2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım hoşgeldiniz nasılsınız
en güzeli gezmek boşverr

valla canım herşey tam hazır diyemiycem.. temizlik işimiz kaldı. annem kayseride oturuyo ama yanıma geldi sağolsun. o halledicek temizliği bebişlerin odası şimdilik hazır sayılır. çantamızdada bi kaç eksik kaldı ama olmazsa olmaz şeyler değil.. herşeyden çifter çifter alıyoruz aynen canım en çok bezi çifter çifter almak zorlayacağa benziyo mamaları bile stoklamaya başladık... sonrasında çarpılmayalım:) allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah....

bende diyorum noliii benim kulaklara :) ayy günler geçmiyo didemcim ya. ama bi o kadarda korkuyorum... duaediyorum hep inşallah küveze girmezler die... minicik daha yavrularım.. bu sıcaklarda kavrulur kuzucuklarım . ayyyşimdiden beni annelik duyguları bastı....

ohhh güle güle kullanın inşallah.... valla iii gezdin sende sefan olsun... merakla bekliyorum fotoları....

olsun canım herşey tam olur zamanla
annenin gelmeside iyi olur yalnız kalmazsın zaten anneler olmasa napardık bilmem Allah başımızdan eksik etmesin onları
amin canım Allah yardımcımız olsun inşallah büyüklerin dediği gibi bebekler kısmetiyle gelirler

kızcelerimmm şimdik size 2 sorum olcek:)
1.) cumartesi günü kontrole gittik kızım için başı hala yukarda ters dönmemiş 32+1 günlüküz hala benim gibi olan var ı
2.) 31+5 günlükken 2.206 gram olmuş kıızım bu normal mi?

Pınarcım benimki 31+6da gittim dönmüştü yani başı aşağıdaydı k,losu da 1918gramdı ve çok iyi dedi doktor yani senin kızın daha bile kilolu benimkine 3500 doğar dedi demekki senin prensen 4 kg a yaklaşacak:))

Günaydın kızlar; Nasılsınız, neler yaptınız haftasonu? İyi bir hafta diliyorum cümlenize...

Canım sorularına bildiğim kadar cevap vereyim:

1) Birincisi başı 34. ya da 36. haftada doğum pozisyonu alır benim bildiğim kadarıyla. 36. haftadan sonra haftada bire düşecek kontrollerin. O zaman da döndüğünü göremezlerse sezaryen olacak maalesef...

2) Maşaallah de canım, bebeğinin kilosu çok iyi. Benimki de 2230gr'dı. Daha da hızlı almaya başlayacak bebeklerimiz. Öyle ki günde 20gr'a kadar çıkacak ortalama. Sürekli birşeyler yemek istiyorsan bu bebeğin gr'ının arttığının işareti.

Kıssadan hisse, endişenlenmek için erken..

Günaydın Kızlar... Mutlu sağlıklı bir hafta dilerim hepinize...

bizim de kontrolümüz vardı cumartesi günü... çalışabilir raporumu aldım bende... bebek düz pozisyonda yani kafası aşağıda dedi... herşeyi normal sağlıklı boyu 45cm olmuş ama kilosu çok düşük... sadece 1750gr dr, biraz zayıf kalmış bebek.. bundan sonra daha fazla yemelisin çok dikkat etmelisin dedi... ama benim moralim çok bozuk 2 hafta sonra çağırdı tekrar... ozamana kadar kaç olacak kilosu bilmiyorumm

günaydın canım nbr
hafta sonu çok sıcaktı azcık gezdik annemle sonra eve pestilim geldi:))
sen nasılsın neler yapıyosun görüşemiyoruz bayadırbayanssulusmile

öZLEMCıM ıNTERNETTE YAZANLARA GÖRE 1750 AZ DEĞıL Kı benim 1918 ve çok çok iyi dedi yani sadece 150 gram var aralarında hiç kafana takma bence

Hoşgeldin lokumummm... Üzülme bi tanem, biraz daha yersin toparlar o kendini. Benimki de p.tesi acilde 1970gr çıkmıştı, cuma kontrolde de 2230gr'a çıktığını gördüm. Şoke oldum haliyle. Çabuk toparlanıyorlar lokumum, üzülme farkı kapatacaktır.

günaydın canım nbr
hafta sonu çok sıcaktı azcık gezdik annemle sonra eve pestilim geldi:))
sen nasılsın neler yapıyosun görüşemiyoruz bayadırbayanssulusmile

Sıcak mı?? İzmir'i görmelisin; o kadar sıcak ki, uyku yok, arada uyanıp terimi siliyorum sonra yine uykuya devam.
Bizde de taşınma telaşı var işte, hala toparlanıyoruz. Cumartesi Digimiz bağlandı. Dün evimize gittik, temizlik yaptık. Pazar da kısmetse yatak odamız taşınacak evimize. Ya var ya eşinle evinde başbaşa olmak ne kadar güzelmiş. K.validemler gelene kadar 1 saat civarı tv izledik el ele, diz dize. Oysa evde birileri olunca istediğin hiçbir şeyi yapamıyorsun. Artık evime gitmek istiyorum, yatmadan yatmaya olsa da doğuma kadar, gitmek istiyorum. Eşyalarımı kullanmak istiyorum artık...

öZLEMCİM İNTERNETTE YAZANLARA GÖRE 1750 AZ DEĞİL Kİ benim 1918 ve çok çok iyi dedi yani sadece 150 gram var aralarında hiç kafana takma bence

neden bana öle dedi doktor yaa... minik kalmış gibi konuştuu bende baktım nete haklısın canım ama... bayağı ısrarla daha çok yemelisin daha çok yemelisin bu zamanda yediklerin çok önemli dedi... çok moralim bozulduu elimden geldiği kadar yemeğe çalışıyordum zaten...

sağol tatlım... valla kara kara düşünüyordum 2 haftada ben kaç kilo aldırabilirim diye... ama gördümki bayağı hızlı kg alıyorlar :) inş. benimki de bir dahaki gittiğimde farkı kapatırrr... :Saruboceq:

Kapatır kuşum, merak etme sen. O kilo meselesi de tartışmalı zaten. Yelpaze geniş yani... 32 haftalık bir bebek yaklaşık olarak, 41cm olur. Kilo aralıkları da 1300 ile 2500gr arası olabilir; en normali 1702gr kadardır. Bizimkiler biraz iri, seninkinde bir sorun yok bana sorarsan. 34 haftalık bebek de 43cm'e 2200gr oluyormuş ortalama (1680-2930gr aralıkları). Doktor bana hatta "şekerin var mı senin?" diye sordu. ıri bebekler yüksek şekerin göstergesiymiş. Dalgalanmalar olduğunu söyledim ben de. Bizimki önden gidiyor, seninki geri kalmış değil.

evimi ayırıyosunuz canım ne güzel
sen kayınvalidenlemi oturuyodun ben bilmiyodum şekerim:kedi:
tabi ya en güzeli yalnız başbaşa olmak ama ne güzel siz şimdi evi ayırınca yeni evlenmiş gibi olcaksınız elele gözgöze bide minik melek heycanlı ve güzel günler seni bekliyor canım opuyorumnanaktan

Herkse günaydın güzel anneler ve melekleri,nasılsınız_?

Birazdan doktor amcamızı ziyarete gideceğiz bakalım oğlum ne kadar olmuşçok merak ediyorum bende. Gelince yazarım bilgilerimi bende.Herkese iyi haftalar diliyorum kendinize iyi bakın.öptük hepinizi...

berrakada ile bebeğimm buluşacaktı dün iş çıkışı ne yaptılar acaba bilen var mı geçmişe bakamadım ama.

çok eğlendim bebişlerimize bişiyler aldık

keyifli bir bıluşmanın ardından gece pazarında tekrar karşılaşmışlar:)

o da bende hiç eve gitmemişiz ben anneme gittim o eşinin yanına sonra sahilde tekrar karşılaştık :)))

günaydın canım benim bebeğin kilo alması için sabah ve akşam bir kaşık pekmez ye

hiçte moralinibozma bir doğsunlar biz onları nasıl beslicez tosun gibi olucaklar merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…