2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardım etsin valla özlemcim hepimize aramızda 1 hafta var senle vbe emin ol son haftam daha da zordu daha neler gelecek kimbilir

Kazandım ama daha izne çıkmadım canım ya 4 hafta daha dayanırmıyım diye denşyroum 1 haftası geçti sayılır kaldı 3 hafta hayırlısı bakalım

ayy süpper 3 haftamı kaldı :))
hadi hayırlısı
senin doğumun ne zaman canım
37.haftadamı çıkmış oluyosun izne
aramızda baya fark var galiba

günaydın canımmmm
benim rapor hakkım bu ay sonu doluyor
ama uzatıcam tabi 5 hafta daha
o zaman ağustos başına denk gelicek
yandım ben yandım
yine midem fena zatenn

gnydın seker gece uykusuzlugu sendede baslamıs bende aynı durumdayım alta baskıda var ofof

gunaydın canım ıyıyız sen nasılsın?

gunaydın tatlım:) gecelerı bende ole etrafımı ızlıyorum :) sureklı uyu uyan hıc dınlenemıyrm.umarım rapor alabılırsın yıne ev ısten rahat oluyor[/QUOTE]

evet canım ya
dün gece ilk defa bu kadar fena oldum
Allah hepimizin yardımcısı olsun

dıdemcım ya su sebamet eczanemızde cok uygun sence alsammı ya ben daha once nıveanın setını almıstım onu kullanmayı dusunuyordum ama sebamede cok daha ıyı dedılr.....

artık bende uyuyamıyorum gecelerı ayak arama yastık koymak iyi gelıyo mıde yanmalarıda cabası...bu hamılelığım çok ağır gecıyo oğlumda koşuyodum bıle dün sabah sancıyla uyandım annemler doğum başladı dıye korktu ama flakettı...allah hepimizin yardımcısı olsun

gunaydın tatlım:) gecelerı bende ole etrafımı ızlıyorum :) sureklı uyu uyan hıc dınlenemıyrm.umarım rapor alabılırsın yıne ev ısten rahat oluyor

canım izin almicam kiii bebeğim için çalışmak zorundayımm... keşke bırakabilsem keşkeee...

Allah yardım etsin valla özlemcim hepimize aramızda 1 hafta var senle vbe emin ol son haftam daha da zordu daha neler gelecek kimbilir

giderek zorlaşıyor... biraz insanlardan kocamdan anlayış görsem herşey daha güzel olacak ama sanki hamile değilim... insanlar öyle davranıyor bana... naz yapmamakla hamilelik sürecini iyi geçirmekle hata yaptığımı düşünüyorum ben şu sıra... iyi de olsam kötüyüm demeliydim... ama bundan sonra extra extra yapmayı düşünüyorumm...

günaydın canımmmm
benim rapor hakkım bu ay sonu doluyor
ama uzatıcam tabi 5 hafta daha
o zaman ağustos başına denk gelicek
yandım ben yandım
yine midem fena zatenn

günaydın tatlımmm ...
biz de senin gibiydik bak nasılda geçti seninki de gelecektir... sabretmekten başka çare yok... ama ağırlaşmak kelimesinin asıl anlamını öğrendim artık... ooyy

Valla tuğçecim bana annem sebamed aldırmadı duymadım etmedim şampuan dediğin dalin olur nivea olur dedi. Zaten benim araba aldığım yerde chicconun bakım çantasını hediye etmişleri içinden chicconun şampuanı filan çıkmıştı ilk onları kullanıcam sonra memnun kalırsam chiccoya devam yok kalmazsam bebişin cildi alerjik filan sa sanırım doktor sebamed veriyormuş o zaman alırım dedim. Zaten 1 şampuan ooo çok gidiyormuş ne olacak onun saçından filan

Benim de çok sorunsuz geçti Allah'a şükür Özlemcim ve eşim anlamadı ama 2-3 gündür çarpıntı nefes darlığı olunca korkuyor dün kalktım işte nefesim daralıyor diye tüm gece uyanıp beni kontrol etti demek öyle yapmak lazımmış bu adamlara

dıdemcım ya su sebamet eczanemızde cok uygun sence alsammı ya ben daha once nıveanın setını almıstım onu kullanmayı dusunuyordum ama sebamede cok daha ıyı dedılr.....

canım eşim niveanın ürünleri de aldı çantasını çok beğenmiş :) ben ikisini de denicem bakalım hangisi daha iyi gelecek bebeğe... ama sen aldınsa onları kullan... alerji falan yaparsa değiştirirsin..

arkadaşlar dün 100 lük şeker yüklemem yapıldı.sonuçlar bir felaket.üstelik 50lik yüklemeden sonra 1 ay diyet yaptım.şuanda çökmüş durumdayım.sonucu duyunca beynimden vurulmuşa döndüm.açlık:108 1.saat:225, 2 saat:185 3.saat :108 sizce nasıl ne yapılabilir bana .oğluşum bundan zarar görürmü.buarada oğlumun adı. hüseyin arda olacak.özelden mesaj atamıyorum mesaj sınırım varmış.başına böyle bir durum gelen varsa lütfen destek olsun cidden karamsarım.tiroidim ilk gebeliğimde ortaya çıktı.neyseki 2. gebeliğimde kontrol altına aldık.şimdide şeker çıktı of ALLAHIM sen bana ve oğluşuma yardın et.....

bundan sonra yapıcam canım hiiiç iyi olduğumu söylemicem... hatta cumartesi kontrolüm var... dr nasılsın diye soracak ozaman da iyiyim demicem... azcık eşinin değerini bilsin... sen iyisin iyisin deyip duruyor bana... hatta annelerini çağırıyor bize... annee özlemin sınavları bitti gelebilirsiniz artık... ya ben 7 aylık hamile kadınım.. kendimi geçindirmekten acizim... sen ne diye çağırıyorsun benim başıma... çok görmek istiyorsan sen git... böyle olmaz bu.. acilen bişeyler bulmam lazım...

anladım canım bende bı karar veremedım neyse az daha dusuneyım aslında bende aldım nıveanın setı hazır ama alerjık bı durum olursa dıyede korkuyorum :) babasında var bızım alerjı belkı cekmıstır cok uygun o sıte ya dun burda baktım krem 35 tl orda 22 falan optum canım ben az uzanıyım korkuyorum yıne agrır bıyerlerım dıye mucuk byessssss

komsumda hamıle ve hemsıre o hep sebamed aldı hıc bı sorun yapmıyomus oburlerınde alerjık durum oluyor dedı ben ondan sızede bır sorayım dedım optum canım kendıne ıı bak mucukkkkkkkk:1hug:

GÜnaydın gÜzel anneler ve melek bebıŞlerı hafta sonuna 1 gÜn ıŞ gÜnÜ kaldı c.tesı kızımı gÖrÜcem ayrıca bugÜn mobılyalarımız gelıyo cook heyecanlıyız akŞam olmasını ıple cekıyorum

evet sabredicez ama son zamanlar zor geçicek galiba
ben ilk defa mide bulantıları çekiyorum hatta kusmaya başladım
anlamadım ki nedenohaoldumsmile

günaydın kızlarr

günaydın cnm nasılsın

günaydın kızlar dün yazamadım drdan sonra. et diyetine devam edicem yani bol protein ağırlıklı beslenicem tansiyonumu kontrol altında tutucam başım ağrırsa hemen dra gidicem dr inşallah hastaneye yatırmadan atlatıcaz dedi ayaklarım şişersede hemen eve çalışmak yok rapor alırsın yine dedi bundan sonrada her hafta drdayız sıkı takip başladı anlıyıcağınız.
ha bu arada ayağa kızlı kalkınca kasıklarınızda ağrı oluyormu valla ben bazen eskisi gibi zannedip kendimi fırlıyorum sonra bir ağrı giriyor sormayın

arkadaşım doktorunla görüşmedin mi yapılması gerekeni en iyi o bilir... inan benim hiçbir fikrim yok... umarım bir zararı olmaz bebişe... sen içini ferah tutmaya çalış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…