iyi akşamlar güzel anneler ve tatlı bebişleri geçmişi okuamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir.Bizim bugün dr kontrolümüz vardı kızım 1238 gr olmuş. Ancak kafa çevre ölçüsü 3 hafta geriden geliyor dedi dr. o kafama takıldı üzüntüden sormak aklıma da gelmedi acaba beyin gelişiminde mi bir problem var diye :sinifsinif: gerçi ayrıntılı usg de birşey çıkmamıştı ama yarın başka bir dr. daha gideceğim
Öff aynı şey bende sıkıldım "AYY ÇOK AŞAIIDA KIIZ" en baştada görümcem her gördüünde karnıma bakmaktan ve her seferinde aynı şeyleri sölemekten sıkılmadı.Ay çok yukarı çıkıpta nefes alamamaktan iyidir.Gerçi böle de taşıma kısmında biraz raahtsız oluyo insan ama boşver.
Dr banada yok öle bişi bişi olmaz dedi.Herkesin vücut yapısı farklı bizimde böle napalım yani ölelimli aşaıda die.
Bugün herkese dalasım var dün ü atlatamadım henüz kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar güzel anneler ve tatlı bebişleri geçmişi okuamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir.Bizim bugün dr kontrolümüz vardı kızım 1238 gr olmuş. Ancak kafa çevre ölçüsü 3 hafta geriden geliyor dedi dr. o kafama takıldı üzüntüden sormak aklıma da gelmedi acaba beyin gelişiminde mi bir problem var diye :sinifsinif: gerçi ayrıntılı usg de birşey çıkmamıştı ama yarın başka bir dr. daha gideceğim
ıyı aksamlar kızlar evet canım aklına kotu seyler getırme doktoruna guvenmıyormusun pekı baskasına gıdıcen hak verıyorum sana ama onlarda kac yıldır bu mesleği yapıyorlar bişi yok dedıyse takma ama için rahat etmıycekse gıt bıdaha kontrol ettır üzme kendini
Aynen öle.Benimde geçen gün (tabi habire döndüüne göre neresi tam olarak bilemiyorum tahminim kafası heralde)bi tarafını yaslamıştı göğüsümün aşaısına hatta nefesim kesildi gibi oldum hiç böle yapmamıştı daha önceden.Daha nereye çıkıcaksa anlamadım.onlara bakarsan oyle dıyorlar ama ben oğlumun hareketlerını goğüsümün tam altındada hıssedıyorum ve aynı zamanda kasıklarımdada benden ıyı kımse bılemez onun asagıdamı yukarıdamı olduğunu zaten doktor herseyı normal dedı bıde yukarıda olmasa zaten göğüs kafesim ağrımaz benım oğlumun boyuda uzun maasallah babaya benzemıs belkı ondan göğüs altım ağrıyor sızlıyo resmen
Ben buğday tenliyim ortada kalıyorum heralde...valla bende beyaz tenliyim canım sanırım çekeceğimiz varr
Hoşgeldin canım.
Kafana takma bak sana özelden bişi yollucam oku.
Madem geri dedi nie demedi ne anlama geliyomuş insanı korkutuyolar açıklmada yapmıolar.
Kafana takıldıysa bence de git.Benim dr öle şeyler sölemez aksine ben bakıyorum .
Bu arada maaşallah bebişine :)
FIRTINAKUSU bak canım bizim siteden melek_law nicki ark bak onunda 3 hafta geriden çıkmış bak ne yazmış
[/url]
yazılanları okudum anne adayı olmak çok zor ya benım durumumda olanların cogu normal bır bebek dunyaya getırmıs anladıgım kadarıyla sıkıntı edılecek bı durum yok gıbı ama gelde içime anlat :kedi:
tamam hadı uzme kendını bende okudum hepsını sonucta cocuk doğurucaz yerı gelcek ateslencek yerı gelcek baska bısı olcak annelık iç gudusu bende şimdi daha ıyı anlıyorum annemı benımkınınde 2 hafta onden gıdıyor ılk korktum daha buyurse dıye ama onlar sonra kı kontrolde değişiyooo uzulme tamam
9 mu 2 ikiz var 1 i sezeryan ama dierini bilmiyorum demek ARTVİNLİ de normal doum :).pelın temmuz annelerıne baktım 9 doğum gordum benn valla hepsı catır catır normal doğurmus
tamam hepiniz süpersiniz bu arada iyiki varsınız olumunekankayizsmile
Evet çok doğru bu günlerimizi de çok arıyacaımızı çok iyi biliyorum.hadı bakalımmmm :lepi::lepi::lepi:
daha kımbılır boyle neler dertlesıcez hele doğsunlar gazdı atestı hastaydı falan derken anlımıycaz buyumusler:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?