2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

zaten sana takmıştı , sonra hepimize sardı, çok mu komiktik acaba,

canımcımdamlacım nie kızayım ki ama sen de bilion demi adımı.
hem benim nickim bu hem de kızım olursa adını defne koyucammmm

düz ayak müz ayak benim evde kocaman yaavvv 4 tane oda buyuk buyuk bitanesi küçük
çocuk odası dana kadar mutfak at koştur kocaman giriş antre.
sil sil bitmiyor yaaa

bitmezzz, hele yazın cam kapı açık hiç bitmez, benim temizlik yapılıyo ertesi gün yerler simsiyah,

bencede, rahatlardık dediğin gibi,
bu arada bande istiyorum o telden içim gitti valla, geçmiş olsun çok kötü olmuş

canımcımdamlacım nie kızayım ki ama sen de bilion demi adımı.
hem benim nickim bu hem de kızım olursa adını defne koyucammmm

Biliyorum tabi ki . kaydirigubbakcemile3

ay ben tatlı yemeğe falan giderken koptum yaa
herkes bakıyo bakıyo bişiler söylüyo yanındakine hahaha
seyirlik gibi gezdik ortalıkta:roflol::roflol::roflol:

Ya şu buluşma maceralarınızı kompozisyon şeklinde derleyip yazsanıza. kaydirigubbakcemile3 Parça parça okuyunca tam anlayamıyorum. kaydirigubbakcemile3

ay ben tatlı yemeğe falan giderken koptum yaa
herkes bakıyo bakıyo bişiler söylüyo yanındakine hahaha
seyirlik gibi gezdik ortalıkta:roflol::roflol::roflol:

evt dört hamile bi tatlı yemeye, bi tuvalete ortalıkta dolaşınca seyirlik oluyoruz heralde, otoparkta kuytu bulana kadar ne kadar dolaştık yaaaa

Sağol serpilcim eşim kahrolmuş

Çiğdoş kız ben o koltukaltı roll on undan her gün kullanıyorum ne zararı olacak onun

Sağol serpilcim eşim kahrolmuş

Çiğdoş kız ben o koltukaltı roll on undan her gün kullanıyorum ne zararı olacak onun

ben bu yaz hiç kullanmadım dünya kadar da var avondan filan..
korkuyorum hiçç ne yüz maskesi ne bişiy.parfümü bile cildime temas
ettirmeden sıkıyorum...ya herşey zararlı ya ama bişey olmaz artık
demi yaa koca sıpa oldular onlar...

Bu arad geçmiş olsun canımcım...inşallah ödemezsiniz...

şimdi biz zaten dört kişiydik toplamda bizim kız anlaştığımız yere gitmiş oturmuş, tabi biraz erken gitmiş , arkadaşları bekliyorum demiş garsona, bizde bunu bekletince laubali garsonumuz kızımıza sarmış, hamile ya, bizde gidince bize devam etti sarmaya, adam bi garip laflar falan deli olduk hepimiz, bide sorunca anlaşarak mı diye, hepten kıl olduk adama, sonra orada daha fazla oturmayalım dedik yemekleri yedik kalktık, biz 4 koca göbek hepberaber önce tuvalete gittik , sorada özsütte tatlı yemeye, özsütte bi o tarafa bi bu tarafa masa bakınırken herkeste bize bakınıyodu,, bide aramızda bi sırrımız var otoparkta gerçekleşen oda baya komikti, ama şimdi onu anlatamam, biz hamile hamile arabayla otoparkın içinde turluyoduk işte o kadarını söliyim, tabi böle yarım yamalak anlattım , komik gelmiycek size, ama gerçekten çok alem bi görüntüydü

kızlar koltuk altı rolonu kullanıyor musunuz?
bebişe zararı varmıdır acep?yanıma alıcam da...

Ben de kullanıyorummmm.

Explorer kullanıyorum canım:.((

O zaman şunu dene canım, Explorer sayfasının üstünde Araçlar yazan yere tıkla, ordan en altta İnternet seçeneklerine tıkla.Ordan açılan pencerede en sonra Gelişmiş yazan yere tıkla.Sonra bi liste çıkıyo , orda ortalarda Multimedya başlığı altında Resimleri göster yazısı var, eğer onun yanındaki kutucuk boşsa işaretle onu. O zaman açılır resimler. Eğer doluysa kutu yapıcak bişey yok. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…