hoşgeldin didemim çok yedin bu saate kadar...
açsana klimayı dayanamıyorum ben hamileyim de aç
kumandayı da saklaasempatiksalakcinni
:)))))
şu an hart hurt bişiler yapıo içimdekaydirigubbakcemile3merhaba çiğdemcimmm nasıl senin yaramaz doruk
bu arada ben daha hastane çantasını hazırlamadım çocuk doğacak oratada birşey yok evin işi bitmiyorki anacım çocuğuma sıra gelsin bir haftadır babamız evde birşeylerle uğraşıyor çoğu gitti azı kaldı bakalım hayırlısı halılarım bir gelseydi herşey yerli yerine oturacak herhalde :)))
bebeğimmmmmm
ben daha beter bişi anlatayım kendini ii hisset.. yoolda gidioduk geçenlerde arabadayım e-5 de beni bastı bulantı gücüm ancak camı açmaya yetti camdan dışarı kafamı uzatmamla beraber arkamdaki araba bizim araba kocaman bir halka haline ıyyyy çok iğrencim :) adam küfretti bize eşim arabayı çekdi sağa ama rezilliğin son perdesi hihi napalım biz hamileyiz olcak böle vakalar....
krem mi işe yaramıyor bilmiyorum. görümcem tacsiye etmişti bana o hiç çatlamamış sürdüğü için. ama o çok sabırlı yavaş yavaş hergün dakikalarca ovmul kendini. ben biraz daha üstünkörü yaptım sanırım. birde doktorum dedi ki çatlayacaksa çatlar sadece şiddetini hafifletebilirsin. bebe yağı sür dedi. bende artık bebe yağı kullanıyorum.
şu an hart hurt bişiler yapıo içimdekaydirigubbakcemile3
olur canım hepsi olur ya ben neyi anladım alışveriş konusunda biliomusun.
alacağımız şeyler belli bizim çıkıpta 1 kerede almıyoruz.yani parada varsa tabiii.
cebimde var para ama sonra bakarım diyorum öle diye diye uzuyor iş.
koy cebine paranı çık 1 kerede toparla al hazırla çantanı için rahat etsin.ay en sıkıcı kısmı orası zaten bu işlerin...
amanıııııınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eşin dedi mi eşim hamilekaydirigubbakcemile3
Çiğdoş kız sen tüm bunları koydun mu şimdiden çantana nevresimi ıslak havluyu makyaj malzemelerini filan
peki işe yarıyormu tanıdıklar bunu tavsiye etti göbeğimde yoktu bende süreyimde hiç olmasın dedim 1 haftadır sürüyorum göbişimde 1 tane filan vardı simdi 5-6 tane çigi oldu((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?