2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım.nasıl mail atıcam o arkadaşa burdanmı yoksa msndenmi.bide o arkadaşı nasıl bulucam burda inan çok saçma oldu sorularım ama bilmediğim için.kusura bakma canım...

bak sağ altta sayfa numaraları var dedim ya oradan ilk sayfaya tıklarsan buranın ilk sayfasına gelmiş olursun orada zaten bi liste var bak o listeyide incele.hepimizin nickleri
yazıor orada bebeklerimizin kız erkek olacakları falan.seni de o listeye ekler hallisna başkan.hallisna yazısının üstüne tıkla özel mesaj gönder diye bişey çıkıor oradan gönder.
bilgilerinide hem seni listeye kaydetsin bak işte inceledikçe anlıyor insan...

teşekkür ederim canım.nasıl mail atıcam o arkadaşa burdanmı yoksa msndenmi.bide o arkadaşı nasıl bulucam burda inan çok saçma oldu sorularım ama bilmediğim için.kusura bakma canım...

Hoşgeldin canım.Ben direk kullanıcı paneline giriyorum ne de olsa daha önceden bu topige yazı yazdıımız için sürekli abonelikleri gösteriyo yeni bişi yazılınca koyu renkle yeni abone olduunuz konular die eger yeni bişi yazılmadıysa cıkmıo ozamanda sol taraftaki kontrol panelinden aboneliklerimi listele diosuun.
İstersen ben sana yaparım ticker sat msjın ne olsun söle yaparım....

çalışanlar çıkarken bizde giriş yapalım bari:)

herkese selam giden arkadaşlarada iyi akşamlar ,okumaktan ancak katılabildim:)

birazda cicilerimizin resimlerini ekledik cici sayfamıza

su hastane için yastık olayını tuttum bende ondan yaptırayım da bi tane resimler güzel çıksın:)

hastane odayı süslermi henüz konusmadım bu ayın 15'inde doktora gideceğim konusurum ama süslemesede ben yaparım zaten :)

yanlış oldu ben hazırlarım annemlere tarif ederim yaparlar demem lazım o halde ben yapamam o kesin:)

ben gecelik ve pijama takımımı mor renk aldım ve sade aslında süslü püslü olsada iyi olurdu ama sadece rahat olması ile ilgilendim ,ter emen bişey olsun öle saten filan çekemem gibi geldi...

mevlütü zaten 40 dan sonra okutucam cocuk toplasın istiyorum ,kayınvalidemi dinlemiyeceğim malesef ,çünkü çocuk elden ele harap olur nazara gelir.az toplasın istiyorum

ama yinede ilk eve geldiğimde gelenler olacağı için çeyizde bunun için yapılan bir pike takımım ve birde nevresim takımım var onları yıkayıp ,ütüleyeceğim.

kızımın yıkaması bitti ütüsünü yapıyorum yavaş yavaş

odamızda gelir havalanırsa hemen yerleştireceğim ama ,kendi odamda iken yani ilk 6 ay için park yatak aldım onu hazırlıycam ama içine bir uyku seti almayı unutmusum

nevresimde olurmu ?

iyilik meleğiopuyorumnanaktan
ben kaçtım kızlar öpüyorum hepinizi didemim seni de öptüm cnm.
pelincim sinirlenme bizimkide 35.haftada gel dedi daha da doğum konuşmaya niyeti yok.
bu arada maşallah bebişe...

teşekkür ederim canım.ben bilgileri yazıyorum

son adet: 27 ekim
yaşım :28
h.kaldığım kilo: 65.5
bebeğin ismi : ceren
tahmini doğum tarihi: 4 ağustos

şimdiden teşekkürler beni de listeye eklersiniz..şimdiden tanıştığıma memnun oldum.

Ayy bide 1 ağustostan ititbaren beklicez demeye çalışırken 1 temmuz demez mi şaşırıp.Ben de 1 temmuz mu dedim ,ne 1 temmuzu 1 ağustos dio bende dedim ee bende şaşırdım zaten siz öle diyince demez mi düzelt işte beni böle OYYY ALLAM ben düzeltcem onu yaa.Eşime çıkarken dio KADINALRIN HER DEDİİNİE İNANMICAN die gerzek.
Eşimde dedi bişi demedi ki yatarken canı acıdıysa acımıştır yani bu kadar basit...Bön bön bakıp gülüo.
Walla nazlandıysan öleyim yaa.Eşim zaten öle yüz vermei sevmez hemen der çok abartıyosun.O bile şaşırdı ne oldu ki dio.

canım... Kullanıcı profiline gel... hakkımda kısmında en altta çizelge yazıyor oradaki kaleme tıklayıp bunu oraya kopyala..

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pp___.png

Ulan Allah korusun bi sancım tutsa bu salak oo daha çok erken dedi.ınanmıcak beni hast. götürmicekte adam.Bak yaa temmuz annlerinden biri daah dourmuş hemide 34+0 da bayılmak istiyorum çok sinirliyim çook hala üstümden atamadım.
Annemde arayıp gel burdaa bakırköy yenimahallede yap doumu diip diip duyuo.Özelde yapma ordahemen sezeryana alıyolar kafamı şişirdi yaa

Bu arada bizim Allah ın en öküz dr uma sordum epidural normal i 37-40 haftaları arasında oluyor dedi.Am erken doumda olsa istenirse yapılıyor dedi.

Alanyadan kuzenim aradı onla telde görüştüm de,sağlık bakanlığı sezeryan doğumlarda bundan sonra anestezi yapmayacakmış.Yasaklanmış.Artık normal doğumda da sezeryanda da epidural yapılacakmış.Öyle dedi Nette araştıramadım ama...

arkadaşlar olduuuuu...artık benimde çizelgem var çok sevindim hepinize teşekkürler...şimdilik çıkmak zorundayım hepinizi öpüyorum...bebişlere iyi bakın

Allah korusun.Bisorun olurda mecburi sezeryana alırlarsa beni.Ben bayılırım be öle karnımı kesicekler midem dayanmaz.Bayılırım öle şeyde olur mu yaa (
Başka bi sürü şey var gidip buna sardılar heralde yandık o zman.
Gerçi geçen demişlerdi burada bi dr var adı sezeryancı zaten o bile artık herkese epiduralle sezeryan öneryomuş doğru heralde.

slm kızlar

yaa şimdi okudum da sezeryanda aneztezi yasaklanmış yazmışsınız ama benim kızım tersmiş dr um sezeryan dedi epidurali önermiyor dr um zaten bende sıcak bakmıyorum ama yasak olduğuyla ilgili herhangibir durum yok. çünkü hastaneylede konuştuk maliyet ve özel odayı yasak olsa söylerlerdi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…