2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrr çantamı hazırlamaya çalışyorum.. kendimize neler koymalıyız bi sayın bakim unuttuğum bişi kalmışmı????

hemen kopyalıyayım sana listemdekileri
doğum&bebek çantası
2 adet gecelik önden düğmeli
1 adet pijama
2 adet emzirme sütyeni
Diş fırçası
Diş macunu
5-6 adet kilot
Sabun
Havlu el havlusu
Tarak/fırça
Loğusa tacı
Makyaj çantası
Deodorant/parfüm
El aynası
5-6 adet ped
Islak mendil
Kuru peçete
Hırka ya da şal
1 adet terlik
2 çift kısa çorap
Göğüs pedi 6 çift
Hastane için tek kişilik nevresim takımı
Lansinoh lanolin+ avent göğüs kalkanı
Hasta bezi 4 adet
banyo havlusu (duş aldırıyorlarmış)
oradan verirler belki ama ben 1 takım koydum kullanamam diye
nevresim takımını da kullanamam oradakileri diye evden koyucam..
bir de geçen konuştuk burada süslü yastık kılıflarından alıcam 2-3 tane fotoğraflar
falan güzel çıksın diye..bu kadar...
humananın çayını iyordu bide didoba didem steel tee ben de
bir kutu vardı onu koydum hastane çantasına birkaçtane daha alıcam ilg günler için.
Bir de göğüs ucu kremi var onu yazmamışım lansinoh lanolin ondan da aldım çantaya koydum..

tabi tabi hepinize küstüm :gitme:

ah canım benim ya inan o kadar sevimli analtmışınki bayıldım çok içden yani...
geçende bizim bi arakdaşa anlatıyodu onada gülüdüm oğlu bezinden almış biparça elinde yuvarlıyomuş one die bi bakdım dio kurabiye gibi anlamadım önce dio bi kokladım dio mok:)))kaydirigubbakcemile3

damlaaa okumayı bırakta gel kız.
akşam ne güzel muhabbet edicektik yav tam mesajımı yazdım gönderilmiyor.
bir baktım ki net gitmiş yarım saat filan uğraştım aşağı inip modemi kapatıp açmam
lazımdı e 12 den sonra yapamadım...sonra gittim yattım bende...

canım Doruk ismi beğenilmeyecek bir isim değil ki... neden öyle düşünüyorsunuz... gayet güzel modern bir isim...

offf çok eksiğim var ya ben göğüs kalkanı almadım daha. çay alıcam güzel bi terlik bulamaıdm kendime. sütyen konusunda kararsızım takamam gibime gelio şu an bile zorda kalmadıkça takmıyorum afakanlar basıo bana... atlet kooycam terimi alır ...bide bu kadar eşya hakkaten çantana sığdımı defne ben anca bebeişlerinkini sığdırdım çantaya kendime ayrı çanta yapıcam napim...

kızlar bir şey sormak istiyorum. kremlere ve yağlara rağmen çatlak olanınız var mı? benim göbeğim maalesef çok çatladı. alt kısmı kırmızı çatlak dolu. lierac phytolastil krem kullanıyordum

cnm o zaman bugün böyle idare et napalım şu bebişlerin bizi soktukları durumlara bak yaa
odanız nasıl olmuş cnm dün merak ediyodun

ÇOK GÜZELOLMUŞ BEN COK BEGENDİM RESMİNİ AKSAM BELKİ KOYARIM

cok kötü oldum ya burdan kimseye de söylemek istemedim sizden başka kim anlar ki beni die size söyledim ama herkes bana güldü :gitme::gitme::gitme:

kızlar bir şey sormak istiyorum. kremlere ve yağlara rağmen çatlak olanınız var mı? benim göbeğim maalesef çok çatladı. alt kısmı kırmızı çatlak dolu. lierac phytolastil krem kullanıyordum

bende aynı kremi kullanıyorum bende de başladı göğüslerim catladı ama göbeğim dün akşam cıktı 5-6 tane acaba krem işe yarmıyormu ?

bennnnnn..... ma benim kadar çatlayanınızı yokdru kızlar emin olun... ben kıpkırmızı harita ötesi bişi oldum.. yani çatlamayan bi göbek değliğim kalmışdı onlarda çatladı sonunda göğüs kalça karın kasık heryer....

bebeğimm canım gülünecek bişey evet ama ayıplanacak bişey değil
canım bak bende söylüyorum ben de hamileliğimde hem de son zamanlarımda
hapşurdummu altıma çiş kaçırıyorum öksürünce de oluyor.eşime diyorum yineee
o tabi kopuyor bana ama ben de onunla beraber kopuyorum ne var ki bundaaa..
dışarı çıkarken de günlük pedlerden koyuyorum ki hapşurursam öksürüsem falan
rezil olmıyayım diye ama olur bunlar gayet olağan şeyler.hamileyiz biiiz herşeyi
yapabiliriz tatlııım....

dorukçum ben 2 çanta yaptım bebişinkiler daha az valla...

benim bebeiş 2 olunca tıkış tıkış çanta öle çok bişide yok he 2 şer hastane çıkışı koydum birer tulum 20 tane bez ıslak mendil biberonlar çorap koydum 5-6 tane..çanta oldu tıkış tıkış...

hoşgeldin didemim çok yedin bu saate kadar...
açsana klimayı dayanamıyorum ben hamileyim de aç
kumandayı da saklaasempatiksalakcinni

bebeğim cnm yaa küsme sen bize
herkesin başına gelebilir bu hem böyle durumlar bizler için gayet normal
akjşamada odanın resmini bekliyoruz koyda görelim bakalım

yok be canım saka yapıyorum da bende tuvalette ağlasam mı gülsem mi şaşırdım dışarı bir cıktım ki herkes beni arıyo düştüm sanmışlar masamda tel. ve çekleri bırakıp koştugumdan bırakmadıgımı bilirler merak etmişller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…