2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Humana emizrme çayını da mutlaka alın ve hastaneye götürün. süt üretimi için çok faydalı. hatta şimdiden her hafta bi tane alıp depolayın. ben 15 kutu falan kullanmışımdır herhalde

Didemcim ben biliyorum ama annem anlamıyor ve anlatamazsın da çünkü duymamış sen duysan da ben kendimi de yırtsam onun için hiç 1 şey ifade etmez hatta bana ne biçim annesin bile dedi

Bende bebişim için tüm banyo ürünlerini pişik kremini filan sebamed aldım..zaten ben normaldede kendim için şampuanını,yüz yıkama jelini,nemlendiricisi,göz kremini filan kullanıyorum ve çok memnunum.kendimden de bildiğim için kesinlikle sebamed derim ben..hatta eşimin saçlarında ara ara pullanma,kepek vs olur yüzüde çok hassastır onada müthiş iyi geliyo sebamedin şampuanı nemlendiricisi filan..saonuçta biz ailecek sebamedciyiz.

Buarada eczanemde.com açılmıyo bende..linki atarmısınız buraya bakayım bende..

canım sen prima bebek bezi deyince.... Carrefour larda geçen hafta indirim vardı hala var mı bilmiyorum... 3-6 kg yeni doğan bebek bezi 17,50 lira... biz hemen 3 pkaet aldık eğer devam ediyorsa bir 3 paket daha almayı düşünüyoruz.... gerçekten çok uygun fiyatı...

Humana emizrme çayını da mutlaka alın ve hastaneye götürün. süt üretimi için çok faydalı. hatta şimdiden her hafta bi tane alıp depolayın. ben 15 kutu falan kullanmışımdır herhalde

gercektenmı bılsem daha cok alırdım yanındakı hedıye olan iyigeceler cayı bebekte ıcebılıyormus onu kullandınmı canım

Didemcim ben biliyorum ama annem anlamıyor ve anlatamazsın da çünkü duymamış sen duysan da ben kendimi de yırtsam onun için hiç 1 şey ifade etmez hatta bana ne biçim annesin bile dedi

için çok rahat etmezse. sebamedleri chiccoların içne boşaltırsın. Chiccoda kötü değil. sonuçta bebek ürünü. alerjik bi bünyesi olmazsa masalın sorun olmaz zaten. Allh korusun alerjen olursa zaten dr. direk sebamed verecek annen o zaman anlar.

herkese merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım
uzun süredir giremiyodum ev taşıma telaşıyla umarım herkes iyidir

ya hanı dıdobada yazmısya bazen cok ıyı urunler bıle yaramaya bılıyor en uygun fıyatlısı ıyı gelıyor bebek bezıde prıma aldım stok yapmak guzel fıkır ama ya bızde pısık yaparsa korkum var cok kısıden duydum boyle ıyısını alıp bebeklerıne yaramadıgını kullanarak gorucez bakalım

tam ben dicektım ama ınsallah olmaz ben kendım oyle alerjık olduğum için aldım bebiş bana benzerse dıye

gercektenmı bılsem daha cok alırdım yanındakı hedıye olan iyigeceler cayı bebekte ıcebılıyormus onu kullandınmı canım

Onu kullanmadım. ben egeye direk rezene kaynatıp veriyodum gazı olmasın diye. o çayın içeri de rezene zaten. ama emzirme çayını günde 4 kere falan içiyordum. 6 ay falan hep aldım. çok da faydasını gördüm.

yaparsa fazla stoğu ihtiyacı olan birine veririz canım ne yapalım :))

O zaman anlıycak dediğin gibi tatlım neyse umarım alerjik olmaz o zaman ben almıyım başka şimdilik chicco bakım çantası verdiler hediye içinde şampuan krem pişik kremi sabun filan var bir deniyim memnun kalırsam ondan alırım kalmazsam değiştiririm

yeni doğan bebek bezi stok yapmayın zaten. biz 3 paketi zor bitirdik. sıkmaya başladı. bü büyük boya geçtik. beden olarak da uymayabilir.

Ben sadece yeni doğan yeni bebek 2-5kg aldık 1 paket onun dışında hemen gidip alıcaz marketten onu da heryerde bulunmuyor diye aldım...Tabi 3lü unibaby aldım poposil olarak

evet uzerındede oyle yazıyor doğumdan oncemı basladın pekı ıçmeye hıı bıde tadı nasıl hanı daha alsam guzel ıcılcek gıbımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…