2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba çiğdemcimmm nasıl senin yaramaz doruk
bu arada ben daha hastane çantasını hazırlamadım çocuk doğacak oratada birşey yok evin işi bitmiyorki anacım çocuğuma sıra gelsin bir haftadır babamız evde birşeylerle uğraşıyor çoğu gitti azı kaldı bakalım hayırlısı halılarım bir gelseydi herşey yerli yerine oturacak herhalde :)))

bebeğimmmmmm
ben daha beter bişi anlatayım kendini ii hisset.. yoolda gidioduk geçenlerde arabadayım e-5 de beni bastı bulantı gücüm ancak camı açmaya yetti camdan dışarı kafamı uzatmamla beraber arkamdaki araba bizim araba kocaman bir halka haline ıyyyy çok iğrencim :) adam küfretti bize eşim arabayı çekdi sağa ama rezilliğin son perdesi hihi napalım biz hamileyiz olcak böle vakalar....

krem mi işe yaramıyor bilmiyorum. görümcem tacsiye etmişti bana o hiç çatlamamış sürdüğü için. ama o çok sabırlı yavaş yavaş hergün dakikalarca ovmul kendini. ben biraz daha üstünkörü yaptım sanırım. birde doktorum dedi ki çatlayacaksa çatlar sadece şiddetini hafifletebilirsin. bebe yağı sür dedi. bende artık bebe yağı kullanıyorum.

hoşgeldin didemim çok yedin bu saate kadar...
açsana klimayı dayanamıyorum ben hamileyim de aç
kumandayı da saklaasempatiksalakcinni

Bunlar laf anlamaz hiç dalaşamıycam var ya o kadar ah ediyorum ki başları dertten kurtulmıycak Allah'ın izniyle de izindeyken iş bulucam dönmiycem bu cehenneme

Takma tatlım kafana benim hamilelikten önce bile yığınla çatlağım vardı kalçamda filan ne olucak

Aşırı canım sıkkın ya valla çok bunladım şeytan diyor çık bugün izne yiyim işlerini ya nasıl insan bunlar yatacak yerleri yok

şu an hart hurt bişiler yapıo içimdekaydirigubbakcemile3
olur canım hepsi olur ya ben neyi anladım alışveriş konusunda biliomusun.
alacağımız şeyler belli bizim çıkıpta 1 kerede almıyoruz.yani parada varsa tabiii.
cebimde var para ama sonra bakarım diyorum öle diye diye uzuyor iş.
koy cebine paranı çık 1 kerede toparla al hazırla çantanı için rahat etsin.ay en sıkıcı kısmı orası zaten bu işlerin...

amanıııııınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eşin dedi mi eşim hamilekaydirigubbakcemile3

çiğdemcim cnm bencede doruk çok güzel bi isim bizimde erkek olsaydı bebişimiz bizde doruk koyucaktık
ama tabiki yinede siz bilirsiniz bence ikinci bi isme gerek yok gibi geliyo bana

çokk acıkdım ne yapsamda yesem bilmiyorummmm.. aklıma bişide gelmio üfffff yalnız başına insanın canıda bişi istemioki...

Çiğdoş kız sen tüm bunları koydun mu şimdiden çantana nevresimi ıslak havluyu makyaj malzemelerini filan

peki işe yarıyormu tanıdıklar bunu tavsiye etti göbeğimde yoktu bende süreyimde hiç olmasın dedim 1 haftadır sürüyorum göbişimde 1 tane filan vardı simdi 5-6 tane çigi oldu ((

diyemdi canım adamın sadece el hareketlerini gördük bastı gitti rüzgarın etkisiyle nası yayılmış böğğğğ..:)arabayı temizlemeye verdi eşim adam dio yıkarken kusuyodu kaydirigubbakcemile3

Çiğdoş kız sen tüm bunları koydun mu şimdiden çantana nevresimi ıslak havluyu makyaj malzemelerini filan

evet cnm heeeeeepsi çantada..
sadece nevresim takımı bakıcam 1 tae tek kişilik şöyle hoş bişi olsun.
süslü yastık kılıfı
birde işte makyaj malzemelerimi koymadım ararda kullnırm diye.okadar onun dışında heeepsi
çantada.tabi bi de doruk için çanta var onun da hiçbir eksiği yok.
sadece 2 biberon bir de emziği sterilize edilecek okadar onlarda çantada.

Çok acele etmişsin be kuşum ben bunların çoğunu almadım hasta bezi filan almadım almıycam da gögüs kalkanı da öyle lazım olursa alıcam olmaz mı ki

işte çalışabilir raporu değilde çalışamaz raporu kuşum.alsaydın sonrasını düşünürdünüz.
yani doğumdan sonrasını diyorum.ne kadar sürerse izinlerin işte.aman ben anlamyorum ki
sizin işlerden sadece bizim işyerindeklerin hepsi paso rapor alıyolardı da ondan diom

peki işe yarıyormu tanıdıklar bunu tavsiye etti göbeğimde yoktu bende süreyimde hiç olmasın dedim 1 haftadır sürüyorum göbişimde 1 tane filan vardı simdi 5-6 tane çigi oldu ((

canım sanırım yüzde yüz yaramıyor hiçbiri. birde dikkat et herkes başka şey kullanmış. buğday yağı kullanan var, badem yağı kullanan var, ama hiçbiri herkeste aynı şekilde işe yaramıyor. galiba benim doktorum haklı, yapısıyla ilgili insanın biraz. mesela benim anneminde göbeği çatlak ama başka yerinde bir şey yok. benim de aynı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…