2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aspirincim.. hatırladığım kadarı ile sen de mustela krem kullanıyordun... düzenli olarak kullanmıyor musun? tamam çatlayabilirde artmasına da mı çare olamıyor bu krem?

Benımde gecenm Öyle oldu doktorada sÖyledım vazelını Önerdı hıÇ kuru kalmasın dedı bende lıerac adlı krem ı kullanıyorum

bence hiç işe yaramıyorum mustela düzenli kullanıyorum hatta bitti yanında numune vardı ona geçtim bi sürüde para verdim hiç işe yaramadı ya sinir oldum iğrenç karnım bunlar geçmezde

vazelin mi bide onu deniyeyim bebe yağı falan kullanıyordum ya zaten cildim çok yağlı nasıl oldu bu kadar anlamadım bide 1 gecede kabus gibi

Gögsümden süt geliyor yani akarken görmedim ama hep kurumuş olarak görüyorum beyaz beyaz size de oluyor mu

bence hiç işe yaramıyorum mustela düzenli kullanıyorum hatta bitti yanında numune vardı ona geçtim bi sürüde para verdim hiç işe yaramadı ya sinir oldum iğrenç karnım bunlar geçmezde

ben de kullanıyorum onu ama ben dikkat ettim 2 3 gün sürmeyeyim dediğin gibi hoop başlıyor kızarılıklar... ama sürersem sıkıntı olmuyor... her gün düzenli sürmek gerekiyor...

vazelin mi bide onu deniyeyim bebe yağı falan kullanıyordum ya zaten cildim çok yağlı nasıl oldu bu kadar anlamadım bide 1 gecede kabus gibi

BEN sabah akşam kremi sürüyoreum elime geçtikcede vazelini sürüyorum sürekli nemli kalırsa çatlamazmış doktoır öyle dedi birde hatta sargı bezi sar dedi de ben zaten sıcaktan ölüyorum hayatta saramam benim bacaklarımın içive göğüslerim acayip çatladı

öyle kuru beyaz şeyler bende görüyorum süt mü onlar acaba gerçekten ama genelde sol göğsümde zaten benim sol göğsüm maşallah aldı başını gidiyor :))) sağ tarafım daha küçük ve öbürüne göre ucu falanda az korkuyorum bebeğim sağ tarafı almaz diye

benim göğüslerimde yada başka yerimde yok çatlak sadece karnımda alt kısımlardaydı şimdi maşallah sarmış dört bir yanı ama selülit var bu kiloya olmasa şaşarım zaten 87 oldum

Gögsümden süt geliyor yani akarken görmedim ama hep kurumuş olarak görüyorum beyaz beyaz size de oluyor mu

Hala süt müt gelmiyor benden. Bir gariplik mi var acaba?? Ya süt deyince, hala bulamadılar şu çikkonun biberonunu, ya ne biberonmuş. Kocam "akşam mail atarım onlara" dedi. 1 hafta oldu insaf ya. Vazelin işe yarıyor mu? Badem yağı kullanıyordum, hiç çatlağım yok, ikisini karıştırıp kullansam mı acaba??

benim göğüslerimde yada başka yerimde yok çatlak sadece karnımda alt kısımlardaydı şimdi maşallah sarmış dört bir yanı ama selülit var bu kiloya olmasa şaşarım zaten 87 oldum

benimde selülit oldu ben 71 kiloyum da sanki bende yok (((((((((

benimde göğsümden gecen bişiy fışkırdı şimdi hiç oynamıyoırum ama süt renginde değil beyaz su gibiydi

Kızlar şimdi doğum çantasına bebek bezi de girecek ya, primanın yeni ürünü hakkında duyduğunuz, bildiğiniz bir şey var mı? Geçen elime numune geçti, sadece dokusuydu, bir yumuşaktı anlatamam. Ama yine de malum araştırmak lazım.

hıı bende su diye okudum ya bende süt içmiyorum her akşam yatmadan bir kupa içiyorum sadece ama yoğurt tüketiyorum.inş sonuçlarında güzel çıkar çatlakları hiç sorma yaaaaaa...bendede çok var ama napım oğluşumun canı sağolsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…