ben de geldim.benimde sayfa sürekli açık ama ben de iş yapıodum:))))
özlemcim mus mus derken vajinusmus u kastettim o kelimeyi sevmiom da ben.
dün şakasına yazmıştm mus mus diye bugünde sürdü gitti işte...
biz oğlumla bugün çok iyiz..cuma belki ondandır..yarın evdeyiz..yatıp dinlencez 2 gün boyunca..geçen hafta sonu düğün vardı c.tesi pazar evimizde değildik çook yoruldukk oun için bu hafta sonunu 4 gözle bekliyoruz..sizler nasılsınız inşallahhopuyorumnanaktan
biz oğlumla bugün çok iyiz..cuma belki ondandır..yarın evdeyiz..yatıp dinlencez 2 gün boyunca..geçen hafta sonu düğün vardı c.tesi pazar evimizde değildik çook yoruldukk oun için bu hafta sonunu 4 gözle bekliyoruz..sizler nasılsınız inşallahhopuyorumnanaktan
ben de geldim.benimde sayfa sürekli açık ama ben de iş yapıodum:))))
özlemcim mus mus derken vajinusmus u kastettim o kelimeyi sevmiom da ben.
dün şakasına yazmıştm mus mus diye bugünde sürdü gitti işte...
herkese merhabalar bizde geldik kızımla opuyorumnanaktan
sabahtan sağlık ocağına kadar gittik geldik ilaçımızı yazdırdık
ne kadar sıcak bugün böyle yaaa :bbo:
ya bi soru daha size.şimdi ben t.dağa gidicem orada çok beğendiğim bi kuaförüm var.
perçemlerimi kestirmek istiyorum ama korkuyorum da yaaa şu batıl inançlardan.önlerim çok uzadı.
kestireyim şöyle azıcık şekilli olsun diyorum ama içime de sinmiyor inanmadığım halde ne yapsam kiii???
çok kötü bişiy oldu ya altıma kacırdım ve suan işteyim cok kötü cocuk gibi oldum gazım var sandım tuvalete gidiyordum yoldayken pırt yaptı bir baktım ki ana oda ne altıma mıçmışım şimdi temizledim filan ama eve gitmek istiyorum duş almak istiyorum cok kötüyüm şefimiz erkek ne diyim şimdi ona offffffffffffffffffff
herkese merhabalar bizde geldik kızımla opuyorumnanaktan
sabahtan sağlık ocağına kadar gittik geldik ilaçımızı yazdırdık
ne kadar sıcak bugün böyle yaaa :bbo:
allahtan yoldaydım da birazcık tuttum bende sabahtan beri ne oluyo dedim kızım da pek rahatsızdı ki hala rahatsız ne olucak saat 7 ye de cok var temziledim ama sanki hala kötü kokuyormusum gibi offfffff