2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Neyse aspirincim az kaldı sık dişini canım ama tansiyonunu hep ölçtür aman ihmal etme normal doğum diye de tutunma hayırlısı 37de filan doğmasıysa ol sezeryanı Allah korusun bir şeycik olmasın

Çiğdoş kız kiraz getir bize kocişim getirir belki ama sen de getir madem festivale gidiyorsun aaaa ayıp valla

sERPİLCİM HOŞGELDİN canım naber?Ne yaptın?Aldın mı kızına ciciler

cnm benim yerimde yoktum yeni geldim, ancak yazıyorum, aldım dün ebebek e gittik, baya bişey aldım oradan, kamera telsiz, süt sağma makinası, termos, biberon ısıtıcı, sterilazötör ve birsürü ufak tefek şeyler işte, kendimede lansinoh krem aldım göğüs için, bide avent göğüs koruyucu aldım ama çok çirkin bişey miş o kocaman, bide belli oluyo böle hiç sevmedim,
kıyafetlerinide tamamladık sayılır, eltim internetten söylüyo onları, yani artık odasını hazırlamak kaldı, oda siparişini verdik ben stanley kıds den modelini beğendim, dayım mobilyacı o yapıyor, başladı
tekstili var tabi ,avizesi , duvar kağıdı, onlarıda artık haftaya, oda gelmeden tamamlamam lazım,

damlacık hoşgeldin evet gece gece deli oldum valla net gitti
aşada inip modemi resetleyemedim.kaynımı arıcaktım valla
uyku yok yatmak istemiyom o da oturuyo benim gibi ama o sabaha
kadar filan.pc başında bekledim belki o açıp kapar diye ama olmadı bi türlü.
akşam neyden bahsediyorduk hee sabah baktım bu arada o çıt sesine amma
çok duyan varmış ben hiç duymadım öyle bir ses.ama ben ce annelerin
dedikleri doğru bebişin kemiklerinden biyerden geliodur.hani bizim olur ya hep genelde
kolumuz falan çıtklar hep aynı yeri bebişimizde de olabilir o bana mantıklı geldi
ama dediğim gibi ben hiç duymadım...bir o titreme olayını hissettim 2 defa
en çok ta hıçkırmayı duyuyorum çok net artık...

valla dün eşim 150 tl verdi bi tansiyon aleti aldı kolumdan çıkarmıyorum ama hep 13-8 allahım inşallah bi 6 hafta daha dayanırız en azından 36 ya kadar tansiyonum hep aynı gider

sen gidiyomusun cnmmmm , ya özleriz seni senağlama

serpilim 1 haftacık canımcım 1 haftacık hem günlük 1 saat kadar girmeye
çalışıcam bakıcam günlük haberleri de didoş geçer artık bana(gerçi kendi
ne kadar takip edio belli amakaydirigubbakcemile3)
unutmayın beni emi...:gitme:

didoşş getiririm kız getiririm ama hemen akabininde buluşmamız lazım
bozulmaması için hehehe:)))))
bu arada eşim dalga geçiyor sizin t.dağın kirazları festival yapıcak kadar
büyük değil diye allahım yaaa bulmuş bunuyo e ama adam yapıo yani
kiraz makinası görüyor manisadan mı ne göndermişler geçen baya bi
erik gibi kirazlar anam dedim ben böyle kiraz görmedim hiç...

unutmayıoz canım benim merak etme inş. Sen gelende kadar kimse dogurmaz :)

valla dün eşim 150 tl verdi bi tansiyon aleti aldı kolumdan çıkarmıyorum ama hep 13-8 allahım inşallah bi 6 hafta daha dayanırız en azından 36 ya kadar tansiyonum hep aynı gider

canım inşallah hiçbirimizde bir problem olmaz. ben kendimi sıkmamaya çalışıyorum çünkü en azından bir rahatsızlık hissetmiyorum ve bebişimde hareketli. ama p.tesi günü hastaneye gidecektim zaten rapor uzatmak için orda doktorumla görüşeceğim yine. ne gerekiyorsa yapılsın. tuzu da kesiyorum. size bir şey daha sorayım günde 1lt yarım yağlı süt içmek zararlı olur mu sizce. peyniriyle yoğurduyla 1 lt yi geçiyor yani

Bende hıçkırık ara sıra oluyo,ama dün o çıt sesini duyunca hemen araştırdım. kaydirigubbakcemile3

Bu arada ben de Silivride'yim, bana yakına geliyosun. kaydirigubbakcemile3 Eşimin akrabaları var Tekirdağ'da ama daha gitmek kısmet olmadı. kaydirigubbakcemile3

ya elimden geldiğince takip ediyorum ya bak ağlarım masal da üzülür sonra Bu arada sen kaç gibi girersin hergün ona göre kesin geliyim

sersuma telsiz ne marka aldın ya hala karar veremedik

cnm şimdi Weewell Dijital Bebek İzleme Cihazı/Kablosuz aldık ancak akşam deneyelim bi dedik, benim evim dublex alt katta bazı odalarda çekmedi, o nedenle bugün gidip değiştirip bir üst modelini alıcaz onun, çok pahalı ama bana gerekli napiym, başka markalarıda araştırdı eşim ama yok işte kameralı telsiz yapan marka, bi bu var, bakalım değiştirdiğimiz nasıl çekicek,

unuturmuyuz hiç eksikliğin hissedilecek gerçekten :))

malena hiç bir zararı olmaz yani eğer şeker sorununun yoksa sütün yoğurdun ne zararı olur aksine çok faydalı
sersuma bizim evde dubleks benden ondan korkuyorum çekmezse diye alınca yazarmısın hangi modeli aldığını ve çekip çekmediğini benimde duyduğum en iyi weewelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…