2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese selam
işler yagun arada bakiyorum :)

dogumdan sonra esim korunsun walla ben bir sure hap felan icmeyi dusunmuyorum :)

ay aman bunlar mahvediyor bizi yaa.acaba kiloyla filan mı alakası var?
kaç kiloyla hamile kaldın canım sen yani zayıf olunca dahamı beter hissettiriorlar
acaba?belkide alakası yoktur ama?ben 56 kg ile hamile kaldım.

benim boyum 1 69_1 70 sayılır kilom 58 60 gibi bişiydi...ondan olabildiğini duymuştum karın yağlı olmayınca en ufak hareketleri bile hissediyoruz sanırım....senin boy kaç canımcım

kızlar ben çıkıyorum azıcık makinadan çamaşırlarım çıktı.
onları asayım.bulaşıklarım var az biraz onları yıkıym.bi de
doruk un odasının tülünü kestirmeye vericem onu götüreyim
şurada yakında zaten.biraz ütüm var ama akşama yaparım
heralde fazla bi işim yok.kocişimle yaptık akşam heryeri
süpürdük sildik koltukları çektik miss gibi oldu..neyse
gelirim ben 1 gibi byyy..

benim boyum 1 69_1 70 sayılır kilom 58 60 gibi bişiydi...ondan olabildiğini duymuştum karın yağlı olmayınca en ufak hareketleri bile hissediyoruz sanırım....senin boy kaç canımcım

1.60 cm benim boyum:çok üzgünüm:ama öyle çok kısa görünmüyorum demikaydirigubbakcemile2fotolarıma baktıysankaydirigubbakcemile3
neyse bi de ben 2008 yılına kadar 43 kiloydum.ya öyle hamile kalsaydımkaydirigubbakcemile3
düşünemiyorum yaniiikaydirigubbakcemile3

belim ağrıyor
kalçam ağrıyor
bide çatı herhalde şeyimin kemiği ağrıyo.:)

dün okumuştum biçoğunuzda başlamış bu ağrılar.nette de normal yazıyor.
artık zaman daraldı mesajı bu ağrılar sanırım

dün cicileri ütüledim yerleştirdim çok şükür.
az bi eksik kaldı.onlarıda tamamladıkmı allahın izni ile beklemeye geçicez

güle güle tatlım..bende çıkıyorum şekerler annemle bi komşu teyzemizi ziyater etcez sona beşik felan bakcaz,yani baka baka bi hal oldum ama hala bakıyoruz işte :))ufak tefek herşeyimizi aldık gibi,ama büyük eşyalarımız duruyo henüz...diğer acı tecrübelerden(dış gebelik ve bir düşük) dolayı herkes acele etme diiyip duruyo (e artık az kaldı ama dimi...oda yapmıycam zaten üç yaşında felan yapmayı palnlıyorum biraz farkında olsun oranın kendisine ait olduğunun felan....

çok tatlısın yaa:))ama gerçekten fotolarına bakmıştım hiçte kısa durmuyosun bende bu boyla 52 kiloydum bi zamanlar öyle olsam çirkin olurdum ama şimdi daha güzelim Dkendimi mi kandırıyorum acebaaa...ama yok ya o zamnda çok zayıdım böyle daha iyi kocamda öyle diyo zorla aldırdı bana zaten kiloları :))

benim de sözde eşim korunuyoduu şimdi bak doğuracammmm!!!
o yöntem çok riskli canım yaa...boshayallersmile
ay derincim aynı soru benimde aklıma geldi hem de akşam dedim
yarın kızlara bunu bi sorıym ne şekilde korunmayı düşünüyosunuz diye
ama bugün unuttum:))))
defneciğim valla önemli bir konu.
benim doktor değişti ya şimdi diğerini bekliyorum bakalım konuşacağım en uygunu nasıl olur diye!
doğduktan sonra da göreceksiniz ki çocuk büyütmek hakkını vererek gerçekten çokkkk zor bir olay..
Allah hayırlı anne baba olabilmeyi nasip etsin...:Saruboceq:

bizzzz geldiiikk...öğlene kadar izinliydim bugün..banka işlerim falan vardı..
çok özledim sizleri yaawww...naptınız bakalım biz yokken neler kaynattınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…