teşekkür ederim canım.nasıl mail atıcam o arkadaşa burdanmı yoksa msndenmi.bide o arkadaşı nasıl bulucam burda inan çok saçma oldu sorularım ama bilmediğim için.kusura bakma canım...
teşekkür ederim canım.nasıl mail atıcam o arkadaşa burdanmı yoksa msndenmi.bide o arkadaşı nasıl bulucam burda inan çok saçma oldu sorularım ama bilmediğim için.kusura bakma canım...
canım öncelikle hoşgeldin... meleğin hayırlı uğurlu olsun... Allah sağlıcakla doğurmayı nasip etsin..hazır buradayken sana yardım edeyim... sen bilgilerini buraya yaz hallisna arkadaşımız seni listeye ekler bende çizelgeni yaparım... sanırım zaten henüz özel mesaj atma hakkın yoktur...
Son Adet Tarihin:
Yaşın:
Hamile Kaldığın kilon:
varsa Bebeğinizin ismi:
tahmini doğum tarihi:
kızlar umarım unuttuğum bişi yoktur :)
canım öncelikle hoşgeldin... meleğin hayırlı uğurlu olsun... Allah sağlıcakla doğurmayı nasip etsin..hazır buradayken sana yardım edeyim... sen bilgilerini buraya yaz hallisna arkadaşımız seni listeye ekler bende çizelgeni yaparım... sanırım zaten henüz özel mesaj atma hakkın yoktur...
Son Adet Tarihin:
Yaşın:
Hamile Kaldığın kilon:
varsa Bebeğinizin ismi:
tahmini doğum tarihi:
kızlar umarım unuttuğum bişi yoktur :)
teşekkür ederim canım.ben bilgileri yazıyorum
son adet: 27 ekim
yaşım :28
h.kaldığım kilo: 65.5
bebeğin ismi : ceren
tahmini doğum tarihi: 4 ağustos
şimdiden teşekkürler beni de listeye eklersiniz..şimdiden tanıştığıma memnun oldum.
Kızlar merhaba,
Sağlık bakanlığı anestezi ile doğumu yasaklamış bilgisi olan varmı?
canım... Kullanıcı profiline gel... hakkımda kısmında en altta çizelge yazıyor oradaki kaleme tıklayıp bunu oray
canım çok teşekkür ederim.yaptım dediğini umarım olmuştur.seni de yordum kusura bakma.
Kızlar merhaba,
Sağlık bakanlığı anestezi ile doğumu yasaklamış bilgisi olan varmı?
Alanyadan kuzenim aradı onla telde görüştüm de,sağlık bakanlığı sezeryan doğumlarda bundan sonra anestezi yapmayacakmış.Yasaklanmış.Artık normal doğumda da sezeryanda da epidural yapılacakmış.Öyle dedi Nette araştıramadım ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?