2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk angel.oğluşum olacak benim de rabbim nasip ederse.Allah hepimize kucağımıza sağsalim almayı nasip etsin

amin canım hepimiz inş. hoşgeldin aramıza yalnız biz biraz cenesi düşük hatunlarız haberin olsun :)))

olsun ben de öyleyim de fırsat bulursam yazmaya calışırım.bu arada ben 6 da cıkıyorum ama evden bağlanabilirim herkes kendine iyi baksın:ecrin_bebek:

bu arada annem almış o biberonlu şekerin küçüklerinden bakiim nette varsa koyarım resmini gerçi tam nasıl bilmiyorum ama

ayy tvde bi şey yok diye yemekteyizi açtım valla sinirden çıldırıcam insanlar ne kadar deli yaa aaa herşeye bi laf

selamlar guzel anneler

isten geldim biraz dinleneyim dedim

esim de yok evde,disardan siparis verdim bugun uzancam cok yoruldum walla calis calis

sekerler de cok ciciymis,ben de kendim yapmaya heves ediyordum ama bu sicaklarda zoruma gidiyor
artik hazir birseyler alicam eminonundennn

sepetimizde buna benziyormuş az önce aradı aldım diye

çok güzel canım
güle güle kullanın sizdeeopuyorumnanaktan

ayy tvde bi şey yok diye yemekteyizi açtım valla sinirden çıldırıcam insanlar ne kadar deli yaa aaa herşeye bi laf

aman ben de 10 gün evdeydim seyretcek hiçbişey bulamadım deli oldum
yemekteyize baktım dediğin gibi nefret ettim hepsinden
kim 1.oldu bu arada
salı ya kadar bakmıştımda 2 gün:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…