- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
kızlar günaydın hepinize, moralim çok bozuk!!! Mirmirmirmir hamişliğim başından beri allaha şükür hiç sorun yaşamdım, hamişlikle ilgili hiç bi sıkıntı olmadı! Fazla mı güçlü göründüm anlamıyorum, kimse bana hamile muamelesi yapmıyo! Hareketliliğim, işleri yetiştirme hızım da değişmedi. Hata yapmışım sanırım, naz yapıcaktım, kapris yapıcaktım... Ayy şuram ay buram dicektim, o zaman daha mı iyi olcaktı acaba. Ya çıldırcam nerdeyse doğurcam, iş üstüne iş yüklüyolar bana şirkette ya, zaten işlerim başımdan aşkın.yerime kimsede gelmedi henüz;kimsenin salladığı da yok.. Yoruluyorum artık.. Bi haftadır eskisi gibi dinç değilim.. Ay napsam ya; napsam da hamile muamelesi görürürüm ya.ağlicam nerdeyse ya..... mafoldumben
[ı]canım günaydın... Bir önceki sayfada ben de aynı şikayetlerden yakındım... Benim de yerime kimse bulunamadı henüz... Benim de işler her geçen gün artıyor... Bir çare çözüm bulursan ne olur bana da söle.... [/ı]
bebeğimm güle güle kullanın canım artık resimlerini koyarsın:)
her sabah işe gelince bi daha takmicam diyom, ama ben takmasam da iş yığıyorlar! Sakin olamıyom ki.. Inşallah kuzuş,ilk çareyi bulan paylaşsın ihi boshayallersmile
valla pek küsmezdim ama bu sefer küstüm kimse merak etmiyormuş demekki dr da naptımı
canlarım bu arada kuzumun odası dün tamamlandı.bi tek halısı klası, o da öyle karışık resimli, karakterli istemiyorum.perde,raf ve lambası pembe, halıyı da o renk aldım mı uyum süper olcak! Ohh bi de haftasonu bebemin cicilerini yıkayıp,ütülicem...delikafadulden bal kızımın odası bu:
[ımg]http://www.ressim.net/e/upload/ebf15cc8.jpg[/ımg]
odası cok güzel olmuş güle güle iyi günlerde kullanın inş.
[ımg]http://www.ressim.net/e/upload/d385c71a.jpg[/ımg]
Canlarım bu arada kuzumun odası dün tamamlandı.Parkyatağı da bu hafta içi teslim edilecekmiş..Bi tek halısı kaldı alınmamış, o da öyle karışık resimli, karakterli istemiyorum.Perde,raf ve lambası pembe, halıyı da o renk aldım mı uyum süper olcak! Ohh bi de haftasonu bebemin cicilerini yıkayıp,ütülicem...delikafadulden Bal kızımın odası bu:
valla pek küsmezdim ama bu sefer küstüm kimse merak etmiyormuş demekki dr da naptımı
Gurbetcimm odanız çok güzel olmuş iyi günlerde uyusun içinde bal kızın....
Gurbet mükemmel olmuş kızının odası bayıldım valla iyi günlerde kullanın huzurlu sağlıklı günler yaşayın o odada...
günaydın kızlar dün yazamadım drdan sonra. et diyetine devam edicem yani bol protein ağırlıklı beslenicem tansiyonumu kontrol altında tutucam başım ağrırsa hemen dra gidicem dr inşallah hastaneye yatırmadan atlatıcaz dedi ayaklarım şişersede hemen eve çalışmak yok rapor alırsın yine dedi bundan sonrada her hafta drdayız sıkı takip başladı anlıyıcağınız.
ha bu arada ayağa kızlı kalkınca kasıklarınızda ağrı oluyormu valla ben bazen eskisi gibi zannedip kendimi fırlıyorum sonra bir ağrı giriyor sormayın
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya..sabah kalktığımdan beri üzerimde bir ağırlık var havadanmıdır nedir...hayatımın hiç bir döneminde işyerine gelmek beni bukadar yormamıştı.pek bişey yaptıoğımda yok aslında ama gelipte burda durmak bile beni sinir ediyor artık..bir an önce 37.haftaya gelip evde yatmak istiyorum..:gitme:
Kızlar günaydın hepinize, moralim çok bozuk!!! mirmirmirmir Hamişliğim başından beri Allaha şükür hiç sorun yaşamdım, hamişlikle ilgili hiç bi sıkıntı olmadı! Fazla mı güçlü göründüm anlamıyorum, kimse bana hamile muamelesi yapmıyo! Hareketliliğim, işleri yetiştirme hızım da değişmedi. Hata yapmışım sanırım, naz yapıcaktım, kapris yapıcaktım... Ayy şuram ay buram dicektim, o zaman daha mı iyi olcaktı acaba. Ya çıldırcam nerdeyse doğurcam, iş üstüne iş yüklüyolar bana şirkette ya, zaten işlerim başımdan aşkın.Yerime kimsede gelmedi henüz;kimsenin salladığı da yok.. Yoruluyorum artık.. Bi haftadır eskisi gibi dinç değilim.. Ay napsam ya; napsam da hamile muamelesi görürürüm ya.Ağlicam nerdeyse ya..... mafoldumben
herkese günaydın güzel anneler ve bebişleri
herkes ağırlaşmaktan şikayetçi heralde neyseki bitek ben değilmişim
sıcaklarda çok zorlanıyorum bende ama bundan sonra daha da sıcaklar olucak o zaman napıcaz acaba eyvahedigeldismile
allah hepimizin yardımcısı olsun
Canlarım bu arada kuzumun odası dün tamamlandı.Parkyatağı da bu hafta içi teslim edilecekmiş..Bi tek halısı kaldı alınmamış, o da öyle karışık resimli, karakterli istemiyorum.Perde,raf ve lambası pembe, halıyı da o renk aldım mı uyum süper olcak! Ohh bi de haftasonu bebemin cicilerini yıkayıp,ütülicem...delikafadulden Bal kızımın odası bu:
bEN şu kapıdan çıkıyım 5,5ay semte gelmeyi düşünmüyorum
anaaaammm ne tatlı olmuşş kuzucugun odası..sağlıkla huzurla kullansın inşallah pıtırcıkksırnaşık şey
aynı sorun bende de var ve siz erken cıkıyorsunuz ben 7-7,5tan önce cıkamıyorum birde benidüşünün
herkese günaydın kızlar kaydirigubbakcemile3
offf off ne güzel hepiniz odalarını hazırlamışsınız bebişleriniz ben ev telaşıyla uğraşırken daha onu yapamadım
ama bende hemen siparişini vericem odasının boyası perdesi falan hazır ama daha oda takımı yok meydanda
merak etme canım yalnız değilsin..biz daha ne oda takımı ne halısı perdesi ne beşiği arabası hibişeyi almadık henüz..haftasonu gelen gidenden hiç fırsat olmuyor..haftaiçide zaten akşamın bir vakti çıkıp kendimizi zor eve atıyoruz...nezaman alcaz inan hiç bir fikrim yok..bende yavaştan telaşlanmaya başladımmmeyvahedigeldismile
merak etme canım yalnız değilsin..biz daha ne oda takımı ne halısı perdesi ne beşiği arabası hibişeyi almadık henüz..haftasonu gelen gidenden hiç fırsat olmuyor..haftaiçide zaten akşamın bir vakti çıkıp kendimizi zor eve atıyoruz...nezaman alcaz inan hiç bir fikrim yok..bende yavaştan telaşlanmaya başladımmmeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?