2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet didemcim eğer kimsenin bebişi süpriz yapıp erken gelmeye kalkmazsa (inş. tüm bebişler zamanını bekler )
ilk sen alıcaksın galiba kızını kucağına

canım işallah hiçbiri erken gelmez ama 1. doruk canım doktoru bu ay sonunda alacak ikizleri 36. haftada

siercim ne şanslısın çok uygunmuş 20 günde bir gidip yaptır vallahi burada 15-20 olsa her ay giderdim kuaföre

Evet cnm böle olduğu için zaten hiç düşünmeden yaptırıyorum..hem ben kendim yapınca kırıyorum öbür ay tuhaf tuhaf çıkıyolar.o yüzden işi uzmanına bırakmak en iyisi..tabii fiyatlar süper ucuz olduğu için şanslıyız burda işte cnm...

Hani böle satılıyo kalpli üzerleri simli çubuklar onlardanmı bahsediyosun yani onlaramı takılıyo şekerler filan..

canım benim beğendiğim bulut var yanında da kuzu var bulutun içinde hoşgeldin bebek yazıyor altında kurdale tülün içindede 2 adet şeker arkasında da magnet var aynı zamanda buzdolabına asılıyor tanesi 1,45

öff diidem 40 45 diyip tırstırma beni de eyvahedigeldismile
korkuyorum ben zaten yaa şimdi t.dağa gidicem
onun hevesi filan var aklıma getirmiyorum geldikten sonra
sırf doğumu bekliycem ayy çok korkuyorum yaaaa...eyvahedigeldismile

kızlar birini görevlendirin çevrenizden doğumdan çıkar çıkmaz saçınıza bşınıza
baksın makyajınızı yapsın toparlasın sizi.
benim özel kuaför geliyoookaydirigubbakcemile2
bi fön çektiririm doğumdan sonra birde makyajj oooosempatiksalakcinni

bizim burda en son 2 ay önce filan gitmiştim 75 liracık verdim kompleye içim acıdı onun için kendim yapıcam diyorum ama heryere de gidemiyorsun ucuz olsun güvenilir olsun acımasın filan derken birde fön cektiriyorsun 100 lira ucmuş

kızlar hamileliğimin başından beri bana küs olan ve hiç aramayan görümcem az önce aradı
bir şey belli etmedim iyi konuştum 32. haftaya kadar kimse ne aradı ne sordu
bu görümcem çok politiktik biridir eşime hoş görünmek içinmi yapıyo acaba eşim ona kızıp duruyordu
siz olsanız ne yapardınız

ay düşündümde ne iki ayı ben hamile kaldıgımdan beri hiç kuaföre gitmedim ki ağda için bak 7 ay bitiyo gitmedim umarım zamlanmamıştır

Hatırlatmak gibi olmasın senin geldiğin gün ben 34+0 olucam 4 en fazla 5 haftam filan kalacak doğuma ayyyyyyyyy.

Hımm anladım cnm tamamdır..güle güle kullanın şimdiden cnm..buarada sen artık dolaşabiliyosun sanırım.temin yazamadım arkadaşını ziyarete gitmişsin yaa..:)))

canancım şu ev temizliğine gelen bi şirket vardı.
ay sen mi bahsediyodun ondan yaa?
hani 100 lira herşey içinde kapı cam koltuk filan siliolarmış...

Kimse bebek şekerimi bennmedi heralde ühühüühü :gitme:

Ay cnm ben beğendimm alıntı yaptığımı sanmıştım ama yapmamışım şimdi yazıyorumm..çok cici ve güzelmiş cnm..hatta o yazıları nasıl yazdınız onuda sorcaktım..bide o tüle zımbaladınmı yoksa yapıştırdınmı?

çok canım 75 ağdaya veremem 20 günde yine çıkıcak
doğumdan önce kuaföre gidip boya ve röfle yaptırıcam bakımlı görüneyim diye kesimde
bunlara verdiğim paraya acımıyorum çünkü en az 3- 4 ay kullanıyorsun/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…