ya kızlar sizinde ayaklarınızın altında yanma varmı?
Hiç unutmam, bir kadınlar gününde kahve falıma baktılar. Bakan teyze beni pek yakinen tanımaz. Kahve tabağının ortasında kocaman "Y" harfi çıkmış. "Kim bu Y" dedi. Kayınvalidem "kocasının adında Y harfi var ya" diye cevap verince, fal bakan teyze de "Bak kızım bu Y senin hayatının tam ortasında; varın yokun bu Y üzerine kurulmuş, azıcık rahat ol. Kendine de özen göster" demişti. Ne kadar doğru. Ben de kocama çok bağlıyım. Birlikteliğimizin 3,5. senesi, evliliğimizin 10. ayı. Çok badireler atlattık, birbirimizin hatalarını affettik. Bu kadar süre içinde onu her gördüğümde günüm aydınlanıyor, onun derin bakışları, siyah gözleri yaşam sevinci veriyor bana. Kanım kaynıyor ona karşı. Çok kızıyorum, çok da seviyorum. Hiç kimseye hissetmediğim şeyler hissettim ben bu adama. Onun da beni çok sevdiğine inanıyorum. Pek söylemiyor ama hareketleri, bakışları; uğraşıları hep bizim için. Geceleri top atsan uyanmayan adam, hasta olduğumda kaç defa kalkıp ateşime baktı...
Bebeğimiz için de hiçbir korkum yok. En az benim kadar sevecek bebeğimizi. Dün "kendi evimiz"de kanepede hayal ettim, kocam tv izliyor, göysünde oğluşumuz; kolları iki yana açık uyuyor. Biricik aşkım kocamın bir eli bebeğimizin sırtında, diğeri desteklemek için popişinde. :asigim: Aradabir saçlarını kokluyor yavrumuzun. Ay ağlayacağım şimdi, çok duygulandım :gitme: . Aah ah demiş ya Nazım Hikmet: "bana mutluluğun resmini çizebilir misin abidin?" diye, Abidini bilemem ama, yaşasaydı da bu yazdıklarımı okusaydı şair. Ben kendi mutluluğumun resmini dün çizmiş bulundum. Allah gerçekleştirmeyi nasip etsin.
Kızlar içinizde calsıum kullanan var mı bebeğin kemik gelişimi için.benim kendi doktorum vermemişti ama bu doktor verdi ne yapayım kullanayım mı sizce???
Haklısın canım hepimizin öyledir inanıyorum.Ama dediğin gibi bazı eyler anlatılmıyor ya yaşanacak yada gözlerden ve hislerden anlanılacak..kaydirigubbakcemile5
Merhabalar arkadaşlar..öncelikle herkese mutlu,sağlıklı ve çok güzel bir hafta diliyorum..
Kızlar bişey sorcam..hafta sonu bebişimin kıyafetlerine filan baktım..neyden kaç tane var gibilerinden..0/3 ay için şunlar var:
-Zıbın Takımı (5 adet)
-İç zıbın (3 adet)
-Çıtçıtlı Badı kolsuz (7 adet)
-Çıtçıtlı badi yarım kollu (1 adet)
-Tulum (1 adet)
-Pijama (1 adet)
-Alt eşofman patiksiz (2 adet)
-Atlet,kilot takımı (2 adet)
-Çorap (9 adet)
-Bere (6 adet)
-Eldiven (6 adet)
-Önlük (5 adet)
Sizce adet olarak nasıllar? Eksik gördüğünüz bişeyler varmı? ve adet olarak almam gereken varmı sizce ne diyosunuz?
Merhabalar arkadaşlar..öncelikle herkese mutlu,sağlıklı ve çok güzel bir hafta diliyorum..
Kızlar bişey sorcam..hafta sonu bebişimin kıyafetlerine filan baktım..neyden kaç tane var gibilerinden..0/3 ay için şunlar var:
-Zıbın Takımı (5 adet)
-İç zıbın (3 adet)
-Çıtçıtlı Badı kolsuz (7 adet)
-Çıtçıtlı badi yarım kollu (1 adet)
-Tulum (1 adet)
-Pijama (1 adet)
-Alt eşofman patiksiz (2 adet)
-Atlet,kilot takımı (2 adet)
-Çorap (9 adet)
-Bere (6 adet)
-Eldiven (6 adet)
-Önlük (5 adet)
Sizce adet olarak nasıllar? Eksik gördüğünüz bişeyler varmı? ve adet olarak almam gereken varmı sizce ne diyosunuz?
Kızlar içinizde calsıum kullanan var mı bebeğin kemik gelişimi için.benim kendi doktorum vermemişti ama bu doktor verdi ne yapayım kullanayım mı sizce???
Ben kullanıyorum cnm..kalsiyum sandoz.her dr farklı olabiliyor.bu dr un verdiyse kullan tabiiki..
pijama takımı az ama yinede sen bilirsin gerçi hediye de gelicek ( bu lafa cok uyuz oluyorum )kötükedihüsokötükedihüso
Canım maşallah pek bir eksiğin kalmamış ya
Pijama takımıçok kullanılıyor dedi kuzenim bebek ufak bir yere çıkartamıyorsun pek o yüzden evde süreklipijama takımı birde kusuyor felan üstünü değiştiriyorsun iyi olur demişti. fisfisfis
ay bu arada klimayı açtım dünya varmışta haberim yokmuş nye eziyet çekiyormuşum bilmem :)))
banada pijama az geldi..farkında değilim iyikide kontrol etmişim.bu sıralar o kadar çok şey alınıyor ki kafam bunalmış neyden ne kadar olduğunu hangi aylar için olanı var diye unutmuşum..tulum da alsammı diyorum ama zıbın takımıda 5 çeşit var..bilmem gerekirmi..pijama alcam kesinlikle..ama tulumda kararsızım.1 tane var..sizce zıbın takımları idare edermi? Yani bide şu hediye gelir meselesi de var..insan kararsız kalıyo öle denilincede..
kalsiyumu kan sonucuna göre falanmı verdi canım?ben kullanmıyorum ama sana dr.un verdiyse kullan mutlaka..
ay bu arada klimayı açtım dünya varmışta haberim yokmuş nye eziyet çekiyormuşum bilmem :)))
Banada pijama az geldi..farkında değilim iyikide kontrol etmişim.bu sıralar o kadar çok şey alınıyor ki kafam bunalmış neyden ne kadar olduğunu hangi aylar için olanı var diye unutmuşum..tulum da alsammı diyorum ama zıbın takımıda 5 çeşit var..bilmem gerekirmi..pijama alcam kesinlikle..ama tulumda kararsızım.1 tane var..sizce zıbın takımları idare edermi? yani bide şu hediye gelir meselesi de var..insan kararsız kalıyo öle denilincede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?