çok kötü bişiy oldu ya altıma kacırdım ve suan işteyim cok kötü cocuk gibi oldum gazım var sandım tuvalete gidiyordum yoldayken pırt yaptı bir baktım ki ana oda ne altıma mıçmışım şimdi temizledim filan ama eve gitmek istiyorum duş almak istiyorum cok kötüyüm şefimiz erkek ne diyim şimdi ona offffffffffffffffffff
çok kötü bişiy oldu ya altıma kacırdım ve suan işteyim cok kötü cocuk gibi oldum gazım var sandım tuvalete gidiyordum yoldayken pırt yaptı bir baktım ki ana oda ne altıma mıçmışım şimdi temizledim filan ama eve gitmek istiyorum duş almak istiyorum cok kötüyüm şefimiz erkek ne diyim şimdi ona offffffffffffffffffff
ya bi soru daha size.şimdi ben t.dağa gidicem orada çok beğendiğim bi kuaförüm var.
perçemlerimi kestirmek istiyorum ama korkuyorum da yaaa şu batıl inançlardan.önlerim çok uzadı.
kestireyim şöyle azıcık şekilli olsun diyorum ama içime de sinmiyor inanmadığım halde ne yapsam kiii???
ya bi soru daha size.şimdi ben t.dağa gidicem orada çok beğendiğim bi kuaförüm var.
perçemlerimi kestirmek istiyorum ama korkuyorum da yaaa şu batıl inançlardan.önlerim çok uzadı.
kestireyim şöyle azıcık şekilli olsun diyorum ama içime de sinmiyor inanmadığım halde ne yapsam kiii???
allahtan yoldaydım da birazcık tuttum bende sabahtan beri ne oluyo dedim kızım da pek rahatsızdı ki hala rahatsız ne olucak saat 7 ye de cok var temziledim ama sanki hala kötü kokuyormusum gibi offfffff
kızlar sağolun isim için ya ben 2 isim olsa da hani 1 ini beğenmezse diğerini kullansın
diye istiyordum ama ne biliym tek dorukta olabilir tabiii.
özlemcim biliorm erkek deve olduğunu bir anlamı o birkaçtae daha var...
öff ne biliym yaa bi tane daha koymasak mı ki????
izin alıcak durumun varsa at bi yalan çık canım ya..ağrım var falan de ya da ne biliyim bugün dr. randevum var de..
ayyy bebeğim naptın yaa amma güldürdün bizi kaydirigubbakcemile3
neyse gülme komşuna gelir başına kendimi kötü hissediyorum de şefine izin alıp git cnm
umarım izin verirde gidersin evine
kızlar sağolun isim için ya ben 2 isim olsa da hani 1 ini beğenmezse diğerini kullansın
diye istiyordum ama ne biliym tek dorukta olabilir tabiii.
özlemcim biliorm erkek deve olduğunu bir anlamı o birkaçtae daha var...
öff ne biliym yaa bi tane daha koymasak mı ki????
selam kızlar. uzun zaman ara verdikten sonra ben geldim. işteyken rahat yazamıyordum ama artık evdeyim inşallah. 20 gün rapor aldım ve sonrasında da doğum iznime çıkacağım. doğuma 3 hafta kalana kadar çalışırım diyordum ama izmirin havasında daha fazla dayanamadım. bel ağrısı ve sürekli tuvalet ihtiyacı zor geldi. sizler nasılsınız.???
yarın tüm gün izinliyim simdi izin alırsam yarın gel dicek onun için mecburen burdayım sadece yıkanmak istiyorum eve gider gitmez duş alıcam:sm_confused::sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?