ya kızlar bişey sorcam dün akşamdan beri ara ara kasığımda batma oluyor hani sanki adet olacakmışım giibi gerçi sabah ta az oldu ama şimdi yok sizdede böyle olan varmı?
int.ten baktım yalancı sancılar bu ay dan sonra başlayacak diyor ama emin olmak için sizede sorayım dedim
angel ım sağol bitanem ya bende yeni başladı daha önce böyle bir sorunum olmadı ilk gebeliğim olduğu içinde bir an kötü oldum korktumm şimdi rahatladımm inşallah sorunsuz alırız bebeklerimizi kucaklarımıza..
zaten burasıda olmasa insan çıldırır herşeyden korkuyor ister istemez bebeğini düşünüyor herkes banada tansiyon ölçmekten sinir geldi neyseki hep aynı hiç değişmiyor ne düşüyor ne çıkıyor
maşallah de canım aman kımıldamasın benim arada düşüyor dışarda gündüz dolaşırsam fena oluyorum ama evde şükür iyimm bende güneş batmadan çıkmıyorum artık
angel ım sağol bitanem ya bende yeni başladı daha önce böyle bir sorunum olmadı ilk gebeliğim olduğu içinde bir an kötü oldum korktumm şimdi rahatladımm inşallah sorunsuz alırız bebeklerimizi kucaklarımıza..
aman canım çok dikkat et yükselmesi hayırlı değil
kızartma falan yeme hamur işindende uzak dur canım az kaldı bazı güzel yemeklerden fedakarlık etmek lazım onlar içinn
kızlar 10 dk ya geliyorum tadilata kalkıyoruzda ne var ne yok yıkıyorum kaldırıyorum artık doğuma serecem temiz temiz malum son ay zor olacak yıkamak asmak şunları asıp geleyimmm