9 mu 2 ikiz var 1 i sezeryan ama dierini bilmiyorum demek ARTVİNLİ de normal doum :).
Onun ikiz di ama biri 1-2 hafta önce kalbi durmuştu.
Anamm bunlar erkenci çıktılar bakalım bizimkilerde bidaki ay dökülmee başalr ilk kim dourcak acaba böle giderse bu sinir kafaya takmalarla ben bile olabililrim
Dr da dedi ya oooooo daha çok var sanki 1 sene var.Şeytan dio inadına dourda görsün çok mu az mı die kaydirigubbakcemile3
kızlar başım dönüyor tansiyonum düştü biraz uzanıcam gelebilirsem gelirim yine kendinize ve meleklerinize iyi bakın
1. sayfada var sadece artvinli ekli değil...doğum hıkayelerını okudum onların 3 kişi yazmıs bıde bi topıklerınde saydım ama sadece normal falan yazıyor bebş isimleri kıloları nezaman doğdukları yok belkı ben yanlısım..
kızlar merhaba kisme var mı?
Fırtınakuşu takma kafana sakin ol bişi olsa testlerinde çıkardı hem dr uyarırdı
Fakat ölçümleri bazen değişebilir önümüzde ki ay bi bakmışsın 3 hafta ileride ama dr. Krsin bişi demeden asla kendini de bebeğinide üzme...
kızlar merhaba kisme var mı?
Fırtınakuşu takma kafana sakin ol bişi olsa testlerinde çıkardı hem dr uyarırdı
Fakat ölçümleri bazen değişebilir önümüzde ki ay bi bakmışsın 3 hafta ileride ama dr. Krsin bişi demeden asla kendini de bebeğinide üzme...
iyiyim senden nbr berrakcım
Rica ederim fırtınakuşu yeter ki üzülme boş yere.. Önemli olan senin sakin olman
manikür yapıorm bende kendime:)
Bitsinde doğum yapanlara bi bakcam:)
Ayrıca normal doğum dio bnm drkendimi buna hazırlamam lazm puff çok korkuorm nefes egzersizlerine bakim bide
:1ninca: :1ninca: :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?