2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar cnm

aklına kötü şeyler getirme ,olumlu düşün dediğin gibi bir doktora daha gözükürsün

onlara bakarsan oyle dıyorlar ama ben oğlumun hareketlerını goğüsümün tam altındada hıssedıyorum ve aynı zamanda kasıklarımdada benden ıyı kımse bılemez onun asagıdamı yukarıdamı olduğunu zaten doktor herseyı normal dedı bıde yukarıda olmasa zaten göğüs kafesim ağrımaz benım oğlumun boyuda uzun maasallah babaya benzemıs belkı ondan göğüs altım ağrıyor sızlıyo resmen

ıyı aksamlar kızlar evet canım aklına kotu seyler getırme doktoruna guvenmıyormusun pekı baskasına gıdıcen hak verıyorum sana ama onlarda kac yıldır bu mesleği yapıyorlar bişi yok dedıyse takma ama için rahat etmıycekse gıt bıdaha kontrol ettır üzme kendini

Hoşgeldin canım.
Kafana takma bak sana özelden bişi yollucam oku.
Madem geri dedi nie demedi ne anlama geliyomuş insanı korkutuyolar açıklmada yapmıolar.
Kafana takıldıysa bence de git.Benim dr öle şeyler sölemez aksine ben bakıyorum .
Bu arada maaşallah bebişine :)

benim değilde eşimin içi rahat etmedi sevmedi gitti zaten dr. bu bişey bilmiyo diyip duruyo zaten onunlada tartıştık iyice kafam bozuk bakalım onun dediği dr. ne diyecek.sanki bi tek onun çocugu biz bebeğin kötülüğünü istiyoruz bi tek o iyiliğini istiyo

Aynen öle.Benimde geçen gün (tabi habire döndüüne göre neresi tam olarak bilemiyorum tahminim kafası heralde)bi tarafını yaslamıştı göğüsümün aşaısına hatta nefesim kesildi gibi oldum hiç böle yapmamıştı daha önceden.Daha nereye çıkıcaksa anlamadım.
Tamam öteki hamilelere göre hakikaten aşaıda kalıyor ama napiim yani.
Biz oğlumla böyle çok mutluyuz bi sorunumuzda yok sadece otururken felan biras yukarı kaldırmak gerekiyor o kadar.Beki daha rahat doururuz,gerisi boş

canım aklına cidden kötü şeyler getirme benim meleğimin beyinciğinde kist var hala da var ve doktorlar çok şaşırdı yapılan amniyosentezde ve mr da hiç bişey tespit edilmedi ki beyincikte kist olması çok ciddi bir sorun normalde ve az görülen bir durum ve ciddi sağlık sorunlarına sebep olan bir durum ona rağmen bebişim çok sağlıklı ben bu hafta yine mr a gidicem ama doktorlar sadece akılda hiçbirşey kalmasın diye bunu yaptırıyorlar ve özellikle cerrahpaşadaki gittiğim prof bu konularda uzman aynı zamanda bölüm başkanı adam orda resmen beni yani meleğimi inceleme altına almak istediler çünkü ekstrem bir durum beyincikte kist olupta bebeğin sağlıklı olmasına çok şaşırdılar. ben bu yaşadığım süreci tarif edemem elbette seni de çok iyi anlıyorum ama bu yaşanılan süreçte hep meleğimin doğduğunu kucağıma aldığımı altını değiştirdiğimi hayal ettim hep olumlu düşündüm çok çok üzülmeme rağmen hep gözümde canlandırdım tatlım sende pozitif düşün başka görüşler alıcakmışsın zaten merak etme canım eminim meleğin sapasağlamdır canım kalbini ferah tutmaya çalış tatlım

teşekkür ederim mesajına bakıyorum şimdi çok saol.dediğinde de sonuna kadar haklısın bende geldim hemen internetten arastırmaya başladım neymıs nedenmıs dıye yarında gıdınce durumu anlarız heralde dedıklerını de burdan paylaşırım sizlerle.çok tesekkur ederım hepınıze arkadaslar ilginiz ve temennileriniz içinolumunekankayizsmile

Aaa bu arada benim bebişin şu kafa ölçüsüyle karın ölçüsü 5 gün geriden gidiyor.Ben sallamıyorum.
Aman kocakafa olmasında kaydirigubbakcemile3.
Zaten son verdiim linktede bak hepsini okudum neler yazmışlar hiç bişicik yok yani üzülme :) Eşine de okut ben kafamıza takılan bişiler olduunda böle bulup eşimede okutuyorum.
Özellikte sünnet te asla öle şeyl olmas bebekten sünnet olmaz derken hep okutturdum araştırdım anlattım şimdi kendi de dio evet bebekken yaptıralım die mesela :)

Son düzenleme:
FIRTINAKUSU bak canım bizim siteden melek_law nicki ark bak onunda 3 hafta geriden çıkmış bak ne yazmış
[/url]

yazılanları okudum anne adayı olmak çok zor ya benım durumumda olanların cogu normal bır bebek dunyaya getırmıs anladıgım kadarıyla sıkıntı edılecek bı durum yok gıbı ama gelde içime anlat :kedi:

tamam hadı uzme kendını bende okudum hepsını sonucta cocuk doğurucaz yerı gelcek ateslencek yerı gelcek baska bısı olcak annelık iç gudusu bende şimdi daha ıyı anlıyorum annemı benımkınınde 2 hafta onden gıdıyor ılk korktum daha buyurse dıye ama onlar sonra kı kontrolde değişiyooo uzulme tamam

tamam hepiniz süpersiniz bu arada iyiki varsınız olumunekankayizsmile

pelın temmuz annelerıne baktım 9 doğum gordum benn valla hepsı catır catır normal doğurmus
9 mu 2 ikiz var 1 i sezeryan ama dierini bilmiyorum demek ARTVİNLİ de normal doum :).
Onun ikiz di ama biri 1-2 hafta önce kalbi durmuştu.

Anamm bunlar erkenci çıktılar bakalım bizimkilerde bidaki ay dökülmee başalr ilk kim dourcak acaba böle giderse bu sinir kafaya takmalarla ben bile olabililrim
Dr da dedi ya oooooo daha çok var sanki 1 sene var.Şeytan dio inadına dourda görsün çok mu az mı die kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…