Yemeğimi yaptım, sonrada bi duş aldım. Saçlarımı kurutuyorum. :))) Bebeğiimmm sakın erken çıkma ,daha saçlarımı kurutucammm. Bu arada biberonlu şekerler güzelmişşşş. Çok beğendim.
yemeğimi yaptım, sonrada bi duş aldım. Saçlarımı kurutuyorum. :))) bebeğiimmm sakın erken çıkma ,daha saçlarımı kurutucammm. :d bu arada biberonlu şekerler güzelmişşşş. çok beğendim.
:roflol: :roflol: :roflol: bi gün de ben pasaklı gelirim . Ödeşiriz. :roflol: İçerde mi buluşuruz, yoksa girişte mi ? Ben süslendm, püslendim senden haber bekliyorum. opuyorumnanaktan
ayy süper yaa buluşuun bakalım.:lepi: nerde oturuyosunuz ki? ben ne yapam işte eşim öğrencilerini mezun ediyomuşş onun şerefine halı saha maçı yapmaya gitti ben de biraz takılayım dedim. kızımla uğraşıyorum bi taraftan da!!gamyoncuiremsu
Merhaba güzel anneler nasılsınız? Biz çok iyiyiz şükürler olsun. Hafta sonu da geldi çalışan annelerimizin gözü aydı. Hava bugün felaket sıcak yine. Biraz kayınvalideme gittim bende.Onun evi daha serin birde yarın çarşıya gideceğiz erkenden liste yaptık eksikler için. Şimdi de evde keyif ediyoruz oğlumla..