çok ağrım var bugüüüünnnn.
ay aman bunlar mahvediyor bizi yaa.acaba kiloyla filan mı alakası var?
kaç kiloyla hamile kaldın canım sen yani zayıf olunca dahamı beter hissettiriorlar
acaba?belkide alakası yoktur ama?ben 56 kg ile hamile kaldım.
benim boyum 1 69_1 70 sayılır kilom 58 60 gibi bişiydi...ondan olabildiğini duymuştum karın yağlı olmayınca en ufak hareketleri bile hissediyoruz sanırım....senin boy kaç canımcım
vajinusmus olsa gerek :)
canım ben o mus mus için hiç doktora gitmedim aslında öylemiyim onu da bilmiyorum
yani..ama o işleri pek sevmiyorum açıkçası nedenseama her alttan muayene de çatı
muayenesi olmuyor sanırım bi bilende yok ki aramızda...o haziran annelerindeki anne öyle
diyince bende öyle düşünmeye başlamıştm.ama diyorum ki öyle düşünürsekte doğumu
psikolojik olarak reddderiz çok kötü olur bizim için gibi düşünüyorum ne biliym yaa...görücez bakalım neymiş bu çatı muayenesi???
Bu arada şu mus mus olayının çaresini bulabildin mi canımcım sen?
Buldum bak, hamileliğe kadar geldi. Normalde hamile kalmakta en büyük korkumdu ama neyseki baş edebilir durumdayım şuan. Uzman yardımı tabi ki aldım bu konuda. Tek başıma yetemedim kendime.
kızlar ben çıkıyorum azıcık makinadan çamaşırlarım çıktı.
onları asayım.bulaşıklarım var az biraz onları yıkıym.bi de
doruk un odasının tülünü kestirmeye vericem onu götüreyim
şurada yakında zaten.biraz ütüm var ama akşama yaparım
heralde fazla bi işim yok.kocişimle yaptık akşam heryeri
süpürdük sildik koltukları çektik miss gibi oldu..neyse
gelirim ben 1 gibi byyy..
1.60 cm benim boyum:çok üzgünüm:ama öyle çok kısa görünmüyorum demikaydirigubbakcemile2fotolarıma baktıysankaydirigubbakcemile3
neyse bi de ben 2008 yılına kadar 43 kiloydum.ya öyle hamile kalsaydımkaydirigubbakcemile3
düşünemiyorum yaniiikaydirigubbakcemile3
oyyy kadın olmak ne zor değil miii????akannehir
çok ağrım var bugüüüünnnn.
benimki sadece bir tahmin :)
yazanlara sormak lazım :)
benim de sözde eşim korunuyoduu şimdi bak doğuracammmm!!!ayy orasını dusunmkedık daha hıcc..esım korunur galıbaa emzırıırken fılan hapta ıcılmez bıldııgm kadarrıyla baskada ne war yontem korunsun eslerr işte napalım..aslında yapıcaksın hemen ıkıncıyı ıkısı bı arada cıkcak hm olcakmı hemen baklımohaoldumsmile
defneciğim valla önemli bir konu.ay derincim aynı soru benimde aklıma geldi hem de akşam dedim
yarın kızlara bunu bi sorıym ne şekilde korunmayı düşünüyosunuz diye
ama bugün unuttum:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?