2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar parkyatağın içine nevresim seriliyor değil mi yaaa..
ben yazmamışım listeye nevresim takımınıda.

üfff amma çok su içiyorum sabah beri 1 lt yi geçti bile içtiğim su.

hemen açıklama metnini gönderiyorum :)))

Bebe losyonunun bebe yağından farkı; su miktarının fazla olmasıdır. Nemlendirici özelliktedir. Cilde kolayca sürülür ve cilt tarafından çabuk emilir.

süpersin özlemcim ben de bunu merak ediyordum.ama hangisini kullanmak gerekli?

merhaba kızlar bende ağustos 3 te doğum yapıcam şuan 32. haftadayım.forum da nasıl yazılıyo,o çizelgeler nasıl oluşturuluyo,bide yazılarınızı cevaplarınızı nasıl alıcam msne falan geliyomu bilgi verirseniz.çünkü daha önce bazı konularda yazılar yazdım buraya ama sonra nereye yazdığımı bulup takip edemedim sistem hakkında bilgi verirseniz sevinirim.bu arada bebeğimin cinsiyeti kız..daha sonrada hamilelik öykümü anlatırım..şimd,den teşekkürler...

benim 2lt oldu bile içtiğim su bu arada benim yaramaz sol kasığıma müthiş yumruklar yada kafa atıyor üffff neyse hareket etsin yeterki

[ı]setin içinde neler var canım? Ben 4 ürün aldım 50 lira ödedim... 250lik şampuan, 200 lük pişik kremi, 200 lük bebek losyonu 150 lik sabun... [/ı]

benimkinde bişiy daha var ama ne hatırlamıyorum ben hepsini kaldırdım odası bugün yarın gelicek onu bekliyorum yerleştirince resmini çekip koyarım

süpersin özlemcim ben de bunu merak ediyordum.ama hangisini kullanmak gerekli?

canım hangisini kullanmak gerekli bilmiyorum ama bebe yağındansa losyonunu kullanmayı tercih ettim... bebeğe yağı çok vıcık vıcık oluyor sevmiyorum.. hemen insanın üzerine bulaşıyor.. losyon biraz daha farklı olduğundan onu tercih ettim... umarım o da öle değildir... deneyip görücez artık :)

Forumda aynen şuan yaptıüın gibi yazılıyor can halissa nickli arkadaşa mail atarsan baştaki listeye ekler seni de öncelikle hayırlı uğurlu olsun prensesin:) Ana sayfadan aylara göre paylaşımdan ağustos annelerine oradan da 2010 ağustos annelerine girersen bu sayfalara ulaşabiliirsin canım.Biz hep burdayız bekleriz:teytey:

Kızlar bebek yağından ziyade halis zeytinyağı ile bebişe masal yapın diyorla çok faydalıymış banyodan sonra yapılıyormuş zaten hemen çekiyormuş yağ kendini. Ben mbebe yağı aldım ama sanırım o bitince halis zeytinyağı aldırıp onla ovacağım

hoşgeldin canım öncelikle bebişin hayırlı olsun.
ilk olarak bu bu başlığı blgisayarında sık kullanılanlara kaydet
sık sık girersin bundan sonra:)))
çizelgeler birkaç siteden oluşturuluyor ama ben tam olarak bilmiyorum.
buraya yazılan mesajlarıda ancak buraya girdiğinde görebilirsin.sağ alt tarafta sayfa
numaraları var geçmişe dönük oradan takip edebilirsin.kullandıkça alışıyor insan
zaten..

Zaten annelerimiz eskiden hep bizlere z.yağı sürerlermiş..hep söyler bunu çok iyi gelirmiş..zeytinyağını zaten tek geçerim.kendime bile sürüyom ben banyo sonrası sonra tekrar bornozumu giyip saçımı tarayıp kurutana kadar cilt emiyo kıyafetlerede bulaşma olmuyoo..bende bebişime sürerim arada sırada..

heee masal yaparız canımcım masal diye diye parmaklar bile masala alışmışkaydirigubbakcemile3bu arada zeytin yağı çokta masum birşey değilmiş
haberiniz olsun acayip asit varmış onun içinde.ne kadar faydalıdır bebeğin cildine bilmiyorum...

Ben çıkıyom arkadaşlar hepinize iyi akşamlar..didoba nın dediği yerlere bi bakınayımm :)) bakalım neler bulcam..
kendinize ve bebişlere iyi bakın :))

Bizim dr. bebe yağı kullandırmadı bize. saf zeytin yağıyla masaj yapın dedi. bi de bzi ıspartdan hakiki gül suyu getirttik. durulama suyuna katıyodum. arada masaj da yapıyodum onunla. pamuk gibi oluyodu cildi

kızlar bu arada sizi anata anlata kocişe adamın tepesini attırıdım galiba.
akşam dedi girip gündüz okuyayım bari diyo dedim okumuyo musun sanki
yok okumuyorum dedi ama hiç inandırıcı gelmedi.ben de dedim özel topik var
oradan konuşuyoruz biz dedim ben giremezmiyim diyor hayır sadece üyeler
girebilir dedim.o da ben de üye olurum selam ben doruk un babasıyım yazarım
diyokaydirigubbakcemile3heeey dedim aç kendini kadınlar kulubü orası kaydirigubbakcemile3bi de dedim kime neye sinir olursam oraya yazıyorm
haberin olsun dedimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…