2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar sizinde ayaklarınızın altında yanma varmı?

yanmada var şişmede
ayaklarım fena canım yaa
keşke evde olsamda çeşmenin altında buz gibi serinletsem:))

ayy canım süpersin yaaopuyorumnanaktan
maşallah sizeopuyorumnanaktan
Allah nazarlardan saklasınnopuyorumnanaktan

Kızlar içinizde calsıum kullanan var mı bebeğin kemik gelişimi için.benim kendi doktorum vermemişti ama bu doktor verdi ne yapayım kullanayım mı sizce???

Cal. Sand. sanırım dediğin. Hamilelerde C sınıfında olduğu için vermedi doktor. Kalsiyumu, yeşillerden, süt ürünlerden ve maden suyundan karşılıyorum ben.

Haklısın canım hepimizin öyledir inanıyorum.Ama dediğin gibi bazı eyler anlatılmıyor ya yaşanacak yada gözlerden ve hislerden anlanılacak..kaydirigubbakcemile5

Öyle maalesef, hem birbirine aşık olup, hem kendini sevdiğinden korumak zor iş.

Canım maşallah pek bir eksiğin kalmamış ya
Pijama takımıçok kullanılıyor dedi kuzenim bebek ufak bir yere çıkartamıyorsun pek o yüzden evde süreklipijama takımı birde kusuyor felan üstünü değiştiriyorsun iyi olur demişti. fisfisfis

pijama takımı az ama yinede sen bilirsin gerçi hediye de gelicek ( bu lafa cok uyuz oluyorum )kötükedihüsokötükedihüso

Kızlar içinizde calsıum kullanan var mı bebeğin kemik gelişimi için.benim kendi doktorum vermemişti ama bu doktor verdi ne yapayım kullanayım mı sizce???

Ben kullanıyorum cnm..kalsiyum sandoz.her dr farklı olabiliyor.bu dr un verdiyse kullan tabiiki..

valla ben hiç anlamıyorum eksikleri sadece patikli tulumum az onu biliyorum sanırım seninde öyle ama bunlar galiba 0-3 ay zaten genelde o zamanlar zıbın falan giyerler 40 çıkıncaya kadar

valla ben vitamin içer içmez iştahım açılıyor acaip yiyorum kan hapıda bi tane kullanıyorum yapmamam lazım ama bazen unutuyorum kullanmayı bu hafta tansiyon derdine düşüp çok unuttum kesin kansızlık çıkar

pijama takımı az ama yinede sen bilirsin gerçi hediye de gelicek ( bu lafa cok uyuz oluyorum )kötükedihüsokötükedihüso

Banada pijama az geldi..farkında değilim iyikide kontrol etmişim.bu sıralar o kadar çok şey alınıyor ki kafam bunalmış neyden ne kadar olduğunu hangi aylar için olanı var diye unutmuşum..tulum da alsammı diyorum ama zıbın takımıda 5 çeşit var..bilmem gerekirmi..pijama alcam kesinlikle..ama tulumda kararsızım.1 tane var..sizce zıbın takımları idare edermi? yani bide şu hediye gelir meselesi de var..insan kararsız kalıyo öle denilincede..

ay bu arada klimayı açtım dünya varmışta haberim yokmuş nye eziyet çekiyormuşum bilmem :)))

ne güzell klima var açıyosun..bizde klimada yok camı açıyoruz havada esmiyor bayılmadan eve atsaydım kendimi..sıcaktan artık yemekte yiyemiyorum..öğlen zorladım kendimi biraz terin içinde kaldım..

zıbın yeterli gibi zaten sadece göbeği düşene kadar kullanılıyor ondan sonra cıt cıtlı badi kullanacak

canım bana basından ıtıbaren vardı ama içince mığdem bulanıyor bıraktım sut içiyorum aslında ıcebılırsen iç bebeğin kemık gelısımı hızlanıyor bu haftalarda önceden sut ıcemedığım için kendım istemıstım kalsıyumu

kalsiyumu kan sonucuna göre falanmı verdi canım?ben kullanmıyorum ama sana dr.un verdiyse kullan mutlaka..

Yok canım tahlil felan bişrey yaptırmadım.Normal ultrasondan sonra bebeğin keik gelişimi için iyi dedi kullan dedi.

ay bu arada klimayı açtım dünya varmışta haberim yokmuş nye eziyet çekiyormuşum bilmem :)))

Ohhh canım valla madem klima var neden eziyet çekiyorsun gerçekten bende vantilatörü aldım karşıma valla..:CüvCüv:

Pijama bulundur elinde... Gözümle gördüğüm kadarıyla bebekler ciddi ciddi kusuyorlar, batıracak kadar. Altında muşamba bulunan önlükler birazını tutuyor kusmukun. 1-2 tane tulumdan zarar gelmez.
Hediye gelir meselesine gelince, evet gelir. Benim teyzem bebeğe neler almış, geçen hafta yolladı sağolsun; yanlış saymadıysam sadece 10-12 tane body koymuş; yarım kollusu, kolsuzu; iç çamaşırı gibi olanları filan... Görenin ağzı açık kaldı, neler neler almış... Resimlerini çektim ama malum usb ve kart okuyucunun uyuzluğu yüzünden koyamıyorum. Kocam da eline almadı, başını şişireyim de yapsın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…