Hatırlatmak gibi olmasın senin geldiğin gün ben 34+0 olucam 4 en fazla 5 haftam filan kalacak doğuma ayyyyyyyyy.
kızlar hamileliğimin başından beri bana küs olan ve hiç aramayan görümcem az önce aradı
bir şey belli etmedim iyi konuştum 32. haftaya kadar kimse ne aradı ne sordu
bu görümcem çok politiktik biridir eşime hoş görünmek içinmi yapıyo acaba eşim ona kızıp duruyordu
siz olsanız ne yapardınız
tiiiiiiii anameyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
sen doğurdun mu ben de doğururum zaten.haaa bu arada kız iyi olursam hastaneye gelicem seni görmeye bi de tabi masalımıopuyorumnanaktankociş getiricek anlaşma yaptk
tabi benim durumuma bağlı...:hulya:
Zımbaladım canım.Ay cnm ben beğendimm alıntı yaptığımı sanmıştım ama yapmamışım şimdi yazıyorumm..çok cici ve güzelmiş cnm..hatta o yazıları nasıl yazdınız onuda sorcaktım..bide o tüle zımbaladınmı yoksa yapıştırdınmı?
çok canım 75 ağdaya veremem 20 günde yine çıkıcak
doğumdan önce kuaföre gidip boya ve röfle yaptırıcam bakımlı görüneyim diye kesimde
bunlara verdiğim paraya acımıyorum çünkü en az 3- 4 ay kullanıyorsun/B]
Ne zaman gidiyon kıs ben oraya geliyorum yarın sen buraya kaydirigubbakcemile3.şeymaa senin son 8 ben gidiyorm şimdi 6-7 gün uzağım kocişimden
çok özliycem onu yaaa ay tam kocaköylü oldum.ayrılamıyorum hiç
ondan...
şeymaa senin son 8 ben gidiyorm şimdi 6-7 gün uzağım kocişimden
çok özliycem onu yaaa ay tam kocaköylü oldum.ayrılamıyorum hiç
ondan...
nurcancım napıosun ne zamandır girmiyodun?
kızkardeşin napıo değişikilik var mı???
Hımm anladım cnm tamamdır..güle güle kullanın şimdiden cnm..buarada sen artık dolaşabiliyosun sanırım.temin yazamadım arkadaşını ziyarete gitmişsin yaa..:)))
canancım şu ev temizliğine gelen bi şirket vardı.
ay sen mi bahsediyodun ondan yaa?
hani 100 lira herşey içinde kapı cam koltuk filan siliolarmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?