2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet sabredicez ama son zamanlar zor geçicek galiba
ben ilk defa mide bulantıları çekiyorum hatta kusmaya başladım
anlamadım ki nedenohaoldumsmile

günaydın cnm nasılsın

bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya..sabah kalktığımdan beri üzerimde bir ağırlık var havadanmıdır nedir...hayatımın hiç bir döneminde işyerine gelmek beni bukadar yormamıştı.pek bişey yaptıoğımda yok aslında ama gelipte burda durmak bile beni sinir ediyor artık..bir an önce 37.haftaya gelip evde yatmak istiyorum..:gitme:

bEN DE BEN DE:içelim:

kaydirigubbakcemile3kendime excelden bir liste hazırladım önce hafta hafta yazıyordum artık biten günlere çarpı atıp şafak sayıyorumm

ne güzel canım çok güzel heycanlar
güle güle kullanmayı nasip etsin ALlah ım inşallah
sende hastaneden güzel haberlerle dönsersin inşallah canım

Kızlar günaydın hepinize, moralim çok bozuk!!! mirmirmirmir Hamişliğim başından beri Allaha şükür hiç sorun yaşamdım, hamişlikle ilgili hiç bi sıkıntı olmadı! Fazla mı güçlü göründüm anlamıyorum, kimse bana hamile muamelesi yapmıyo! Hareketliliğim, işleri yetiştirme hızım da değişmedi. Hata yapmışım sanırım, naz yapıcaktım, kapris yapıcaktım... Ayy şuram ay buram dicektim, o zaman daha mı iyi olcaktı acaba. Ya çıldırcam nerdeyse doğurcam, iş üstüne iş yüklüyolar bana şirkette ya, zaten işlerim başımdan aşkın.Yerime kimsede gelmedi henüz;kimsenin salladığı da yok.. Yoruluyorum artık.. Bi haftadır eskisi gibi dinç değilim.. Ay napsam ya; napsam da hamile muamelesi görürürüm ya.Ağlicam nerdeyse ya..... mafoldumben

Son düzenleme:

canım günaydın... bir önceki sayfada ben de aynı şikayetlerden yakındım... benim de yerime kimse bulunamadı henüz... benim de işler her geçen gün artıyor... bir çare çözüm bulursan ne olur bana da söle....

aRAMIZA hoşgeldin gurbetcim biz de tam ondan bahsediyorduk ben de kaldıramıyorum artık işi de eve gidince yemek ortalık işini de valla bıktım artık 2 gündür nefesim daralıyor zaten ya üfff valla son 2 ay zormuş be

herkese günaydın güzel anneler ve bebişleri
herkes ağırlaşmaktan şikayetçi heralde neyseki bitek ben değilmişim
sıcaklarda çok zorlanıyorum bende ama bundan sonra daha da sıcaklar olucak o zaman napıcaz acaba eyvahedigeldismile
allah hepimizin yardımcısı olsun

Her sabah işe gelince bi daha takmicam diyom, ama ben takmasam da iş yığıyorlar! Sakin olamıyom ki.. İnşallah kuzuş,ilk çareyi bulan paylaşsın ihi boshayallersmile

Canlarım bu arada kuzumun odası dün tamamlandı.Parkyatağı da bu hafta içi teslim edilecekmiş..Bi tek halısı kaldı alınmamış, o da öyle karışık resimli, karakterli istemiyorum.Perde,raf ve lambası pembe, halıyı da o renk aldım mı uyum süper olcak! Ohh bi de haftasonu bebemin cicilerini yıkayıp,ütülicem...delikafadulden Bal kızımın odası bu:

Son düzenleme:

allahım benmi yazdım diye baktuım birdenkafamçokkarıştı
aynı şeyleri bende yaşıyorum işyerinde..en başında hata yapmışız biz...ilk haftalardan itibaren oflayıp poflasaydık kimse bişey beklemezdi ama şimdi....
benimde yerime kimseyi bulmadılar daha ben biliyorum izne çıktığımda sürekli tel edecekler evdede rahat vermicekler yamafoldumben

aSPıRıNCıM AŞK OLSUN ben merak ettim valla hatta ssana sorucaktım benim ayaklarım kütük evde terlik bile giysem terliğin şeklini alıyor ödemli gibi ne yapmalıyım diye ama daldımm kuzum kusura bakma bir yandan döviz bankası işliyorum bir yandan bizim denetim kafam 1milyon valla

Gurbet mükemmel olmuş kızının odası bayıldım valla iyi günlerde kullanın huzurlu sağlıklı günler yaşayın o odada...

Canımcım valla, burdaki kızlara da söyledim, ben izindeyken şirket nosundan aricaksanız önce kendi telinizden çağrı atın, çünkü şirket nolarını açmicam. Ki kesin aricaklar ama yok öyle.... İzindeyken unutucam herşeyi, değerimi anlasınlar hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…