2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimde oluyor canım yaa
kasıklarımda sancılar batmalar bi sürü şey

ama normalmiş yani

bende ani hareket edersem falan yada arada kasıklarımda ağrı oluyor normal bence bebişlerimiz 1 er kiloyu geçti

angel ım sağol bitanem ya bende yeni başladı daha önce böyle bir sorunum olmadı ilk gebeliğim olduğu içinde bir an kötü oldum korktumm şimdi rahatladımm inşallah sorunsuz alırız bebeklerimizi kucaklarımıza..

aspirinn sağol canım napalım herşeyden nem kapar olduk bu kadar anneyi bir arada görmüşken sorayım dedim içim rahatlasın diye şükür rahatladımda

ayyy kız başlamasın sıcaklar hava böyle çok ii şansımıza erken başlamadı bu sene sıcaklar yokssa halimiz haraptı..

zaten burasıda olmasa insan çıldırır herşeyden korkuyor ister istemez bebeğini düşünüyor herkes banada tansiyon ölçmekten sinir geldi neyseki hep aynı hiç değişmiyor ne düşüyor ne çıkıyor

maşallah de canım aman kımıldamasın benim arada düşüyor dışarda gündüz dolaşırsam fena oluyorum ama evde şükür iyimm bende güneş batmadan çıkmıyorum artık

benimde ilk canım
işte 15 gündür falan oluyor
ama kramplarım falanda fena
ne diyelim bunada şükür
Allah ım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

ayyy kız başlamasın sıcaklar hava böyle çok ii şansımıza erken başlamadı bu sene sıcaklar yokssa halimiz haraptı..

ayy ben yanıyorum valla
burdada hep yağmur var ama o beni daha fena yapıyor
geceleri uyuyamıyorum sabah kalkıyorum heryerim ter içinde:kedi:

aman canım çok dikkat et yükselmesi hayırlı değil
kızartma falan yeme hamur işindende uzak dur canım az kaldı bazı güzel yemeklerden fedakarlık etmek lazım onlar içinn

canım halimize şükür bide sıcaklar bastırsa mahvoluruz yaa
walla ben yarıçıplak yatıyorum yatmadan önce mutlaka ılık duş alıyorum iyi geliyor

aslında sürekli sizi okuyorum çiğdem,didem herkesi tanıyorum hepinizin hikayesini biliyorum ama yazmak bugüne kısmet olduyerimseniben

kızlar 10 dk ya geliyorum tadilata kalkıyoruzda ne var ne yok yıkıyorum kaldırıyorum artık doğuma serecem temiz temiz malum son ay zor olacak yıkamak asmak şunları asıp geleyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…