2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doğum hıkayelerını okudum onların 3 kişi yazmıs bıde bi topıklerınde saydım ama sadece normal falan yazıyor bebş isimleri kıloları nezaman doğdukları yok belkı ben yanlısım..

Bizde kaçar çok yorulduk bugün zaten bebişkomun battaniyelerini felan yıkadım elde deterjan aldım bu aldıım bebek sabunun matik almıtım bu sefer elde aldım sabun olduundan duruladıkca beyazımsı su çıktı sanki içime sinmedi su faturası bi gelicek ki sormayın keske elde yıkamasaydım.At makineye savutturmadan çıkar gitsin.
Ana kucaınında malzemelerini yıkadım içim rahat bitek kaldı kıyafetlerin kalanları onlarıda badanadan sonra ve bebek arabasınınkileri de çıkarıp yıkıcam.
Yemek yiyimde uzanayım az belim sırtım ağrıyo bi ezdim onları dr u düşünerek biras stres attım bebiş eşyalarıyla uğraşıpta

kızlar merhaba kisme var mı?

Fırtınakuşu takma kafana sakin ol bişi olsa testlerinde çıkardı hem dr uyarırdı
Fakat ölçümleri bazen değişebilir önümüzde ki ay bi bakmışsın 3 hafta ileride ama dr. Krsin bişi demeden asla kendini de bebeğinide üzme...

Ben varımmm. Naber?:1hug:

yarın ola hayır ola dıyorum aklımda cok soru var yarın hepsını sorar dr. rahatlarım ama saolsun toxic bi link vermıstı orda da aynı sıkıntıları yasayan arkadaslar olmus ama daha sonrakı donemlerde halolmus bende de bi sıkıntı çıkmaz umarım buraya yazınca arahatladım bıraz arkadaslar saolsunlar cok ılgılı davrandılar olumunekankayizsmile bende içimi ferah tutmaya calısıyorum gerci dr. dedıgı kadar eşimle yaptıgımız tartısmada canımı sıkmıstı bu konuyla ılgılı olarak ama sımdı daha sakınım tesekkur ederım ilgin içinopuyorumnanaktan

iyiyim senden nbr berrakcım

Rica ederim fırtınakuşu yeter ki üzülme boş yere.. Önemli olan senin sakin olman

Ben de iyiyim canım. Temmuz annelerininin bebeklerine aldıkları cicişlere bakıyodum. kaydirigubbakcemile3

Fırtınakusu geçmiş olsun canım.İnternette yazılan herşeyi okuma bence.İnsan psikolojik olarak etkileniyo. Aynı durumu yaşayanların yazılarını oku ve pozitif düşün. Benim mesela 6. haftamda durup dururken kanamam olmuştu. Ben hiç kötü düşünmedim. Saatlerce hastanede bekledim ,kan tahlili falan yaptılar.Hiçbişey de çıkmadı.Sen de pozitif düşün. :1hug: Hiçbişeyciği yoktur bebişinin.:ecrin_bebek:

manikür yapıorm bende kendime:)
Bitsinde doğum yapanlara bi bakcam:)
Ayrıca normal doğum dio bnm dr kendimi buna hazırlamam lazm puff çok korkuorm nefes egzersizlerine bakim bide

manikür yapıorm bende kendime:)
Bitsinde doğum yapanlara bi bakcam:)
Ayrıca normal doğum dio bnm dr kendimi buna hazırlamam lazm puff çok korkuorm nefes egzersizlerine bakim bide

Olsun canım, normal veya sezeryan herkesin farklı oluyo doğumları.Bi bakarsın 2 ıkınmada doğar bebeğin. Ben kendim normal istiyorum , henüz doktor bişey demedi ama. :)

Birde ben kızıma bornoz seti beğendim.İçinde bornoz,plaj havlusu ve baş havlusu var. Nette fiyatı farklı. Cevahirde Özdilek mağazasına gitmiştim.Orda 50 tl'ydi. 2-3 yaş almayı düşünüyorum.Kalmamıştı ,1 aya gelir dediler. opuyorumnanaktan Bu da resmi. Gerçi ben tweety'li beğendim, onu alıcam.

Kalite Market Sanal Alemde Kaliteli Alışveriş Mağazası I ÖZDİLEK | ÖZDİLEK LİSANSLI GARDEN MAXI BARBIE SET 7-8 YAŞ

slm kzılar bi bakayım dedim nasılsınız diye herkes iyi sanıurım geçmiş okumama imkan yok döktürüyorsunuz valal gündüzleri maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…