2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şeymaa senin son 8 ben gidiyorm şimdi 6-7 gün uzağım kocişimden
çok özliycem onu yaaa ay tam kocaköylü oldum.ayrılamıyorum hiç
ondan...

Hatırlatmak gibi olmasın senin geldiğin gün ben 34+0 olucam 4 en fazla 5 haftam filan kalacak doğuma ayyyyyyyyy.

tiiiiiiii anameyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
sen doğurdun mu ben de doğururum zaten.haaa bu arada kız iyi olursam hastaneye gelicem seni görmeye bi de tabi masalımıopuyorumnanaktankociş getiricek anlaşma yaptk
tabi benim durumuma bağlı...:hulya:

walla cnm beni şimdiye kadar armayan ve bana küs olan birine mesafeli ve soğuk davranırım o arayıp hatrımı sormadıkça bende bişey demem
söylediğin kadarıyla eşinden dolayı aramıştır
hiçte onu düşünüpte kafana takma

Ay ama 1 terslik olmaz sıralı doğarlarsa ben gelemem sana olsun duana gelirim ben de o zamana bebiş de büyümüş olur ben de kocişe onu söyliyim beklerim canım hastaneyi biliyorsun zaten doğum yapınca ben hemen haber veririm sana(sezeryansa zaten önceden belli olur)

Ben hamiş kalmadan kendi saç rengime dönmüştüm hiç boyatmadım artık mevluttan sonra filan yaptırıcam balyajımı

Zımbaladım canım.
O yazıları yapmak için ne kadr uğraştım.Ebruş şekerleme sitesinden resimi felan çorladım paintte felan ayarlayıp hazırladım.Biraz uğraştırdı ama şimdi hepsi hazır sadece yazıcıdan çıkarılıp kesilecek...

Kıss boya felan emzirirken felan bilem yasak.Ama gerçi röflede orielle açıyolar derine degmio beki ondan bişi olmaz acep ben de yaptırsam mı?.

ondan...
Ne zaman gidiyon kıs ben oraya geliyorum yarın sen buraya kaydirigubbakcemile3.
Ben çok kalamıcam en geç salı felan dönmem lazım badana felan olucak....

ondan...

canım ne anne ne baba nede baska bırı ben onu bunu bılmem ınsanın en yakını nazının gectıgı yınede tek eşi

nurcancım napıosun ne zamandır girmiyodun?
kızkardeşin napıo değişikilik var mı???

saoldefnecim diğer forumlarda enteresan konular oluyo onlarada bakıyorum canım kız kardeşim 2 gün önce telefon açtı ağladı bayağı telefonu açmıyodum o aradığında niye açmıyosun diye kızıyo
ama canım onun huyu böyle eşim diye -5 güne kadar seni üzer yine diye o ağlayınca bende üzülüyorum ama ben küsünce hep ağlayıp kendini affettiriyo sonra yine yapıyoatsan atılamaz satsan satılmaz
benimde kimse yok doğumda komşum var yaşlı burada o diyoki çocuğu yaramazsa lohusayken rahatsız olursun 40 da falan çağır dedi
yeğenim biraz hiper aktifte en saon ütüsünü birde su ısıtıcısını kırmış cep telefonunu vileda kovasının içine atmış ne yapsam bilmiyorum

Hımm anladım cnm tamamdır..güle güle kullanın şimdiden cnm..buarada sen artık dolaşabiliyosun sanırım.temin yazamadım arkadaşını ziyarete gitmişsin yaa..:)))

dışarı hiç çıkmıyorum evdede lavoboya gidiyorum o kadar ama akşam eşimle gittik ben istedim bende hava almış olurum dedim hastane eve 5 dk arabayla gittik geldik eşimde itiraz etmedi dönüşte pastaneye oturalım dedi biraz hava al dedi ama ben istemedim yeter bu kadar dedim

KIZLAR BENıM ŞUANDA ÇOK KÖTÜ SANCIM VAAAR eyvahedigeldismile KARNIMA BASTIRINCADA SEMSERT TOP GıBı OFF KULAKLARIM BLE YANIYO NEFESıM KESıLDı YÜZÜMÜ YIKAYAYIM.......

canancım şu ev temizliğine gelen bi şirket vardı.
ay sen mi bahsediyodun ondan yaa?
hani 100 lira herşey içinde kapı cam koltuk filan siliolarmış...

evet canımben bahsediyordum ama 130 a geliyorlarmış banada gelemediler karışıklık oldu kadın tuttum bende 1,5 gün geldi 150 tl kayınvalidemin sabırsızlığı yüzünden şirketi bekleyemedik canım telini vereyim arasın

doktoruma sordum canım 4. aydan sonra boya yaptırmanın sakıncası yokmuş içine sinmiyorsa şimdi tüm kuaförlerde bitkisel boya var öyle kendimi salmış gibi bir anne olmak istemiyorum

toxi bir duşa gir istersen doktorun numarası varsa sor bi

Ya kızlar bu arada şimdi aklıma geldi ilk temmuz bebeği 9 mayısta doğmuştu biz 9 haziranı atlattık biz de o kadar aceleci yok sayılır artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…