2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynı sorun bende de var ve siz erken cıkıyorsunuz ben 7-7,5tan önce cıkamıyorum birde benidüşünün

çözümü banada söyleyin ayaklarım davul gibi oluyo kimsede demiyor ki hamöilesin azıcık erken cık diye yerime bakıyorlar ama daha bulamadılar

bebeğimm güle güle kullanın canım artık resimlerini koyarsın:)

bende kimse yazdıgımı okumadı sandım teşekkür ederim annem bu gün temizlesin ondan sonra içlerini yerleştirip çekicem kısmetse

her sabah işe gelince bi daha takmicam diyom, ama ben takmasam da iş yığıyorlar! Sakin olamıyom ki.. Inşallah kuzuş,ilk çareyi bulan paylaşsın ihi boshayallersmile

nasıl takmıcaksın ki masamın üstü dolu ben takmasam onlar gelip geçerken kendisini hatırlatıyo

valla pek küsmezdim ama bu sefer küstüm kimse merak etmiyormuş demekki dr da naptımı

canım benim niye merak etmeyelim ne dedi dr sölermisin ???

anaaaammm ne tatlı olmuşş kuzucugun odası..sağlıkla huzurla kullansın inşallah pıtırcıkksırnaşık şey

Gurbetcimm odanız çok güzel olmuş iyi günlerde uyusun içinde bal kızın....

Sağol kuzum benim, gece her uyandığımda odasına bakıyom geçiyom, bi de perdelerini dalinle yıkadım, ayy allahım içeriyi bi koku sarmış, gözüm bebeğimi aradı resmen! Ayy süperr bi duygu ya! sırnaşık şey
Gurbet mükemmel olmuş kızının odası bayıldım valla iyi günlerde kullanın huzurlu sağlıklı günler yaşayın o odada...

Canım benim çok sağol, çok hayal kuruyorum bebeğimle ilgili, sağsalim kucağımıza alsak bi şöyle mis mis... Bi aksilik çıkmasın diye elimden geleni yapıyom, ayy çok mu pipirikli oldum ne... boshayallersmile

canım günaydın
hoşgeldin
Allah yardımcımız olsun canım hepimizin
inşallah çok sıkıntı olmadan atlatırız bugünleri

kasıkta ağrı deyince haklısın bendede oluyor ani kalkmalarımda eğilip doğrulmalarımda
çok dikkat etmeliyiz canım

off hepimiz aynıyız
havalar çok etkiliyor canım
benimde tek istediğim günümü doldurup eve geçmek canımın içi

günaydın canım
off işte tam naz yapıcağımız zaman neden yapmadıkki
hepimiz hemen hemen aynı dertlerden müzdaribiz:sinifsinif:

günaydın meralcim naber

çok güzel olmuş canım yaaa
maşallah güzel günlerde kullansın inşallahopuyorumnanaktan

bEN şu kapıdan çıkıyım 5,5ay semte gelmeyi düşünmüyorum

öyle büyük konuşma şekerim..walla bir iş çıkarırlar 5 dk gel bak diye telefonla tacizde bulunurlar evde 2 aylık bebeğini bırakır gelirsin şom ağızlık yapmak istemem ama bizim şirketin adetidir yeni doğum yapanı balayına gideni taciz etmeye bayılırlarrrklava:

Bende mobılyacıyı delı ettım adam bırdaha hayatta sızınle ıŞ yapmam dıyormuŞ hergÜn arayıp nezaman gelıcek dıye sorarsaan Öle olur

anaaaammm ne tatlı olmuşş kuzucugun odası..sağlıkla huzurla kullansın inşallah pıtırcıkksırnaşık şey

Sağol cancağızım benim, inşşallah bebelerde sağsalim bi geldi mi ohh... Herşey çok güzel olcak inşallah hepimiz için.
zemuszemus

aynı sorun bende de var ve siz erken cıkıyorsunuz ben 7-7,5tan önce cıkamıyorum birde benidüşünün

Kuzum erken dediğin doğuma 3 hafta kalaya kadar çalışıcam işte, sen kaç hafta kala çıkıcan cancan? kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
offf off ne güzel hepiniz odalarını hazırlamışsınız bebişleriniz ben ev telaşıyla uğraşırken daha onu yapamadım
ama bende hemen siparişini vericem odasının boyası perdesi falan hazır ama daha oda takımı yok meydanda

B]Kuzum erken dediğin doğuma 3 hafta kalaya kadar çalışıcam işte, sen kaç hafta kala çıkıcan cancan?[/B] kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

BENİM ERKEN DOĞUM RİSKİM OLMASINA RAĞMEN TEMMUZ SONU CIKICAM YANİ 36-37 HAFTA CIKICAM

herkese günaydın kızlar kaydirigubbakcemile3

HOŞGELDİN CANIM

merak etme canım yalnız değilsin..biz daha ne oda takımı ne halısı perdesi ne beşiği arabası hibişeyi almadık henüz..haftasonu gelen gidenden hiç fırsat olmuyor..haftaiçide zaten akşamın bir vakti çıkıp kendimizi zor eve atıyoruz...nezaman alcaz inan hiç bir fikrim yok..bende yavaştan telaşlanmaya başladımmmeyvahedigeldismile

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniiizz.. Günaydııın mutlu günler hepinize...

asspirincim... kusura bakma ben yetişemiyorum sayfalara... atlıyorum bazen mesajları... iyisindir inş. ne güzel rapor alma şansın olmuş ben şu zamandan sonra raporda alamam direkt doğum iznine çıkarırlar....

bende artık iyice stres yapmaya başladım yaa eyvahedigeldismile
artık bende hemen siparişi vermem lazım ama bakalım nasıl olcak
bebişlerimiz zamanında gelsinlerde herşeyleri olur allahın izniyle sadece onlar gelmek için acele etmesin

merak etme canım bende gecen hafta aldım herşey paraya bakıyo paran varsa 4-5 saatte herşeyi alıp cıkıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…