Canım bence senin dr biras sezeryana ağır basıyor.Daha şimdidden oohoo.ya kızlar aranızda bebeği ters olan varmı benim kızımın ayakları doğum kanalında kafası göğüslerimin altında dr son anda dönmezse normal olmaz diyor.şu an içinde normal doğum gözükmüyor dedi
Kız ne dion sen ağustos sonu dourcan daha. 1 ay önce 37 haftadanda önce olur kız döver walla dr un öle bişi dersen seni kaydirigubbakcemile3Aslında ben temmuz 24 günü sezeryanla doğum yapmak istiyorum yaa.Ne güzel olur eşimin de doğum günü ikisi aynı güne denk gelir ama doktorum izin vermez..((((
Bende çook şey duydum her yöntemle mahvolanlar,hemen ayaklananlar hiç belli olmuyor her kişinin ayrı hatta aynı kişinin her doumu bile farklı.amin canımcım amin opuyorumnanaktan
valla ben hamileliğimin başından beri hep sorunlar yaşadım kistim ve myomumdan dolayı çketiğim sancılar kimbilir kaç doğuma eşdeğerdi acilllerde süründüm ettim en beteri onlar olsun inşallahda o yüzden açıkçası normal doğurcam diyemiyorum çünkü bir aksilik çıkmasından çok korkuyorum o doğum sürecinde sancı çekip çekipte son dakka sezeryana alınırsam diyerekten bünyemi yıpratmakta istemiyorum yani ne biliyim öyle kaygılarım olduğu için zaten gebeliği zar zor elde ettim
yakın bir arkadşım epidural normal doğum yapmıştı bana dedi annen ve halanın doğumları nasıldı diye ikisininde çok zor olmuş halam 15 gün yoğun bakımda yatmış baygın şekilde normal doğum yaptıktan sonra bana kesinlikle normal doğurma dedi halaya özellikle çok çekilirmiş bend eondan ilk defa duydum açıkçası yani neticede hayırlısı olsun hakkımızda öyle deriz böyle olur böyle deriz öyle olur delikafadulden
Seni çok iyi anlıyorum 4 gün önce daha benim oğlan dönmemişti heralde.kızlar inanın yerimde olmak istemezsiniz çümkü benim sıpa idrar torbamı delecekayaktayken bazen bi vuruyor eyvah kaçtı diye diye zor atıyorum kendimi wc ye
Seni çok iyi anlıyorum 4 gün önce daha benim oğlan dönmemişti heralde.
Kayınvalidemin yanında bi çığlık attım ne oldu dedi sandım ki çıktı baırsakalrım wc ye gittim elime gelcek mi die kontrol ettim abartmıyorum o derce mahvetti beni 1 hafta her tekme atışında altıma kaçırcak hissi oldu.Bide şu organlarımın oynadıını hissedince çok kötü oluyorum.Allahtan döndüde mesane patlaması sorunu yaşamadn atlattım tabi bida dönmezse...
ay yaa haberlerde şimdi veriyorlarda 11 aylık bebeği bakıcısı savurarak fırlatıyo atıyor neler yapıyo yaaa ayyyyyyyyy yaaa var yaa allah bildiği gibi yapsınnn
neymiş gerekçesi aileye kızdığıu için bebeğe işkence etmiş pislik kadın
sende benim gibi starımı seyrediyorsun içim daraldı yaaa nasıl insan bunlar anlamadımm gitti
Kızlar eşim geldi dışarı çıkacağız bugün biraz.5 gündür evden adım atmadım sokağa.Biraz ürüyüş yapacağız sonra da kaynanama gideceğiz.Gelince açarım yine.Hepinizi kocamannn öpüyoruz oğlumla..
Zaten o zamanda kuzum 35 haftalık olacak küçükoluyor daha((((((((((
Öff aynı şey bende sıkıldım "AYY ÇOK AŞAIIDA KIIZ" en baştada görümcem her gördüünde karnıma bakmaktan ve her seferinde aynı şeyleri sölemekten sıkılmadı.Ay çok yukarı çıkıpta nefes alamamaktan iyidir.Gerçi böle de taşıma kısmında biraz raahtsız oluyo insan ama boşver.canım oyle dıyorsunda benım bıcok tanıdığımın 34 ve 35 haftada bekbekler kendılerı geldı hıc bellı olmaz ozamn bızım topıkte bıkac kısı doğurur gıbı gelıyor içlerinde bende varım kesın bıde benım bebeğımı goren asagıda dıyor hep doktorumda normal her kafadan bı ses işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?