En iyisi benim kadın haftada 1 geliyor 35tl yapmadığı iş yok yarım günde gidiyor kendi evi gibi oldu
dışarı hiç çıkmıyorum evdede lavoboya gidiyorum o kadar ama akşam eşimle gittik ben istedim bende hava almış olurum dedim hastane eve 5 dk arabayla gittik geldik eşimde itiraz etmedi dönüşte pastaneye oturalım dedi biraz hava al dedi ama ben istemedim yeter bu kadar dedim
saoldefnecim diğer forumlarda enteresan konular oluyo onlarada bakıyorum canım kız kardeşim 2 gün önce telefon açtı ağladı bayağı telefonu açmıyodum o aradığında niye açmıyosun diye kızıyo
ama canım onun huyu böyle eşim diye -5 güne kadar seni üzer yine diye o ağlayınca bende üzülüyorum ama ben küsünce hep ağlayıp kendini affettiriyo sonra yine yapıyoatsan atılamaz satsan satılmaz
benimde kimse yok doğumda komşum var yaşlı burada o diyoki çocuğu yaramazsa lohusayken rahatsız olursun 40 da falan çağır dedi
yeğenim biraz hiper aktifte en saon ütüsünü birde su ısıtıcısını kırmış cep telefonunu vileda kovasının içine atmış ne yapsam bilmiyorum
KIZLAR BENİM ŞUANDA ÇOK KÖTÜ SANCIM VAAAR eyvahedigeldismile KARNIMA BASTIRINCADA SEMSERT TOP GİBİ OFF KULAKLARIM BLE YANIYO NEFESİM KESİLDİ YÜZÜMÜ YIKAYAYIM.......
Ayy kız o kadar yaramaz yienin varsa boşver bide o halinle onun peşinden mi koşcan boşver.doktoruma sordum canım 4. aydan sonra boya yaptırmanın sakıncası yokmuş içine sinmiyorsa şimdi tüm kuaförlerde bitkisel boya var öyle kendimi salmış gibi bir anne olmak istemiyorum
Ya kızlar bu arada şimdi aklıma geldi ilk temmuz bebeği 9 mayısta doğmuştu biz 9 haziranı atlattık biz de o kadar aceleci yok sayılır artık
Off 2 kere vurdu geçti şükür yerimden oynayamadım biranda kalakaldım.toxi bir duşa gir istersen doktorun numarası varsa sor bi
Ayy kız o kadar yaramaz yienin varsa boşver bide o halinle onun peşinden mi koşcan boşver.
Canım benim eşim erkek kuaförü.Ne kadar da bitkisel de olsa içindeki maddeler kimyasal en başta çabuk tutsun die o krem gibi şey varya o kimyasal.
Ve röfleyi 60 a yapıolar dielim kullandıı malzeme en fazla 10 hadi taş çatlasa başka şeylerle 20 tutsun.Ama el mahkum kazıklıolar.Keşke bizimki yapabilse.Kısa saçları açıyo ama uzunu yakar mı bilmem güvenemiyorum açıkçası ondan kazıklanmaya mahkum kalıyoruz.
ay evet canancım özelden atsana sen o noyu bana yaaa..
çok makbule geçer valla herşyi yapmaya mecalim yok.
130 tl dediğin nedir ki...
nurcancım anladım yine de bitkisel yaptır ozaman canım sen..
peliiiin evet yaaa sen buraya ben trakyaya aman kız buraya gelinir mi
bu vakitte kız festival var tekirdağ sahili nasılda güzeldir gitseneeeekaydirigubbakcemile2
VOLKAN KONAK KİBARİYE falan var akşama sahilde ama ben kaçırıyorum.
haftasonu fellik fellik gezicem valla sahili sıcak mıcak dinlemicem.
olmadı çay bahçelerine gireer bişeyler içer serinlerim.herkeste beni bekliooo:)))
telim hiç susmuyo ne zaman gelice diye ay herkesi çok özlediim memleketimi
trakyamın havasını seviym ben beyaaaaaaa... delikafadulden
Ahh canım arabayıda tam zamanında satmak zorunda kaldık yoksam ben dururmuydum evde gezdirirdim kendimi.ay evet canancım özelden atsana sen o noyu bana yaaa..
çok makbule geçer valla herşyi yapmaya mecalim yok.
130 tl dediğin nedir ki...
nurcancım anladım yine de bitkisel yaptır ozaman canım sen..
peliiiin evet yaaa sen buraya ben trakyaya aman kız buraya gelinir mi
bu vakitte kız festival var tekirdağ sahili nasılda güzeldir gitseneeeekaydirigubbakcemile2
VOLKAN KONAK KİBARİYE falan var akşama sahilde ama ben kaçırıyorum.
haftasonu fellik fellik gezicem valla sahili sıcak mıcak dinlemicem.
olmadı çay bahçelerine gireer bişeyler içer serinlerim.herkeste beni bekliooo:)))
telim hiç susmuyo ne zaman gelice diye ay herkesi çok özlediim memleketimi
trakyamın havasını seviym ben beyaaaaaaa... delikafadulden
toxicim burada genelde yaptırıyolar öyle doğumdan önce kızkardeşimde sarı yaptırmıştı komle ağdaya falan para vermiyorum ama canım saça vericez artık sende yaptır bence hem eşine hemde gelenlere karşı birde kendini iyi hissedersin güzelim ben şöyle 2- 3 hafta sonra yaptırıcam
klava: kızlar hamii hamiş ne röflesi bakemm.... çok zaralı kimyasal onlaraz sıkın dişinizi doğurun haftasına yaptırın yazık değilmi kuzucuklara yahu valla saçımı görün 5 renk ama bebişlerimden kıymetli değil yaniyasakkelime
Kesinlikle katılıyorum canım bu arada senin fıstıklar kaç gram olmuşlar canım onu yazmadın
Valla siercim ütü yaptırmıyorum ben ama desem yapar tüm evi silip süpürüyor işte wc banyo filan ovuyor 3tane odamın camlarını her geldiğinde siliyor salonu ayda 1. Halılarımı siliyor 1 hafta koltukları siliyor 1 hafta duvar siliyor 1 hafta fayans ovuyor yani annem ne derse onu yapıyor çoğunlukla biz karışmıyoruz o işini ayarlıyor. Önemli olan şu evim her dk pırıl pırıl o ayarlıyor haftada 1. ben bir tek arada toz alıp wc ovuyorum o kadar yani Allah bin kere razı olsun ben çok memnunum
klava: kızlar hamii hamiş ne röflesi bakemm.... çok zaralı kimyasal onlaraz sıkın dişinizi doğurun haftasına yaptırın yazık değilmi kuzucuklara yahu valla saçımı görün 5 renk ama bebişlerimden kıymetli değil yaniyasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?