Kazandım ama daha izne çıkmadım canım ya 4 hafta daha dayanırmıyım diye denşyroum 1 haftası geçti sayılır kaldı 3 hafta hayırlısı bakalım
Günaydın Kızlaaarr :))
Ben de uyuyamıyorum geceleri artık... Herşey daha zor geliyor gün geçtikçe... şurada gelip masa başına oturmak bile zor artık benim için...benim daha 5 haftam var ki o da dr bu hafta sonu rapor verirse... ooyyy anaamm ooyy...
Tuğçecim günaydın
gnydın seker gece uykusuzlugu sendede baslamıs bende aynı durumdayım alta baskıda var ofofgnydın canım
[QUOTEgunaydın canım gelınce mutlaka bıze yaz
=_angel;13666390]günaydın kıslar
nasılsınız
dün gece bende hiç uyuyamadım çok fena şişkinlik vardı ve midem berbattı
döndüm durdum yatakta
gunaydın tatlım:) gecelerı bende ole etrafımı ızlıyorum :) sureklı uyu uyan hıc dınlenemıyrm.umarım rapor alabılırsın yıne ev ısten rahat oluyor
Allah yardım etsin valla özlemcim hepimize aramızda 1 hafta var senle vbe emin ol son haftam daha da zordu daha neler gelecek kimbilir
günaydın canımmmm
benim rapor hakkım bu ay sonu doluyor
ama uzatıcam tabi 5 hafta daha
o zaman ağustos başına denk gelicek
yandım ben yandım
yine midem fena zatenn
dıdemcım ya su sebamet eczanemızde cok uygun sence alsammı ya ben daha once nıveanın setını almıstım onu kullanmayı dusunuyordum ama sebamede cok daha ıyı dedılr.....
Benim de çok sorunsuz geçti Allah'a şükür Özlemcim ve eşim anlamadı ama 2-3 gündür çarpıntı nefes darlığı olunca korkuyor dün kalktım işte nefesim daralıyor diye tüm gece uyanıp beni kontrol etti demek öyle yapmak lazımmış bu adamlara
Valla tuğçecim bana annem sebamed aldırmadı duymadım etmedim şampuan dediğin dalin olur nivea olur dedi. Zaten benim araba aldığım yerde chicconun bakım çantasını hediye etmişleri içinden chicconun şampuanı filan çıkmıştı ilk onları kullanıcam sonra memnun kalırsam chiccoya devam yok kalmazsam bebişin cildi alerjik filan sa sanırım doktor sebamed veriyormuş o zaman alırım dedim. Zaten 1 şampuan ooo çok gidiyormuş ne olacak onun saçından filan
canım eşim niveanın ürünleri de aldı çantasını çok beğenmiş :) ben ikisini de denicem bakalım hangisi daha iyi gelecek bebeğe... ama sen aldınsa onları kullan... alerji falan yaparsa değiştirirsin..
canım izin almicam kiiibebeğim için çalışmak zorundayımm... keşke bırakabilsem keşkeee...
giderek zorlaşıyor... biraz insanlardan kocamdan anlayış görsem herşey daha güzel olacak ama sanki hamile değilim... insanlar öyle davranıyor bana... naz yapmamakla hamilelik sürecini iyi geçirmekle hata yaptığımı düşünüyorum ben şu sıra... iyi de olsam kötüyüm demeliydim... ama bundan sonra extra extra yapmayı düşünüyorumm...
günaydın tatlımmm ...
biz de senin gibiydik bak nasılda geçti seninki de gelecektir... sabretmekten başka çare yok... ama ağırlaşmak kelimesinin asıl anlamını öğrendim artık... ooyy
günaydın kızlarr
arkadaşlar dün 100 lük şeker yüklemem yapıldı.sonuçlar bir felaket.üstelik 50lik yüklemeden sonra 1 ay diyet yaptım.şuanda çökmüş durumdayım.sonucu duyunca beynimden vurulmuşa döndüm.açlık:108 1.saat:225, 2 saat:185 3.saat :108 sizce nasıl ne yapılabilir bana .oğluşum bundan zarar görürmü.buarada oğlumun adı. hüseyin arda olacak.özelden mesaj atamıyorum mesaj sınırım varmış.başına böyle bir durum gelen varsa lütfen destek olsun cidden karamsarım.tiroidim ilk gebeliğimde ortaya çıktı.neyseki 2. gebeliğimde kontrol altına aldık.şimdide şeker çıktı of ALLAHIM sen bana ve oğluşuma yardın et.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?