2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben ıŞten 6,5-7-7,5 ta fılan cıkıyorum bellı olmuyo ben sana ÖzÜelınden telımıyazayım ıŞten cıkarken ÇaĞrı atarım sana 15-20 dakıka sonra kıpa wenıcedeyım benı gÖrÜrsÜn yakamda karanfıl olucak :))))))))))

Ya 1500tl'lik cihaz ödetirler kesin. Düşürmüş cebinden arabayla da üstünden geçmiş esnaf görüp uyarmış
anam nasıl geçmiş yaaa hem nie okadar pahalı bişiyi zimmetlediler ki size...
daha uygun fiyatlı bi tlf olsaydı böyle sorun olmazdı şimdi.

öff bizim toplantı var şimdi, ona gircem, görüşürüz çıkıncaa, çok öptümm
hadi güle güle öptüüüm..

ooooo ne güzel sizde buluşuyonuz süppeerrrkaydirigubbakcemile2

Ama ama ama merak ettik sırrınızı, bize de anlatın yaaaaaa. bilmiyorumkismile

Ya 1500tl'lik cihaz ödetirler kesin. Düşürmüş cebinden arabayla da üstünden geçmiş esnaf görüp uyarmış

Geçmiş olsun canım. bilmiyorumkismile

öff bizim toplantı var şimdi, ona gircem, görüşürüz çıkıncaa, çok öptümm

Güle güle canım.

Tamam , sen çağrı atınca bende çıkarım evden , yavaş yavaş yürür gelirim. :)) Karanfil kırmızı mı beyaz mı ? :roflol: :roflol:

güzel anlatmışsın şimdi ben masaya oturdum hemen grişe kenara köşeye biyere oturdum geleni rahat görüym diye tabi resimlere face den 1 milyonkere baktım.didemi de nurcanı da kesin tanırım diyodum.serpili belki diyodum..biz didoşla biraz erken buluşacaktık yaa tabii aradım aradım açmadı bu kızdım sonra sinirlendim falan(şaka):roflol:
sonra bi baktım geldi ay mesaj attım galiba dimi kız didoş sana mesaj attım ben geldim kafeye diye.sonra geldi didem de oturduk biz karşılıklı ben ona bakıyorum o bana çok tuhaf bi durumkaydirigubbakcemile3hiiiiiç öyle biz burdaki gibi değildik yaneöyle bakıyorz falan ama çenemizde hiç durmuyor bi yandan da anlatıyoruzkaydirigubbakcemile3şimdi hiç hatırlamıyorum ne anlattık valla okadarkaydirigubbakcemile3sonra serpil geldi
ben hemen tanıdım onu o daha da bi sıcakkanlı çıktı bizden yani bi konuştu bi konuştukaydirigubbakcemile3ortam iyice rahatladı sonrada nurcancığım geldi.neyse biz konuştuk anlattık falan filan işte öyle...otopark işini de ben attım ortaya nerden aklıma geldiyse benim yüzümden inmek zorunda kaldık otoparka yanikaydirigubbakcemile3neyse o da sır kaldı iştekaydirigubbakcemile3

Tamam , sen çağrı atınca bende çıkarım evden , yavaş yavaş yürür gelirim. :)) Karanfil kırmızı mı beyaz mı ? :roflol: :roflol:[/QUOTE]

BAK BİRDE SORUYO KIRMIZIa.s.

ama nerdeee bizim didoşla atışmalarımız burada. karşılıklı bi hanımcıkız ki sormayın.
ama yooook bidahaki sefere hiç öyle olmaam vallasositososito

Son düzenleme:

Aaaaaaaaaaaa ne bu sır yaaa, ağustos anneleri arasında sır mı olur. HıH yasakkelime :1closedeyes:

Tamam , sen çağrı atınca bende çıkarım evden , yavaş yavaş yürür gelirim. :)) Karanfil kırmızı mı beyaz mı ? :roflol: :roflol:

Tamam. :roflol: :roflol: Ben sana yazdım teli, seninki daha gelmedi.Gelince kaydederim . :) opuyorumnanaktan

BAK BİRDE SORUYO KIRMIZIa.s.[/QUOTE]

ıkinci buluşmada hiç susmıycaz herhalde o zamana da afacanlar doğarsa onlar susturur bizi sen gelicen di mi benim doğumuma

didemciğimin de bir yüz güzelliği var ki sormayın çok hoş hanımhanımcık bi de valla.:asigim:

neyse kızlar offffff bu vedayı yapmak zorundayım şimdik ağlayayım mı ben ne yapayım??
saat 4 buçuk oldu yemekler beni bekler...Birdaha giremem girsem de saat 6 yı geçmiş
olacak kimseler kalmayacak burada...ama ben nasıl gideceğimi de bilmiyorum.üfff neyse işte pazartesi ben kesin gelirim bi yolunu bulurum yanii dayanamam valla çok alıştım ben size.ay bi de düşünüyorum doğurunca bukadar sık gelemeyeceğiz ama kopmayızda biz..
neyse HERKES KENDİNE ÇOK ÇOK ÇOK İYİ BAKSIN TABİ MİNİK MELEKLERE DE...
DEDİĞİM GİBİ BEN GELENE KADAR DOĞURMAYINklava:İKİZ ANNELERİ DE DAHİLklava:HADİ ÖPTÜM HEPİNİZİ MİNK YAVRULARIDAŞeniz
HOŞÇAKALINsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

İkinci buluşmada hiç susmıycaz herhalde o zamana da afacanlar doğarsa onlar susturur bizi sen gelicen di mi benim doğumuma

Hesapta evet kuzucum kocişinde başının etini yedim beylikdüzü medicana mıydı.
söyledim ona uzakmış ama getirecek valla ben anlamam...tabi benim durumum iyi olursa
olmadı senin hastanede doğurur yan odaya yatıveririm....

Canım arkadaşım kendine çok iyi bak bol bol dinlen eğlen Doruk paşamı üzme yorma sakın merak etme biz sizi bekliyor olacağız merak etme p.tesi (döneceğin gün)sabahtan randevum var göremezsen merak etme...Kocişini özleyip erkenden dönme tadını çıkart canım bol bol da kiraz ye kan yapsın kilo da almadan gelme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…