- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
Hesapta evet kuzucum kocişinde başının etini yedim beylikdüzü medicana mıydı.
söyledim ona uzakmış ama getirecek valla ben anlamam...tabi benim durumum iyi olursa
olmadı senin hastanede doğurur yan odaya yatıveririm....
kızlarrrr ben çıkıyorummm göreve gideceğim hepinizi çok öpüyorum kendinize ii bakın
Canım arkadaşım kendine çok iyi bak bol bol dinlen eğlen Doruk paşamı üzme yorma sakın merak etme biz sizi bekliyor olacağız merak etme p.tesi (döneceğin gün)sabahtan randevum var göremezsen merak etme...Kocişini özleyip erkenden dönme tadını çıkart canım bol bol da kiraz ye kan yapsın kilo da almadan gelme
Ne yan odası be aynı odaya alırım ben seni:))) Tabi kısmetse canım olmadı zaten doğumdan sonra görüşücez neyse git gel belki doğumdan önce de ayarlarız
didemciğimin de bir yüz güzelliği var ki sormayın çok hoş hanımhanımcık bi de valla.:asigim:
neyse kızlar offffff bu vedayı yapmak zorundayım şimdik ağlayayım mı ben ne yapayım??
saat 4 buçuk oldu yemekler beni bekler...Birdaha giremem girsem de saat 6 yı geçmiş
olacak kimseler kalmayacak burada...ama ben nasıl gideceğimi de bilmiyorum.üfff neyse işte pazartesi ben kesin gelirim bi yolunu bulurum yanii dayanamam valla çok alıştım ben size.ay bi de düşünüyorum doğurunca bukadar sık gelemeyeceğiz ama kopmayızda biz..
neyse HERKES KENDİNE ÇOK ÇOK ÇOK İYİ BAKSIN TABİ MİNİK MELEKLERE DE...
DEDİĞİM GİBİ BEN GELENE KADAR DOĞURMAYINklava:İKİZ ANNELERİ DE DAHİL klava:HADİ ÖPTÜM HEPİNİZİ MİNK YAVRULARIDAŞeniz
HOŞÇAKALINsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kızlarrrr ben çıkıyorummm göreve gideceğim hepinizi çok öpüyorum kendinize ii bakın
ya kızlar bişey sorcam dün akşamdan beri ara ara kasığımda batma oluyor hani sanki adet olacakmışım giibi gerçi sabah ta az oldu ama şimdi yok sizdede böyle olan varmı?
int.ten baktım yalancı sancılar bu ay dan sonra başlayacak diyor ama emin olmak için sizede sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?