiştim. oralet gibi. doğumdan sonra başladım. öncesinde başlamak iyi olmaz zaten. çünkü prolaktin hormonunu (süt hormonu) artırıyor. prolaktin de rahim kasılması yapıyor. tehlikeli olabilir.
hoşbulduk didemcim evet canım ya çok zor ev taşımak ama neyseki artık kendi evimize taşındık yani bu ilk ve son oldu
kızımda iyi kıpır kıpır bakalım haftaya doktorumuza gidicez o zaman görcez ne diycak doktor tayzemiz zemuszemus
sakın kafana süt olmuycak diye bişey getirme. her annenin bebeğine yetecek sütü olur vardır. sonra benim gibi kafayı bozarsın süt diye. sütüm az deyince süt gerçekten az oluyo ben şahidim. çok erken işe döndüm hep sağdım sütümü . eğer kafamadan bugün iyi beslenmedim sütüm azdır dersem normalde sağdığımdan çok daha az sağıyordum.
çok nazlı bişey bu süt işi. rahat olmak bebeğine yeteceğini düşünmek rahatlatıyo.
üüüüüff geldim yaaa aşağıdan çıkamıyorum ki yukarı neler konuşmuşsunuz bi baktım yaa ben nivea nın şampuanını ve johnson s baby nin de bebek yağını aldım pişik kremi almadım daha.ne yapsam ki acaba?
didobacım mor olan kelebekli pijama gecelik takımları dedim ben bakırköyde ebru giyimde onlar hani almak istersen diye.
annem alır falan demişsin ya benim paylaştıklarımdan bahsettim...