hemen açıklama metnini gönderiyorum :)))
Bebe losyonunun bebe yağından farkı; su miktarının fazla olmasıdır. Nemlendirici özelliktedir. Cilde kolayca sürülür ve cilt tarafından çabuk emilir.
Ben setİ havuzluhandan aldım 85 fİlandı burada ne kadar
[ı]setin içinde neler var canım? Ben 4 ürün aldım 50 lira ödedim... 250lik şampuan, 200 lük pişik kremi, 200 lük bebek losyonu 150 lik sabun... [/ı]
süpersin özlemcim ben de bunu merak ediyordum.ama hangisini kullanmak gerekli?
merhaba kızlar bende ağustos 3 te doğum yapıcam şuan 32. haftadayım.forum da nasıl yazılıyo,o çizelgeler nasıl oluşturuluyo,bide yazılarınızı cevaplarınızı nasıl alıcam msne falan geliyomu bilgi verirseniz.çünkü daha önce bazı konularda yazılar yazdım buraya ama sonra nereye yazdığımı bulup takip edemedim sistem hakkında bilgi verirseniz sevinirim.bu arada bebeğimin cinsiyeti kız..daha sonrada hamilelik öykümü anlatırım..şimd,den teşekkürler...
benimkinde bişiy daha var ama ne hatırlamıyorum ben hepsini kaldırdım odası bugün yarın gelicek onu bekliyorum yerleştirince resmini çekip koyarım
merhaba kızlar bende ağustos 3 te doğum yapıcam şuan 32. haftadayım.forum da nasıl yazılıyo,o çizelgeler nasıl oluşturuluyo,bide yazılarınızı cevaplarınızı nasıl alıcam msne falan geliyomu bilgi verirseniz.çünkü daha önce bazı konularda yazılar yazdım buraya ama sonra nereye yazdığımı bulup takip edemedim sistem hakkında bilgi verirseniz sevinirim.bu arada bebeğimin cinsiyeti kız..daha sonrada hamilelik öykümü anlatırım..şimd,den teşekkürler...
Kızlar bebek yağından ziyade halis zeytinyağı ile bebişe masal yapın diyorla çok faydalıymış banyodan sonra yapılıyormuş zaten hemen çekiyormuş yağ kendini. Ben mbebe yağı aldım ama sanırım o bitince halis zeytinyağı aldırıp onla ovacağım
Kızlar bebek yağından ziyade halis zeytinyağı ile bebişe masal yapın diyorla çok faydalıymış banyodan sonra yapılıyormuş zaten hemen çekiyormuş yağ kendini. Ben mbebe yağı aldım ama sanırım o bitince halis zeytinyağı aldırıp onla ovacağım
Merhabalar kızzzlar bizzz geldik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?