2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Defne sorup kaçtı galiba. :roflol: :roflol: :roflol: Neyse iyi geceler hepinize.Ben yatıyorum.Uykum geldiiiiii. Öptük hepiniziiii. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek::ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Ayy gidemedim. kaydirigubbakcemile3 Defne Haziran annelerine kaçmış.Yakaladım onu. :roflol: :roflol:

Hadi artık gidiyorum Defne'cim. İyi gezmeler sana.:roflol: Ay pardon , iyi geceler diycektim. :roflol: :roflol: Öptük seni ve bebişi. Güzel şeyler öğrenirsen yarın bize de anlat. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın kızlarr.... birazdan dr a gidicem. ntsye bağlancaz ilk defa bakalım neler olacak... umarım bebeişlerim iyidir güzel kilo almışlardır ve sancım çıkmaz... dua edin bize emi.... gelince haber veririm ...öptüm hepinizi çokkk.......

Dorukcum dikkat et kendine heyecan yapma nst de benim kalbim sıkıştı öyle bir şey olursa hemen soluna dön yat canım ben çok korktum doktor kızdı ne korkuyorsun diye

Bu arada günaydın kızlar düğn yattım uyuyamadım kalbimde çarpıntı zor nefes aldım bütün gece

günaydın kıslar
nasılsınız
dün gece bende hiç uyuyamadım çok fena şişkinlik vardı ve midem berbattı
döndüm durdum yatakta

Kazandım ama daha izne çıkmadım canım ya 4 hafta daha dayanırmıyım diye denşyroum 1 haftası geçti sayılır kaldı 3 hafta hayırlısı bakalım

Günaydın Kızlaaarr :))

Ben de uyuyamıyorum geceleri artık... Herşey daha zor geliyor gün geçtikçe... şurada gelip masa başına oturmak bile zor artık benim için... benim daha 5 haftam var ki o da dr bu hafta sonu rapor verirse... ooyyy anaamm ooyy...

günaydınnnkaydirigubbakcemile2
gnydın canım

[QUOTEgunaydın canım gelınce mutlaka bıze yaz

=_angel;13666390]günaydın kıslar
nasılsınız
dün gece bende hiç uyuyamadım çok fena şişkinlik vardı ve midem berbattı
döndüm durdum yatakta
[/QUOTE]
gnydın seker gece uykusuzlugu sendede baslamıs bende aynı durumdayım alta baskıda var ofof
gunadın arkadaşlar uzun süre sonra nasılsınız
gunaydın canım ıyıyız sen nasılsın?

gunaydın tatlım:) gecelerı bende ole etrafımı ızlıyorum :) sureklı uyu uyan hıc dınlenemıyrm.umarım rapor alabılırsın yıne ev ısten rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…