2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

neyse kızlar offffff bu vedayı yapmak zorundayım şimdik ağlayayım mı ben ne yapayım??
saat 4 buçuk oldu yemekler beni bekler...Birdaha giremem girsem de saat 6 yı geçmiş
olacak kimseler kalmayacak burada...ama ben nasıl gideceğimi de bilmiyorum.üfff neyse işte pazartesi ben kesin gelirim bi yolunu bulurum yanii dayanamam valla çok alıştım ben size.ay bi de düşünüyorum doğurunca bukadar sık gelemeyeceğiz ama kopmayızda biz..
neyse HERKES KENDİNE ÇOK ÇOK ÇOK İYİ BAKSIN TABİ MİNİK MELEKLERE DE...
DEDİĞİM GİBİ BEN GELENE KADAR DOĞURMAYINklava:İKİZ ANNELERİ DE DAHİLklava:HADİ ÖPTÜM HEPİNİZİ MİNK YAVRULARIDAŞeniz
HOŞÇAKALINsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
[/B][/QUOTE]

CANIM KENDİNE İYİ BAK SENİ ÖZLÜCEZ AMA MERAK ETME İDARE EDERİZ ARTIK KENDİ MEMLEKETİNE GİDİYORSUN KIZ DAHA NE OLSUN :))

Ne yan odası be aynı odaya alırım ben seni:))) Tabi kısmetse canım olmadı zaten doğumdan sonra görüşücez neyse git gel belki doğumdan önce de ayarlarız

sağolun kızlar ay üzülmeyeceğim yaavvv son şansım bu benim birdaha zor yani...
didemcim ozaman ben p.tesi öğleden sonra 2 buçuğa kadar girmeye çalışıcam hadi görüşürüz

Ne yan odası be aynı odaya alırım ben seni:))) Tabi kısmetse canım olmadı zaten doğumdan sonra görüşücez neyse git gel belki doğumdan önce de ayarlarız

hehehe istersen aynı yatakta yatarız
evet o konuyu gelince konuşalım şu buluşma işini...

Tamam canım ben burada olucam merak etme bir terslik olur görüşemezsek özelden mesaj at öpüyorum seni sakın kimseye sinirlenme tadını çıkart

Güle güle canım . Sen de kendine iyi bak.Gelince görüşürüz artık.Öptük çokk. opuyorumnanaktan

kızlarrrr ben çıkıyorummm göreve gideceğim hepinizi çok öpüyorum kendinize ii bakın

Sana da güle güle canım, kolay gelsin.opuyorumnanaktan

Güle güle defneeee...kendine ve bebişine iyi bakk..

Buarada ben haziran annelerine sordum da, çat muayenesi 37. haftalarda yapılıyormuş arkadaşlarrr.

kızlar tanışma hikayenize bayıldım..keşke bende ist.da olsaydımda katılsaydım..işyerinde facebook a da giremiyorum sizi nasıl merak ediyorum anlatamamm...eve net bağlatmayı bekliyorum artık..

KIZLARRR KUZULARIMIZIN OLABİLECEK BURÇLARI:

SAT'a göre benim kuzumun bal Duru'mun burcu ASLAN oluyo :ecrin_bebek:

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz
Su grubunun bir belirtisi olarak, yengeç bebeği muhtemelen diğer bebeklere göre daha hassas ve duygusal olacaktır. Bu da "gözyaşı" demektir. Çok ağlar. Bu yüzden onu kucağa almak, ona dokunmak ya da onu rahat hissettirebilen diğer şeyler, çok büyük önem taşır. Kendini güvende hissetmeye ihtiyaç duyar. Evdeki huzursuzlukları hisseder ve bunlardan çok çabuk etkilenir. Bu konuda duyarlıdır. Onun yanında tartışmamaya çalışın. Ayrıca çok iştahlı bir bebektir. Büyük olasılıkla ona yemek yedirememe derdiniz olmayacaktır. Aile, yengeç bebeği için çok önemli bir kavramdır. Bu yüzden, özellikle de ailesi içerisinde ona kendini güvende hissettirmeli ve onu koruduğunuzu göstermelisiniz. Genellikle annesini rol model seçer, onun davranış ve tavırlarını taklit etmeye çalışır. Geçmişe dair anılarını saklamaya eğilimlidir. Kötü de olsa iyi de olsa, anılarını hafızasında tutar.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos
Aslan bebeği herşeyden önce gürültülü bir bebektir. Yani uzunca bir süre uykuyu unutabilirsiniz. Ne yapar ne eder kendini size duyurur ve ne istediğini size anlatana kadar da durmaz. İlginizin ve dikkatinizin merkezinde olmak ister. Bütün aileyi bir mıknatıs gibi kendine çeker ve etrafında pervane ettirir. Aslan bebeği gösterilerine erken başlar; seyirciyi sever. Bu yüzden pek çok aslan bebeği ileride büyük bir star olur. Rekabetçi bir yapısı vardır. Sık sık diğer bebeklerle kavgaya tutuşup yaralanabilir. Oyun alanında ya da herhangi bir sosyal çevrede eğer ilginin merkezindeyse çok kolay arkadaş edinir ve arkadaşlığını başarıyla sürdürür. Ama rolünü, sorumluluklarını ve hatta oyuncaklarını paylaşma konusuna gelince, büyük zorluklar yaşar. O kral/kraliçedir çünkü. Kuralları koyan o olmalıdır.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül
Başak bebeği mızmızdır, buna alışın. Diğer bebeklerden oldukça farklı olarak “rutin”e ihtiyaç duyar. Bu rutini değiştirmeyi düşünmeyin bile! Değişikliği sevmez. Çok yemek seçen ve zor beğenen bir bebek olabilir. Bu yüzden dikkat etmeniz gerekir. Ama başak bebeği sizden fazla birşey istemez. Temiz bir yatak odası ve sade giysiler bebeğinizin ağlamadan durmasına yetecektir. Azıcık ilgi onlara yeter, saatlerce kendi kendini basit oyunlarla oyalamasını ve eğlendirmesini bilir. Etrafındaki pek çok bebekten daha erken konuşur, çünkü aklından o kadar çok şey geçer ki onları bir an önce anlatması gerekir. Erken zamanlardan itibaren bu bebek annesinin küçük yardımcısı olur. Çünkü başkalarına yardım etmek, başak bebeklerinin en önemli özelliklerinden biridir. Başarıları hakkında fazla böbürlenmekten hoşlanmazlar çünkü doğaları gereği biraz utangaçtırlar
sositososito

benim kızımda sat a göre başak gözüküyor ama aslan olma olasılığı daha çok
bakalım hayırlısı:)))

ya kızlar bişey sorcam dün akşamdan beri ara ara kasığımda batma oluyor hani sanki adet olacakmışım giibi gerçi sabah ta az oldu ama şimdi yok sizdede böyle olan varmı?

int.ten baktım yalancı sancılar bu ay dan sonra başlayacak diyor ama emin olmak için sizede sorayım dedim

bende aslan burcuyum ama yazılanlar gibi bi bebek değilmişim çok usluymuşum annem hep anlatır çok kolay büyüdüğümü

bende de arar ara oluyo ama bir süre sonra geçiyo vücudumuz bence doğuma hazırlıyo kendini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…