2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

En iyisi benim kadın haftada 1 geliyor 35tl yapmadığı iş yok yarım günde gidiyor kendi evi gibi oldu

Cnm bu yarım güne gelenler neler yapıyolar bende doğumdan sonra uğraşamam hiç olmazsa öle tutayım diyorum da..mesela ütü yüde yapıyomu seninkii..

Hımm anladım cnm..iyi yapmışsın senin içinde değişiklik olmuştur..

Amanınnn yaramaz çocuk çok zordur bilirrriiimm..yaşlı teyze doğru söylemiş.bencede 40 ın dan sonra gelsinler..yoksa valla kafayı yersin..yani ben şahsen yerdim öle bişey olsaa..

KIZLAR BENİM ŞUANDA ÇOK KÖTÜ SANCIM VAAAR eyvahedigeldismile KARNIMA BASTIRINCADA SEMSERT TOP GİBİ OFF KULAKLARIM BLE YANIYO NEFESİM KESİLDİ YÜZÜMÜ YIKAYAYIM.......

Geçmiş olsun cnm..yalancı sancı mı acaba..git git yıka yüzünü evdeysen azcık sola doğru yat bacaklarınıda çek karnına..

doktoruma sordum canım 4. aydan sonra boya yaptırmanın sakıncası yokmuş içine sinmiyorsa şimdi tüm kuaförlerde bitkisel boya var öyle kendimi salmış gibi bir anne olmak istemiyorum
Ayy kız o kadar yaramaz yienin varsa boşver bide o halinle onun peşinden mi koşcan boşver.
Canım benim eşim erkek kuaförü.Ne kadar da bitkisel de olsa içindeki maddeler kimyasal en başta çabuk tutsun die o krem gibi şey varya o kimyasal.
Ve röfleyi 60 a yapıolar dielim kullandıı malzeme en fazla 10 hadi taş çatlasa başka şeylerle 20 tutsun.Ama el mahkum kazıklıolar.Keşke bizimki yapabilse.Kısa saçları açıyo ama uzunu yakar mı bilmem güvenemiyorum açıkçası ondan kazıklanmaya mahkum kalıyoruz.

Ya kızlar bu arada şimdi aklıma geldi ilk temmuz bebeği 9 mayısta doğmuştu biz 9 haziranı atlattık biz de o kadar aceleci yok sayılır artık

evet cnm temmuz bebişleri aceleci çıkmışlardı
aman çok şükür bizimkilerde şimdiye kadar acele eden çıkmadı zaten çıkmasında beklesinler tam günleri dolsun diye

ay evet canancım özelden atsana sen o noyu bana yaaa..
çok makbule geçer valla herşyi yapmaya mecalim yok.
130 tl dediğin nedir ki...
nurcancım anladım yine de bitkisel yaptır ozaman canım sen..

peliiiin evet yaaa sen buraya ben trakyaya aman kız buraya gelinir mi
bu vakitte kız festival var tekirdağ sahili nasılda güzeldir gitseneeeekaydirigubbakcemile2
VOLKAN KONAK KİBARİYE falan var akşama sahilde ama ben kaçırıyorum.
haftasonu fellik fellik gezicem valla sahili sıcak mıcak dinlemicem.
olmadı çay bahçelerine gireer bişeyler içer serinlerim.herkeste beni bekliooo:)))
telim hiç susmuyo ne zaman gelice diye ay herkesi çok özlediim memleketimi
trakyamın havasını seviym ben beyaaaaaaa... delikafadulden

toxi bir duşa gir istersen doktorun numarası varsa sor bi
Off 2 kere vurdu geçti şükür yerimden oynayamadım biranda kalakaldım.
Aman o kocakafalıyı arıyamam hiç zaten yanında zor agzından laf alıyoruz.Pazartesi ist. gidiim oğluşumu net net bi güzel göreyim bide 3 boyutlu kendime geliim :))

toxicim burada genelde yaptırıyolar öyle doğumdan önce kızkardeşimde sarı yaptırmıştı komle ağdaya falan para vermiyorum ama canım saça vericez artık sende yaptır bence hem eşine hemde gelenlere karşı birde kendini iyi hissedersin güzelim ben şöyle 2- 3 hafta sonra yaptırıcam

ben geldim. naptınız bakem? ben az uyudum uyandım kendime geldim:)

bende gelmek istiyorum ama kocam göndermiyo orada doğurucan görücen diyo ben de ısrar edemedim ama sen söyle birazbağırsın ben duyarım :)

Valla siercim ütü yaptırmıyorum ben ama desem yapar tüm evi silip süpürüyor işte wc banyo filan ovuyor 3tane odamın camlarını her geldiğinde siliyor salonu ayda 1. Halılarımı siliyor 1 hafta koltukları siliyor 1 hafta duvar siliyor 1 hafta fayans ovuyor yani annem ne derse onu yapıyor çoğunlukla biz karışmıyoruz o işini ayarlıyor. Önemli olan şu evim her dk pırıl pırıl o ayarlıyor haftada 1. ben bir tek arada toz alıp wc ovuyorum o kadar yani Allah bin kere razı olsun ben çok memnunum

Ahh canım arabayıda tam zamanında satmak zorunda kaldık yoksam ben dururmuydum evde gezdirirdim kendimi.
Uzak kalmasa araba olsa zaten kendimi çooktan eneze halamın yanına atmıştım ama seneye bebişkomla gidicem kimse tutamaz beni.
Napiim bebişkomu göreyim cumrtesi nikahımız var bide havuzlu han a gidip alış-veriş yapıcam tabi bebek şekeri malzemesi felan alıcam ondan hevesleniyorum şimdi kimbilir ist. ne sıcaktır akannehir

yarım gün 35 milyon mu arkadaşlar temizlik
burada kızlar temizliğe gelenler öyle baştan sağma yapıyor birde üst başları çok fena hiç çeki düzen vermiyolar kendilerine

klava: kızlar hamii hamiş ne röflesi bakemm.... çok zaralı kimyasal onlaraz sıkın dişinizi doğurun haftasına yaptırın yazık değilmi kuzucuklara yahu valla saçımı görün 5 renk ama bebişlerimden kıymetli değil yaniyasakkelime

Çığdoş kız senin kahrını çekmiycem kiminkini çekicem ben canım benim iyi bak doruk paşaya sakın üzme çocuğu

Kesinlikle katılıyorum canım bu arada senin fıstıklar kaç gram olmuşlar canım onu yazmadın

ev süpürüp slmek mesele değide şu ütü işi canımı sıkıyor eşim çok seviyor ütülü çamaşır allahtan hamile kaldımda aylardır o yapıyor ütüleri başka yardımı yok ama geri kalan işleride ben yapıyorum

Kesinlikle katılıyorum canım bu arada senin fıstıklar kaç gram olmuşlar canım onu yazmadın

biri 2050 gr diğeri 2170 gr canım maşallah diyin teyzeleri:)
bu arada isimlere kara verdik nasıl üste bakın görürsünüz:)

Valla iyiymiş cnm..yani her hafta evin ekstra bi yeride temizlenmiş oluyo..sık sık yapılıncada kirlenmez zaten..du bakalım bende düşünüyorum öle yarım gün tutabilirim..

eşim dalga geçiyor beyazaların çıktı yaşlandın teyze oldun diye:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…