2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım hasta bezi ucuz bişey aldım koydm çantaya ama göğüs kalkanı için didobanın
söylediklerini okumadınmı her halukardaa yani lazım olmadan göğüslerimizin
ucu yara olmadan ilk emzirmeden hemen sonra takın dedi hatırlamıyor musun?
başka da acele edicek biş yok canımcım hepsi gerekli...

valla çiğdemcim mertin bütün herşeyi hazır yıkandı ütülendi birtek benim hastane bezi birde gögüs koruması yok o kadar onlarıda alınca tamam olacak herşey :))

çokk acıkdım ne yapsamda yesem bilmiyorummmm.. aklıma bişide gelmio üfffff yalnız başına insanın canıda bişi istemioki...

menemen yap peynirli yumurta yap makarna yap domates soslu ya da peynirli makarna ya da yufka al yakınında
hazır yufka satan biyer varsa içine peynir koy 4 e katla teflonda çevir üstüne az bişey margarin sür..mmmmmm
mis gibi gözleme yanına birde ayran azcık tuzlu ayy canım çekti şimdi....

Gögüs kalkanını ark.lar hiç kullanmamış benim o yüzden emin olamadım hasta bezini alıyım bari ya ben 36. haftada hazırlıycam izne çıkınca artık üff zaten 1 pazar günüm var vakit olmuyor üf ya

Çok sinirliyim be kızlar ben neden artık sinirlenince hemen sakinleşemiyorum deliricem üfff ya basıp çıkmak buzdolabının içine filan girmek istiyorm

hasta bezi kilot gibi bişey ucuzda zaten ben bizim burada deterjan satan biyerden aldım.
hastane yakınlarında satılıyor genelde.o çok lazım oluyormuş.bi de yatak bezi aldım.dikdörtgen
şekilde yatağa seriliyor.ondan da aldım koydum ne olur ne olmaz...hastaneden de veriorarmış
aslında...

dideeeem yaaa sinirlenmee offff hastayım de numara yap çık git eve o zaman.
bi numara çek millete çekebiliyorsan heee?????

ben bi kuaföre gidiyorm kızlar bi de bimilyoncuya bakıcam ayy doğrudüzgün
bebiş askılarından bulamadım plastik renkli olanlardan alıcam artık napıym..
hadi görüşürüz...

[
ben bi kuaföre gidiyorm kızlar bi de bimilyoncuya bakıcam ayy doğrudüzgün
bebiş askılarından bulamadım plastik renkli olanlardan alıcam artık napıym..
Hadi görüşürüz...

bende tanıdık bir tane bebek kıyafetleri satan adam ar ondan alıcam hepsi aynı model baktım 3 tane askı 5 lira onun yerine başka birşey alırım dedim

Kızlarrrrr acil bişi dicemm...

Kızım dünden beri çok fazla hareketli, hele şimdi, hareketsiz bi an geçmiyo!! Ayy başta hoşuma gidiyodu ama şimdi korkmaya başladım.. Bi sorun yoktur dimiii???
bilmiyorumkismile

hareketli olması sorun olmuyor zaten en hareketli olmaları gerektiği zamandasın 28-32 . haftalar arası ondan sonra büyüdüğü için azalacak

bende yemeğimi yedim geldim

Afiyet olsun canım sen dikkatli yiyorsun di mi perhiz tarzı 1 şey verdi mi doktorun

Kızım dünden beri çok fazla hareketli, hele şimdi, hareketsiz bi an geçmiyo!! Ayy başta hoşuma gidiyodu ama şimdi korkmaya başladım.. Bi sorun yoktur dimiii???
bilmiyorumkismile

Yoktur canım benimki 4 gündür normal hareket ediyorudu bu sabahtan beri aynen hiç durmadı tepiniyor merak etme canım hareketli olmaları her zaman iyidir.

AY ALLAHIM işler yoğun bi yandan bakayım diyorum bakamıyorum siir oldum

bebeğimmmmmmmmmm kız allah seni ne etmesinnn çok güldümmm. ama gülme komşuna gelir başına demişler az kaldı bende altıma kaçıracaktım :))) ama ben altıma bez koyuyorum günlük pedler hak getire hemen yapışkanı çıkıyo düşün o kadar ıslak oluyo bende normal temiz amerkan bezler vardı onalrdan kullanıyom annemler çeyizime yapmışlardı malum şey için:)

he hehe eaz daha bende gidiyordum

oy kuzummm alınma cnm hepimize oluyo ben gaz durumunu tutmak için ne uğrsaşlar veriyom haberin varmı renkten renge giriyomn

hoş geldinnn kuzucumm bende yetişemiyom yaaaa
Aşırı canım sıkkın ya valla çok bunladım şeytan diyor çık bugün izne yiyim işlerini ya nasıl insan bunlar yatacak yerleri yok

eeee didem ne demişler elin ekmeği kanlıdır aşk olsun bölüp yiyene

diyemdi canım adamın sadece el hareketlerini gördük bastı gitti rüzgarın etkisiyle nası yayılmış böğğğğ..:)arabayı temizlemeye verdi eşim adam dio yıkarken kusuyodu kaydirigubbakcemile3

sende varya

bilmiyorumkismile

e cnm ne güxel işte hareketli olması

sayfa açıktı ama koçiş gelmişti ona yemek hazırladımda
şimdide çıkıyorum bizim burda pazar var çıkimde meyve bişeyler alım
daha sonra yine gelirim görüşmek üzere

kızlar size acil birşey sormak istiyorum. bu sabah sağlık ocağına gittim. rutin kontroller için.bebişimin kalp atışları filan iyi çıktı. hareketleride hemşirenin hissedeceği gibiydi, başı aşağıdaymış bebişimin, kolunu filan hissetti hemşire. ama canımı sıkan birşey oldu. tansiyonumu ölçtü. 12 ye 8 çıktı. bence normal aslında ama hemşire biraz yüksek dedi. sağ ayak bileğimdede hafif şişlik farketti. idrarına bakalım bir dedi. çok az protein varmış. az su içtiğin için olabilir çarş. bir daha bakarız dedi. ama ben az su içmiyorum. ayak bileklerimdeki şişlikler için de doktorum bir şey dememişti hiç. korktum biraz, sizde hiç böyle bir sorun oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…