anam nasıl geçmiş yaaa hem nie okadar pahalı bişiyi zimmetlediler ki size...Ya 1500tl'lik cihaz ödetirler kesin. Düşürmüş cebinden arabayla da üstünden geçmiş esnaf görüp uyarmış
hadi güle güle öptüüüm..öff bizim toplantı var şimdi, ona gircem, görüşürüz çıkıncaa, çok öptümm
Canım ben İŞten 6,5-7-7,5 ta fİlan cıkıyorum bellİ olmuyo ben sana ÖzÜelİnden telİmİyazayım İŞten cıkarken ÇaĞrı atarım sana 15-20 dakİka sonra kİpa wenİcedeyİm benİ gÖrÜrsÜn yakamda karanfİl olucak :))))))))))
şimdi biz zaten dört kişiydik toplamda bizim kız anlaştığımız yere gitmiş oturmuş, tabi biraz erken gitmiş , arkadaşları bekliyorum demiş garsona, bizde bunu bekletince laubali garsonumuz kızımıza sarmış, hamile ya, bizde gidince bize devam etti sarmaya, adam bi garip laflar falan deli olduk hepimiz, bide sorunca anlaşarak mı diye, hepten kıl olduk adama, sonra orada daha fazla oturmayalım dedik yemekleri yedik kalktık, biz 4 koca göbek hepberaber önce tuvalete gittik , sorada özsütte tatlı yemeye, özsütte bi o tarafa bi bu tarafa masa bakınırken herkeste bize bakınıyodu,, bide aramızda bi sırrımız var otoparkta gerçekleşen oda baya komikti, ama şimdi onu anlatamam, biz hamile hamile arabayla otoparkın içinde turluyoduk işte o kadarını söliyim, tabi böle yarım yamalak anlattım , komik gelmiycek size, ama gerçekten çok alem bi görüntüydü
Ya 1500tl'lik cihaz ödetirler kesin. Düşürmüş cebinden arabayla da üstünden geçmiş esnaf görüp uyarmış
öff bizim toplantı var şimdi, ona gircem, görüşürüz çıkıncaa, çok öptümm
Canım ben İŞten 6,5-7-7,5 ta fİlan cıkıyorum bellİ olmuyo ben sana ÖzÜelİnden telİmİyazayım İŞten cıkarken ÇaĞrı atarım sana 15-20 dakİka sonra kİpa wenİcedeyİm benİ gÖrÜrsÜn yakamda karanfİl olucak :))))))))))
şimdi biz zaten dört kişiydik toplamda bizim kız anlaştığımız yere gitmiş oturmuş, tabi biraz erken gitmiş , arkadaşları bekliyorum demiş garsona, bizde bunu bekletince laubali garsonumuz kızımıza sarmış, hamile ya, bizde gidince bize devam etti sarmaya, adam bi garip laflar falan deli olduk hepimiz, bide sorunca anlaşarak mı diye, hepten kıl olduk adama, sonra orada daha fazla oturmayalım dedik yemekleri yedik kalktık, biz 4 koca göbek hepberaber önce tuvalete gittik , sorada özsütte tatlı yemeye, özsütte bi o tarafa bi bu tarafa masa bakınırken herkeste bize bakınıyodu,, bide aramızda bi sırrımız var otoparkta gerçekleşen oda baya komikti, ama şimdi onu anlatamam, biz hamile hamile arabayla otoparkın içinde turluyoduk işte o kadarını söliyim, tabi böle yarım yamalak anlattım , komik gelmiycek size, ama gerçekten çok alem bi görüntüydü
güzel anlatmışsın şimdi ben masaya oturdum hemen grişe kenara köşeye biyere oturdum geleni rahat görüym diye tabi resimlere face den 1 milyonkere baktım.didemi de nurcanı da kesin tanırım diyodum.serpili belki diyodum..biz didoşla biraz erken buluşacaktık yaa tabii aradım aradım açmadı bu kızdım sonra sinirlendim falan(şaka):roflol:
sonra bi baktım geldi ay mesaj attım galiba dimi kız didoş sana mesaj attım ben geldim kafeye diye.sonra geldi didem de oturduk biz karşılıklı ben ona bakıyorum o bana çok tuhaf bi durumkaydirigubbakcemile3hiiiiiç öyle biz burdaki gibi değildik yaneöyle bakıyorz falan ama çenemizde hiç durmuyor bi yandan da anlatıyoruzkaydirigubbakcemile3şimdi hiç hatırlamıyorum ne anlattık valla okadarkaydirigubbakcemile3sonra serpil geldi
ben hemen tanıdım onu o daha da bi sıcakkanlı çıktı bizden yani bi konuştu bi konuştukaydirigubbakcemile3ortam iyice rahatladı sonrada nurcancığım geldi.neyse biz konuştuk anlattık falan filan işte öyle...otopark işini de ben attım ortaya nerden aklıma geldiyse benim yüzümden inmek zorunda kaldık otoparka yanikaydirigubbakcemile3neyse o da sır kaldı iştekaydirigubbakcemile3
Tamam , sen çağrı atınca bende çıkarım evden , yavaş yavaş yürür gelirim. :)) Karanfil kırmızı mı beyaz mı ? :roflol: :roflol:
Çok komikti ben konuşacak laf bulamadım ilk çiğdemci görünce sonra konu konuyu açtı
İkinci buluşmada hiç susmıycaz herhalde o zamana da afacanlar doğarsa onlar susturur bizi sen gelicen di mi benim doğumuma
Damlacım ÇaĞrı attım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?