Güzel bir İstanbul sabahından merhabalar güzel anneler ve melekleri...
biz geldik kaydirigubbakcemile2.
Cuma dan beri geziyorum ayaklarım mahvoldu.
Fıttırı fıttırı gezdim vala eşimin deyişiyle bu AĞZIM BURNUMDA halimle kaydirigubbakcemile3 (karnın burnunda demeye çalışıyodu)
günaydın canım nasılsın
benimde 7 haftam var off offkaydirigubbakcemile3
günaydın canım
ay azıcık kalmış yaa meleklerine kavuşmana
nasıl canım herşeyin hazırmı sen bide herşeyden 2 şer tane aldın dimi
Allah yardımcın olsun canım
annenler falan yakınmı bariopuyorumnanaktan
günaydın canım hoşgeldiniz
Canım dün senden bahsettim anneme kulakların çınlamıştır arkadaşın çok az kaldı diye hayırlısıyla gelsin meleklerin canım. Benim de 40 filan kaldı en hazla heyecan bende bile başladı seni düşünemiyorum.
Yerim senin minicik kızını günaydın canım
Herşeyimizi aldık kapı süsünü,altın yastıını ve beşiğimizin içine yatağımızı da ananemize aldırdık :ecrin_bebek:. :) ama kapı süsümüz çok güzel bi ara foto çekip koyucam :))
valla canım herşey tam hazır diyemiycem.. temizlik işimiz kaldı. annem kayseride oturuyo ama yanıma geldi sağolsun. o halledicek temizliği bebişlerin odası şimdilik hazır sayılır. çantamızdada bi kaç eksik kaldı ama olmazsa olmaz şeyler değil.. herşeyden çifter çifter alıyoruz aynen canım en çok bezi çifter çifter almak zorlayacağa benziyo mamaları bile stoklamaya başladık... sonrasında çarpılmayalım:) allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah....
kızcelerimmm şimdik size 2 sorum olcek:)
1.) cumartesi günü kontrole gittik kızım için başı hala yukarda ters dönmemiş32+1 günlüküz hala benim gibi olan var ı
2.) 31+5 günlükken 2.206 gram olmuş kıızım bu normal mi?
Günaydın kızlar; Nasılsınız, neler yaptınız haftasonu? İyi bir hafta diliyorum cümlenize...
Canım sorularına bildiğim kadar cevap vereyim:
1) Birincisi başı 34. ya da 36. haftada doğum pozisyonu alır benim bildiğim kadarıyla. 36. haftadan sonra haftada bire düşecek kontrollerin. O zaman da döndüğünü göremezlerse sezaryen olacak maalesef...
2) Maşaallah de canım, bebeğinin kilosu çok iyi. Benimki de 2230gr'dı. Daha da hızlı almaya başlayacak bebeklerimiz. Öyle ki günde 20gr'a kadar çıkacak ortalama. Sürekli birşeyler yemek istiyorsan bu bebeğin gr'ının arttığının işareti.
Kıssadan hisse, endişenlenmek için erken..
Günaydın Kızlar... Mutlu sağlıklı bir hafta dilerim hepinize...
bizim de kontrolümüz vardı cumartesi günü... çalışabilir raporumu aldım bende... bebek düz pozisyonda yani kafası aşağıda dedi... herşeyi normal sağlıklı boyu 45cm olmuş ama kilosu çok düşük... sadece 1750grdr, biraz zayıf kalmış bebek.. bundan sonra daha fazla yemelisin çok dikkat etmelisin dedi... ama benim moralim çok bozuk 2 hafta sonra çağırdı tekrar... ozamana kadar kaç olacak kilosu bilmiyorumm
günaydın canım nbr
hafta sonu çok sıcaktı azcık gezdik annemle sonra eve pestilim geldi:))
sen nasılsın neler yapıyosun görüşemiyoruz bayadırbayanssulusmile
öZLEMCİM İNTERNETTE YAZANLARA GÖRE 1750 AZ DEĞİL Kİ benim 1918 ve çok çok iyi dedi yani sadece 150 gram var aralarında hiç kafana takma bence
Hoşgeldin lokumummm... Üzülme bi tanem, biraz daha yersin toparlar o kendini. Benimki de p.tesi acilde 1970gr çıkmıştı, cuma kontrolde de 2230gr'a çıktığını gördüm. Şoke oldum haliyle. Çabuk toparlanıyorlar lokumum, üzülme farkı kapatacaktır.
sağol tatlım... valla kara kara düşünüyordum 2 haftada ben kaç kilo aldırabilirim diye... ama gördümki bayağı hızlı kg alıyorlar :) inş. benimki de bir dahaki gittiğimde farkı kapatırrr... :Saruboceq:
Hoşgeldin lokumummm... Üzülme bi tanem, biraz daha yersin toparlar o kendini. Benimki de p.tesi acilde 1970gr çıkmıştı, cuma kontrolde de 2230gr'a çıktığını gördüm. Şoke oldum haliyle. Çabuk toparlanıyorlar lokumum, üzülme farkı kapatacaktır.
Sıcak mı?? İzmir'i görmelisin; o kadar sıcak ki, uyku yok, arada uyanıp terimi siliyorum sonra yine uykuya devam.
Bizde de taşınma telaşı var işte, hala toparlanıyoruz. Cumartesi Digimiz bağlandı. Dün evimize gittik, temizlik yaptık. Pazar da kısmetse yatak odamız taşınacak evimize. Ya var ya eşinle evinde başbaşa olmak ne kadar güzelmiş. K.validemler gelene kadar 1 saat civarı tv izledik el ele, diz dize. Oysa evde birileri olunca istediğin hiçbir şeyi yapamıyorsun. Artık evime gitmek istiyorum, yatmadan yatmaya olsa da doğuma kadar, gitmek istiyorum. Eşyalarımı kullanmak istiyorum artık...
önce özel mesajını gördüm canım, o yüzden özelden yazmış oldum. Kaydirigubbakcemile3 sonra burayı okuyunca burdan da söyliyim dedim mesaj attığımı. Buluşma çok güzel geçti, kızımla arkadaşı idil'de tanışmış oldular. Sonra funda teyzesi kızıma hediye almış o ara, ben başka şeylerle ilgilenirken.çok mahçup ettii beni valla. :kedi: :kedi: Face'te resmini ekledim .yarında ciciler kısmına eklerim. Ayrıldıktan sonra eşimin iş yerine gittim.çıkışa kadar bekledim onu,ordan gece pazaarını gezelim dedik, yolda yürürken arkamdan biri damla diye seslendi.normalde dönüp bakmam burda kimseyi tanımıyorum diye, ama ses tanıdık gelince bakiim dedim.kaydirigubbakcemile3 meğer funda'da gezmeye çıkmış.tekrar karşılaşmış olduk.kaydirigubbakcemile3
buluşmamız cok güzeldi ben iş cıkısı gittiğim için birazcık beklettim onun için özür dilerim
ay birde funda'nın kızına aldığı mobilyaları da gördük telefondan.çooooooooooook beğendik. Opuyorumnanaktan
berrakada ile bebeğimm buluşacaktı dün iş çıkışı ne yaptılar acaba bilen var mı geçmişe bakamadım ama.
keyifli bir bıluşmanın ardından gece pazarında tekrar karşılaşmışlar:)
[ı]günaydın kızlar... Mutlu sağlıklı bir hafta dilerim hepinize...
Bizim de kontrolümüz vardı cumartesi günü... çalışabilir raporumu aldım bende... Bebek düz pozisyonda yani kafası aşağıda dedi... Herşeyi normal sağlıklı boyu 45cm olmuş ama kilosu çok düşük... Sadece 1750grdr, biraz zayıf kalmış bebek.. Bundan sonra daha fazla yemelisin çok dikkat etmelisin dedi... Ama benim moralim çok bozuk 2 hafta sonra çağırdı tekrar... Ozamana kadar kaç olacak kilosu bilmiyorumm[/ı]
[ı]
neden bana öle dedi doktor yaa... Minik kalmış gibi konuştuubende baktım nete haklısın canım ama... Bayağı ısrarla daha çok yemelisin daha çok yemelisin bu zamanda yediklerin çok önemli dedi... çok moralim bozulduu elimden geldiği kadar yemeğe çalışıyordum zaten...[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?