2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy tutamadım kendimi ofisin ortasında kahkahayı bastımmm:roflol::roflol::roflol:

geçmiş olsun

bende de oluyor ara sira

gunluk ped kullandigimdan onun ustune yapiyorum genelde delikafadulden

zaten 1-2 damla bisey oluyor

ben kestirdim hamileligin ilk zamanlari
yine kestirecegim

batil inanc bence

:roflol:ayyy bebebğiimmm allah yardım etsin canım:roflol:
ağrım var filan de ay güldüm bi de gülme komşuna gelir başına..:roflol:
benim de çiş olayı oluyor bazen ama napıym hapşurdummu
küçücükte olsa kaçıyor çamaşırlarda da 20-25 tane falan benim çamaşırım oluyo:roflol:

canım benim saçımda kısa..uzun kullanmayı hiç sevmiyorum o yüzden her ay düzenli olarak kuaföre gidiyorum..ilk hamileyken gittiğimde bende biraz tedirgindim sonra saçım uzayınca kendimi daha kötü hissedeceğimi düşündüğümden gidip kestirdim..sende diyosun batıl inançlmaz:

kızlar sağolun isim için ya ben 2 isim olsa da hani 1 ini beğenmezse diğerini kullansın
diye istiyordum ama ne biliym tek dorukta olabilir tabiii.
özlemcim biliorm erkek deve olduğunu bir anlamı o birkaçtae daha var...
öff ne biliym yaa bi tane daha koymasak mı ki????

allahtan yoldaydım da birazcık tuttum bende sabahtan beri ne oluyo dedim kızım da pek rahatsızdı ki hala rahatsız ne olucak saat 7 ye de cok var temziledim ama sanki hala kötü kokuyormusum gibi offfffff

izin alıcak durumun varsa at bi yalan çık canım ya..ağrım var falan de ya da ne biliyim bugün dr. randevum var de..

ayy biz daha 1 isim bile bulamadık yaaaeyvahedigeldismile
erkek çocuğa isim bulmak çoook zormuşş

ayyy bebeğim naptın yaa amma güldürdün bizi kaydirigubbakcemile3
neyse gülme komşuna gelir başına kendimi kötü hissediyorum de şefine izin alıp git cnm
umarım izin verirde gidersin evine

gülmeyin yada gülün gülün başınıza gelmesin ama cok kötü bir durum ya bişiy yapmadım kızım sabahtan beri cok hareketli gaz var sanırım o yüzden bende tuvalete gidiyim derkene yolda tutuyordum aniden pırt yaptım ki sonrasını biliyorsunuz allahtan öyle cok değil ama cok kötü bir durum

izin alıcak durumun varsa at bi yalan çık canım ya..ağrım var falan de ya da ne biliyim bugün dr. randevum var de..

ayyy bebeğim naptın yaa amma güldürdün bizi kaydirigubbakcemile3
neyse gülme komşuna gelir başına kendimi kötü hissediyorum de şefine izin alıp git cnm
umarım izin verirde gidersin evine

yarın tüm gün izinliyim simdi izin alırsam yarın gel dicek onun için mecburen burdayım sadece yıkanmak istiyorum eve gider gitmez duş alıcam :sm_confused::sm_confused:

kızlarrrrr çantamı hazırlamaya çalışyorum.. kendimize neler koymalıyız bi sayın bakim unuttuğum bişi kalmışmı????

selam kızlar. uzun zaman ara verdikten sonra ben geldim. işteyken rahat yazamıyordum ama artık evdeyim inşallah. 20 gün rapor aldım ve sonrasında da doğum iznime çıkacağım. doğuma 3 hafta kalana kadar çalışırım diyordum ama izmirin havasında daha fazla dayanamadım. bel ağrısı ve sürekli tuvalet ihtiyacı zor geldi. sizler nasılsınız.???

canım dorukk süper bi isim benim soyadımda onun gibi bişi oğlum olsa bende yiğit doruk istiyodum ama kısmetmizimde iki zilloş varmış....

bebeğimmmmm:roflol:
ayyy ne güldüm allahda seni güldürsün ne diyim.yani sana göre gülüncek durum değil ama inan tutamadım kendimi ay çok şekersin ya :))))

ayrıca dorukk erkek deve anlamı dışında biçok anlama sahip bence en güzel anlamı zirve demek artı ağaç içinde kullanılıyor ....

hoşgeldin canım..
aynı şikayetler hemen hemen hepimizde var...artık evdesin negüzel yat dinlen keyfine bak canım..darısı başımıza artıkk:Saruboceq:

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım biz oğluşumla iyiyiz çok şükür geçmişi okuyup gelemeye çalışacağım maşallah o kadar çok konuşuyorsunuzki hızınıza yetişmek mümkün değil :)

yarın tüm gün izinliyim simdi izin alırsam yarın gel dicek onun için mecburen burdayım sadece yıkanmak istiyorum eve gider gitmez duş alıcam :sm_confused::sm_confused:

cnm o zaman bugün böyle idare et napalım şu bebişlerin bizi soktukları durumlara bak yaa
odanız nasıl olmuş cnm dün merak ediyodun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…