2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu liste fikri guzel :)
ben de aksama bir nufus sayimi yapayim bakalim :)

bende az bunlar alayım diyorum ama annemde kayınvalidemde , görümcemde alma diyorlar , eksik olursa sonradan alırız diyorlar , dünya kadarda gelir dediler .

bende az bunlar alayım diyorum ama annemde kayınvalidemde , görümcemde alma diyorlar , eksik olursa sonradan alırız diyorlar , dünya kadarda gelir dediler .

canım senin badiler az gibi birde çalışan annesin ya eldemi çitiliyce sen 4 tane 0-3 dört tanede 3-6 al bence

canım senin badiler az gibi birde çalışan annesin ya eldemi çitiliyce sen 4 tane 0-3 dört tanede 3-6 al bence

birde 3 takım 3-6 pijama takviyesi yapabilirsin kızkardeşm bana bir pijamayla bir tulum aldığımdada yeter demişti sen milletin lafına bakma ilk üç ayda kısa zaman değil aslında

hastane çıkışlarının içindekilerler beraber 0 - 3 ay 6 body ,

3 - 6 ay 4 body.

kısa kol - kolsuz - uzun kol ayrımı taptığımdan liste karşık gibi canım . hala az olduğunu düşünüyorsan alayım evet.

birde 3 takım 3-6 pijama takviyesi yapabilirsin kızkardeşm bana bir pijamayla bir tulum aldığımdada yeter demişti sen milletin lafına bakma ilk üç ayda kısa zaman değil aslında

3 - 6 ay pijamalarını patikli mi aldınız hayatım ,patikliyi büünce rahat giyemzlerdiyorlar

canım 0-3 badileri 10 a tamamla ben öyle yapıcam ama 56 cm olsun dikkat et 50 değil
3-6 larda benim şu an 5 oldu ama yine 8 olsun sen 4 tanede 3-6 al

kısslar mesgulsunz heralde. innaırmısınız , bugün günlerden cumartsi ya kimsenin sesi soluğu çıkmıyor , kimse çalışmıyoır , neden cumartesi günü yarım gün olsada çalıştırılarki anlayabilmiş değilim.

beni bu aralar erken dogurma korkusu sardi eyvahedigeldismile

ins vakitlice dogar bebislerimiz

korkma canım
herşeyin hayırlısı

günaydın kızlarayyıldızarkadaım ne yaptın aldınmı bebeişin eşyalarını

günaydın canım

günaydın canım
Allah güç kuvvet versin hepimize
çalışalım inşallah vaktine kadar

merhaba kızlar...opuyorumnanaktan
hafta sonunuz nasıl geçiyor?

günaydın canım
nasıl geçsin kociş evde ben işte
hava sıcak
offf offf :)
sen nasılsın neler yapıyosun

3 - 6 ay pijamalarını patikli mi aldınız hayatım ,patikliyi büünce rahat giyemzlerdiyorlar

bende okudum canım tavsiyeleri benim -3-6 aylık dört pijama takımı var patikli alt değil ayaksız ayaklı almadım rahat etsin diye sen 3 takım 3-6 pijama takım ama çok ince olmayanlardan ayaksız olanlardan al bulunsun istersen

ne olsun calısıyorummm ben
neyseki son 1 saat :)

ben bütün gün çalışıyorum:gitme:

hoşgeldin canım , vallahi ben çalışarak geçiriyorum

ne olsun calısıyorummm ben
neyseki son 1 saat :)

günaydın canım[/B]
nasıl geçsin kociş evde ben işte
hava sıcak
offf offf :)
sen nasılsın neler yapıyosun
hepiniz iştesiniz ben de evde kızımla uğraşııyorum.gamyoncuiremsu
çok sıkıldı babası yatıyoo kalkamadı daha bizi denize götürecekti.
sinirlenmeye başlıyorummm yavaş yavaş....

canım 0-3 badileri 10 a tamamla ben öyle yapıcam ama 56 cm olsun dikkat et 50 değil
3-6 larda benim şu an 5 oldu ama yine 8 olsun sen 4 tanede 3-6 al

evet canı haklısın az olmasında afzla olsun varsın , zaten çıkacaktım çarşıya alayım boylerden , birde eşofman takım almak geçiyor içimden.3 - 6 ay 2 ... 6-9 ay 2 tane falan

hepiniz iştesiniz ben de evde kızımla uğraşııyorum.gamyoncuiremsu
çok sıkıldı babası yatıyoo kalkamadı daha bizi denize götürecekti.
sinirlenmeye başlıyorummm yavaş yavaş....

denizemi kaydirigubbakcemile2
oyy süper ne şanslısınkaydirigubbakcemile2
sinirlenme git kaldır kocişini kaydirigubbakcemile3
kızını at üstüne o uyandırsın

günaydın tatlım nbr

canım iyi olmaya çalışıyoruz dün belim felaket ağrıdı artık iyice ağırlaşmaya başladık sıkıntılarımız git gide artıyor canım ama allaha şükür genel olarak iyiyiz hareketleride bazen çok bazen az ona biracık kafamı takıyorum o kadar

sana da gunaydin canımmmzemuszemus

çalışmak zor tatlım ama bebeğinle geçireceğin günler için dayanmak gerekiyor allahım çalışanlara son güne kadar çalışmak nasip etsin sıkıntılarını en aza indirsin günler çabucak geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…