bUGÜNDEN SONRA 14 iş günüm kalıyor 2 de haftasonu yarım gün o kadar işallah 1 bitse şu iş
selamlaaarr...
ben de eğer çalışabilirsem tam 37. haftanın sonuna kadar tam 25 iş günüm kalıyor :) olsun o geliiir o da geçer :)))
canım ben 3-3.5 litre su içiyorum ama süt 1 litre içiyorum yoksa su için baya az 1 litre bide terliyoruz
5-10 dak kadar sonuçlarım geliyor çok merak ediyorum
bu arada az önce üzerimi değiştirirken karnımı gördüm ya acaip çatlamış şok oldum resmen 1 gecede yığınla artmış
Yeniden hoşgeldin lokumummm :asigim: .
bence hiç işe yaramıyorum mustela düzenli kullanıyorum hatta bitti yanında numune vardı ona geçtim bi sürüde para verdim hiç işe yaramadı ya sinir oldum iğrenç karnım bunlar geçmezde
vazelin mi bide onu deniyeyim bebe yağı falan kullanıyordum ya zaten cildim çok yağlı nasıl oldu bu kadar anlamadım bide 1 gecede kabus gibi
Gögsümden süt geliyor yani akarken görmedim ama hep kurumuş olarak görüyorum beyaz beyaz size de oluyor mu
Gögsümden süt geliyor yani akarken görmedim ama hep kurumuş olarak görüyorum beyaz beyaz size de oluyor mu
Benİmde gecenm Öyle oldu doktorada sÖyledİm vazelİnİ Önerdİ hİÇ kuru kalmasın dedİ bende lİerac adlı krem İ kullanıyorum
benim göğüslerimde yada başka yerimde yok çatlak sadece karnımda alt kısımlardaydı şimdi maşallah sarmış dört bir yanı ama selülit var bu kiloya olmasa şaşarım zaten 87 oldum
canım ben 3-3.5 litre su içiyorum ama süt 1 litre içiyorum yoksa su için baya az 1 litre bide terliyoruz
5-10 dak kadar sonuçlarım geliyor çok merak ediyorum
bu arada az önce üzerimi değiştirirken karnımı gördüm ya acaip çatlamış şok oldum resmen 1 gecede yığınla artmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?