evet sabredicez ama son zamanlar zor geçicek galiba
ben ilk defa mide bulantıları çekiyorum hatta kusmaya başladım
anlamadım ki nedenohaoldumsmile
günaydın cnm nasılsın
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya..sabah kalktığımdan beri üzerimde bir ağırlık var havadanmıdır nedir...hayatımın hiç bir döneminde işyerine gelmek beni bukadar yormamıştı.pek bişey yaptıoğımda yok aslında ama gelipte burda durmak bile beni sinir ediyor artık..bir an önce 37.haftaya gelip evde yatmak istiyorum..:gitme:
GÜnaydın gÜzel anneler ve melek bebİŞlerİ hafta sonuna 1 gÜn İŞ gÜnÜ kaldı c.tesİ kızımı gÖrÜcem ayrıca bugÜn mobİlyalarımız gelİyo cook heyecanlıyız akŞam olmasını İple cekİyorum
Kızlar günaydın hepinize, moralim çok bozuk!!! mirmirmirmir Hamişliğim başından beri Allaha şükür hiç sorun yaşamdım, hamişlikle ilgili hiç bi sıkıntı olmadı! Fazla mı güçlü göründüm anlamıyorum, kimse bana hamile muamelesi yapmıyo! Hareketliliğim, işleri yetiştirme hızım da değişmedi. Hata yapmışım sanırım, naz yapıcaktım, kapris yapıcaktım... Ayy şuram ay buram dicektim, o zaman daha mı iyi olcaktı acaba. Ya çıldırcam nerdeyse doğurcam, iş üstüne iş yüklüyolar bana şirkette ya, zaten işlerim başımdan aşkın.Yerime kimsede gelmedi henüz;kimsenin salladığı da yok.. Yoruluyorum artık.. Bi haftadır eskisi gibi dinç değilim.. Ay napsam ya; napsam da hamile muamelesi görürürüm ya.Ağlicam nerdeyse ya..... mafoldumben
Her sabah işe gelince bi daha takmicam diyom, ama ben takmasam da iş yığıyorlar! Sakin olamıyom ki.. İnşallah kuzuş,ilk çareyi bulan paylaşsın ihi boshayallersmilecanım günaydın... bir önceki sayfada ben de aynı şikayetlerden yakındım... benim de yerime kimse bulunamadı henüz... benim de işler her geçen gün artıyor... bir çare çözüm bulursan ne olur bana da söle....
Kızlar günaydın hepinize, moralim çok bozuk!!! mirmirmirmir Hamişliğim başından beri Allaha şükür hiç sorun yaşamdım, hamişlikle ilgili hiç bi sıkıntı olmadı! Fazla mı güçlü göründüm anlamıyorum, kimse bana hamile muamelesi yapmıyo! Hareketliliğim, işleri yetiştirme hızım da değişmedi. Hata yapmışım sanırım, naz yapıcaktım, kapris yapıcaktım... Ayy şuram ay buram dicektim, o zaman daha mı iyi olcaktı acaba. Ya çıldırcam nerdeyse doğurcam, iş üstüne iş yüklüyolar bana şirkette ya, zaten işlerim başımdan aşkın.Yerime kimsede gelmedi henüz;kimsenin salladığı da yok.. Yoruluyorum artık.. Bi haftadır eskisi gibi dinç değilim.. Ay napsam ya; napsam da hamile muamelesi görürürüm ya.Ağlicam nerdeyse ya..... mafoldumben
allahım benmi yazdım diye baktuım birdenkafamçokkarıştı
aynı şeyleri bende yaşıyorum işyerinde..en başında hata yapmışız biz...ilk haftalardan itibaren oflayıp poflasaydık kimse bişey beklemezdi ama şimdi....
benimde yerime kimseyi bulmadılar daha ben biliyorum izne çıktığımda sürekli tel edecekler evdede rahat vermicekler yamafoldumben
gurbet odası güzel olmuş kızının iyi günlerde kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?