2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende kendimi hamileliğimin başından beri hiç sorun yaşamadım mide bulantısı aşerme falan olmadı bu kadarda olsun artık dimi diye teselli ediyorum ne yapayım o sağlıklı olsunda biz anneler çekeriz hertürlü sıkıntıyı

Canım bence senin dr biras sezeryana ağır basıyor.Daha şimdidden oohoo.
Bak ben geçen ay gittimde bebişin başı aşaıdaydı 10 gün soora tekrar gittim başı yukardaydı ohh dedim erken doğmasında aradan 15 gün geçti dün gittim başı kasıklarımdaydı.Dr a dedim nee başı aşaıda mı korkma dedi.Onun birazdan dönmiceini bilemeyiz dönebilir hala bile dönebilir.O birasda keyfine kalmış heralde.
Bu arada bi ablam var şuantabi kızı 4 e gidiyor,walla 39 küsür haftalıı geçmiş son 2 günde dönmüş.Hiç belli olmaz..
Aslında ben temmuz 24 günü sezeryanla doğum yapmak istiyorum yaa.Ne güzel olur eşimin de doğum günü ikisi aynı güne denk gelir ama doktorum izin vermez..((((
Kız ne dion sen ağustos sonu dourcan daha. 1 ay önce 37 haftadanda önce olur kız döver walla dr un öle bişi dersen seni kaydirigubbakcemile3
Bende çook şey duydum her yöntemle mahvolanlar,hemen ayaklananlar hiç belli olmuyor her kişinin ayrı hatta aynı kişinin her doumu bile farklı.
Çekiceimiz varsa herşey normal olur eve gelir alttan ya da üstten dikişlermiz bile açılabilir.Allah en hayırlısını nasip etsin bizim için.
Biraz önce annemle konuştum annemin rahmi alındı yani sezeryan gibi kesildi karnı halan daha öksüremiyorum kızım diyor düşünün 3-3,5 sene geçti.Sakın sakın sezeryan yaptırma habire dişiklerim acıyo soukta dio ve daha yeni yeni dikiş yerlerini hissetmeye başladı.
Ama ona bakarsanız görümcem doumdan sonra eve geldiinde evi bile sürpürmüş (sezeryan oldu).Walla hiçte zorlanmadım dio..

Son düzenleme:
kızlar inanın yerimde olmak istemezsiniz çümkü benim sıpa idrar torbamı delecek ayaktayken bazen bi vuruyor eyvah kaçtı diye diye zor atıyorum kendimi wc ye
Seni çok iyi anlıyorum 4 gün önce daha benim oğlan dönmemişti heralde.
Kayınvalidemin yanında bi çığlık attım ne oldu dedi sandım ki çıktı baırsakalrım wc ye gittim elime gelcek mi die kontrol ettim abartmıyorum o derce mahvetti beni 1 hafta her tekme atışında altıma kaçırcak hissi oldu.Bide şu organlarımın oynadıını hissedince çok kötü oluyorum.Allahtan döndüde mesane patlaması sorunu yaşamadn atlattım tabi bida dönmezse...

Damlacım hoşgeldin canım:Amamn sakın uzanma tepelere felan dikkat et yaa.. Afiyet olsun canım vallaben yemek felan yapmadım bugün dünden var yemeğim.

Valla pelincim zaten doktora bir kere söyledim ters ters baktı yüzüme,tam çıkmak üzereydik.Sıradaki hasta gelsin dedi kızdı

walla canım henüz dua etsemde dönmedi benim sıpa oynadığını hissettiğimden beri aşağı çalışıyor doğuma kadar patlamazsa harbi sağlammış dicem

toxicdaisy cim çok haklısın canım gerçekten bünye meselesi normal doğurupta acı çekenler tövbe bir daha doğurmam diyenler yada tam tersi sezeryan için yani neticede hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım yaşamadan bilemiycez işte beslenememize dikkat edersek hareketli olursak üstesinden geliriz normalinde sezeryanında işte allah büyük canım

Kızlar eşim geldi dışarı çıkacağız bugün biraz.5 gündür evden adım atmadım sokağa.Biraz ürüyüş yapacağız sonra da kaynanama gideceğiz.Gelince açarım yine.Hepinizi kocamannn öpüyoruz oğlumla..

ay yaa haberlerde şimdi veriyorlarda 11 aylık bebeği bakıcısı savurarak fırlatıyo atıyor neler yapıyo yaaa ayyyyyyyyy yaaa var yaa allah bildiği gibi yapsınnn
neymiş gerekçesi aileye kızdığıu için bebeğe işkence etmiş pislik kadın

sende benim gibi starımı seyrediyorsun içim daraldı yaaa nasıl insan bunlar anlamadımm gitti

Bu arada annem yenimahalle de ameliyat oldu o zman sürekli ben yanındaydım psikolojim bozuldu adeta Allam dedim bu dünyada herkesin mymu,ur u ,kist i var heralde :).
Annemde duymuş o zman orda çalışan bi kadından hep söyler.
Sezeryan vs gibi kesilme olaylarında.
Esmerler daha rahat atlatıolarmış bayaz tenliler daha çok kötü oluyolarmış.Duyupta üzülüyodu naapcam diodu.Teni o kadar beyazdır ki annemin güneş gözlüüyle baksan gözlerini almaz gibi
Sonra ameliyat oldu bende dikkat ettim.Annem ve 2 kadın mahvoldular 2 tane esmer kadın vardı bi insanın seside çıkmaz mı canım tık yok kadınlarda paso uyuyolar.Gerçekten doğru galiba.
Bu arada görümcemde esmer.Burada sezeryanla doum yapan bi ark var ilk kızını normal yapmış 4 kiloya yakınmış bebek,ölmüş resmen kesinlikle istemem normal diodu sarışın beyaz tenli
doumdan sonra nasılsın dedim hep karnım ağrıdı karnım ağrıyo die baırarak uyandım dedi.Demek cekceimiz varsa kurtuluş yok anacım ben bunu anladım.bari normal yapiimde normal yaptımda çektim diim

Son düzenleme:

İyi gezmeler byy.
Benim içinde gez canım gerçi şafak 2 cuma ist. geliyorum delikafadulden bende gezcem ben deeeeee zemuszemus

Zaten o zamanda kuzum 35 haftalık olacak küçükoluyor daha ((((((((((

canım oyle dıyorsunda benım bıcok tanıdığımın 34 ve 35 haftada bekbekler kendılerı geldı hıc bellı olmaz ozamn bızım topıkte bıkac kısı doğurur gıbı gelıyor içlerinde bende varım kesın bıde benım bebeğımı goren asagıda dıyor hep doktorumda normal her kafadan bı ses işte

Öff aynı şey bende sıkıldım "AYY ÇOK AŞAIIDA KIIZ" en baştada görümcem her gördüünde karnıma bakmaktan ve her seferinde aynı şeyleri sölemekten sıkılmadı.Ay çok yukarı çıkıpta nefes alamamaktan iyidir.Gerçi böle de taşıma kısmında biraz raahtsız oluyo insan ama boşver.
Dr banada yok öle bişi bişi olmaz dedi.Herkesin vücut yapısı farklı bizimde böle napalım yani ölelimli aşaıda die.
Bugün herkese dalasım var dün ü atlatamadım henüz kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar güzel anneler ve tatlı bebişleri geçmişi okuamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir.Bizim bugün dr kontrolümüz vardı kızım 1238 gr olmuş. Ancak kafa çevre ölçüsü 3 hafta geriden geliyor dedi dr. o kafama takıldı üzüntüden sormak aklıma da gelmedi acaba beyin gelişiminde mi bir problem var diye :sinifsinif: gerçi ayrıntılı usg de birşey çıkmamıştı ama yarın başka bir dr. daha gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…