valla çiğdemcim mertin bütün herşeyi hazır yıkandı ütülendi birtek benim hastane bezi birde gögüs koruması yok o kadar onlarıda alınca tamam olacak herşey :))
çokk acıkdım ne yapsamda yesem bilmiyorummmm.. aklıma bişide gelmio üfffff yalnız başına insanın canıda bişi istemioki...
ben bi kuaföre gidiyorm kızlar bi de bimilyoncuya bakıcam ayy doğrudüzgün
bebiş askılarından bulamadım plastik renkli olanlardan alıcam artık napıym..
Hadi görüşürüz...
bende yemeğimi yedim geldim
Kızlarrrrr acil bişi dicemm...
Kızım dünden beri çok fazla hareketli, hele şimdi, hareketsiz bi an geçmiyo!! Ayy başta hoşuma gidiyodu ama şimdi korkmaya başladım.. Bi sorun yoktur dimiii??? bilmiyorumkismile
çok kötü bişiy oldu ya altıma kacırdım ve suan işteyim cok kötü cocuk gibi oldum gazım var sandım tuvalete gidiyordum yoldayken pırt yaptı bir baktım ki ana oda ne altıma mıçmışım şimdi temizledim filan ama eve gitmek istiyorum duş almak istiyorum cok kötüyüm şefimiz erkek ne diyim şimdi ona offffffffffffffffffff
:roflol:ayyy bebebğiimmm allah yardım etsin canım:roflol:
ağrım var filan de ay güldüm bi de gülme komşuna gelir başına..:roflol:
benim de çiş olayı oluyor bazen ama napıym hapşurdummu
küçücükte olsa kaçıyor çamaşırlarda da 20-25 tane falan benim çamaşırım oluyo:roflol:
gülmeyin yada gülün gülün başınıza gelmesin ama cok kötü bir durum ya bişiy yapmadım kızım sabahtan beri cok hareketli gaz var sanırım o yüzden bende tuvalete gidiyim derkene yolda tutuyordum aniden pırt yaptım ki sonrasını biliyorsunuz allahtan öyle cok değil ama cok kötü bir durum
merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım biz oğluşumla iyiyiz çok şükür geçmişi okuyup gelemeye çalışacağım maşallah o kadar çok konuşuyorsunuzki hızınıza yetişmek mümkün değil :)
Aşırı canım sıkkın ya valla çok bunladım şeytan diyor çık bugün izne yiyim işlerini ya nasıl insan bunlar yatacak yerleri yok
diyemdi canım adamın sadece el hareketlerini gördük bastı gitti rüzgarın etkisiyle nası yayılmış böğğğğ..:)arabayı temizlemeye verdi eşim adam dio yıkarken kusuyodu kaydirigubbakcemile3
Kızlarrrrr acil bişi dicemm...
Kızım dünden beri çok fazla hareketli, hele şimdi, hareketsiz bi an geçmiyo!! Ayy başta hoşuma gidiyodu ama şimdi korkmaya başladım.. Bi sorun yoktur dimiii??? bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?