2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sezeryan la önce alınması konusunda benim dr umda çok hassas ve kesinlikle son güne kadar bekleyeceğiz diyor.sancıların başlaması suyun gelmesi kanama gibi bir durum söz konusu olmazsa son güne kadar yani 40 haftayı doldurana kadar bekleyeceğiz diyor.

Aslında ben temmuz 24 günü sezeryanla doğum yapmak istiyorum yaa.Ne güzel olur eşimin de doğum günü ikisi aynı güne denk gelir ama doktorum izin vermez..((((

merhaba güzel annişler ancak okuıdum ettim ütümde zaten 4 gibi bitti sabah beri öldüm yanii yorgunluktan

toxidaisy cim boşver doktorunu değiştirirsin cins cins bunlar yaa cidden bir kaşık suda boğmalık

sezeryan olayınaa çok üzülürüm zaten epidural olucaksa normal doğrurum ki ben ben o telaştan korkuyorum acı çekmek değil derdim yani inşallah biz doğurana kadarda çıkmaz öyle bir yasa olayı üzülürüm

ya kızlar aranızda bebeği ters olan varmı benim kızımın ayakları doğum kanalında kafası göğüslerimin altında dr son anda dönmezse normal olmaz diyor.şu an içinde normal doğum gözükmüyor dedi

ya aslında iyi bi doktor ama bence bu konuda bi eksikliği var benim doktorun:)

son bahsettiğin gibi bi durum oldugunu sezinliyorum yani güvenmedikleri için korkuyorlar aslında çok pahallı olmasa şu nezih berksoy ile anlaşıp doğuma çağırmak isterdim ama hem özelde doğum parası hemde onu hastaneye getirme parası çok olur ne oldu oldu bi şekilde dayancağım artık

Hoşgeldin çiğdemcim nasılsın?

Valla bende biraz ütü yaptım bugün allahtan çok sıcak değildi hava. Kuzunun kıyafetlerini mi ütüledin.

canim benim bebek de tersti en son gittigimizde
doktor 37.haftaya kadar donebilir dedi

ya oynamasını 3,5 aylıkken hissettim hep kasıklarıma ve idrar torbama vuruyordu halada aynı genelde 24 haftadan sonra baş aşağı duruma geçerlermiş ama hala mesaneme vuruyor güçlendikçede idrarımı zor tutuyorum tepiklere başlayınca halim harap yani

hoşbulduk demetcim
evet kuzuşun kıyafetleirni ütüledim bende ütülendim resmen hava allahtan iyiydi yoksa mümkün değil yapamazdım
valizimizede yavaştan koymaya başladım evde olan mamulleri lakin eksikler var bir süür hala aldıkça koyucam onlarıda vatana millete hayırlı olsun diyorum şekerim :icecream:

benim kk dan samimi olduğum bir arkadaşım iki gün önce doğum yaptı suni sancı verdiler ve gece 2 den sabah 930 a kadar öldüm öldüm dirildim keşke sezeryan olsaydım diyee anlattı çok çektim dedi çok suni sancı cidden çok kötü allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahh yani herşeyin doğalı elbetteki makbul ama suni sancılı doğum olmayı hiç ama hiç istemem

bebeğin duruşu ile ilgili daha çok erken nerde okuduysam son dakikaya kadar dönenler bile oluyormuş ki kaldıki daha var 37 haftalarda daha iyi anlaşılır şu anda erken böyle bir tespit için ki ben en son geçen hafta gittim yanlamasına duruyordu kızım ve hala aynı şekilde duuryo anlıyorum ayakları sağ tarafımı delip geçicek sanki yani endişelnemeyin daha şimdiden

Hadi bakalım çiğdemcim inşallah vaktinde doğururuz bebişlerimizi. Hayırlı olsun çantanız da kıyafetlerini de inşallah sağlıkla giyer kuzucuğun canım.

Tabi herşeyin normali makbul ama sezeryanda eskisi gibi zor değil yani.Öyle bir durumda sezeryanı düşünmek bencede daha mantıklı..

Benim bıdığımın da ayaklar solda.Ne sağıma yatırıyor ne soluma.Soluma yatsam yatak titriyor sağıma yatsam delip geçecek gibi hissediyorum.

amin canımcım amin opuyorumnanaktan

valla ben hamileliğimin başından beri hep sorunlar yaşadım kistim ve myomumdan dolayı çketiğim sancılar kimbilir kaç doğuma eşdeğerdi acilllerde süründüm ettim en beteri onlar olsun inşallahda o yüzden açıkçası normal doğurcam diyemiyorum çünkü bir aksilik çıkmasından çok korkuyorum o doğum sürecinde sancı çekip çekipte son dakka sezeryana alınırsam diyerekten bünyemi yıpratmakta istemiyorum yani ne biliyim öyle kaygılarım olduğu için zaten gebeliği zar zor elde ettim
yakın bir arkadşım epidural normal doğum yapmıştı bana dedi annen ve halanın doğumları nasıldı diye ikisininde çok zor olmuş halam 15 gün yoğun bakımda yatmış baygın şekilde normal doğum yaptıktan sonra bana kesinlikle normal doğurma dedi halaya özellikle çok çekilirmiş bend eondan ilk defa duydum açıkçası yani neticede hayırlısı olsun hakkımızda öyle deriz böyle olur böyle deriz öyle olur delikafadulden

kızlar inanın yerimde olmak istemezsiniz çümkü benim sıpa idrar torbamı delecek ayaktayken bazen bi vuruyor eyvah kaçtı diye diye zor atıyorum kendimi wc ye

Haklısın çiğdemcim valla. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.Ama başında zorluklar çektin diye hep öyle gidecek değil elbet ama hayırlısı neyse o olsun tatlım..

Kızlar bende geldim tekrardannn. Doğumu konuşuyomuşsunuz. Ben de epiduralli normal doğum istiyorum.Bu arada yemeğimi yaptım, birazda cam sildim, tabi öyle üstten sildim.Pek uğraşmadım.opuyorumnanaktan Birazdan yemek yicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…