2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben artık günde 1 litre süt içiyorum sabah akşam 7. aya kadar içmedim bundan sonra içeyim bari.
karnım acıktı bi şeyler yiyip geliyorum

Ay artık zamanları gelse de doğsalar çok sıcak yaws napıcaz biz

Şu minik ayakları, minik elleri öpsek koklasak; gece yatağına yatırmadan aramıza alıp azcık sevsek, gel ağustos geeel gel. :asigim:

ben artık günde 1 litre süt içiyorum sabah akşam 7. aya kadar içmedim bundan sonra içeyim bari.

Afiyet olsun şekercim.

valla ben hiç anlamıyorum eksikleri sadece patikli tulumum az onu biliyorum sanırım seninde öyle ama bunlar galiba 0-3 ay zaten genelde o zamanlar zıbın falan giyerler 40 çıkıncaya kadar

Bende öyle düşünmüştüm.yani zıbın takımı ilk aylar kullanılır daha çok gibilerinden diye..

Siercim pijama takımı al bence bir de 1 adet daha tulum olabilir yedek olsun diye

Evet cnm pijama almam gerekir.dediğin gibi belki 1 tanede tulum alabilirim..

zıbın yeterli gibi zaten sadece göbeği düşene kadar kullanılıyor ondan sonra cıt cıtlı badi kullanacak

İç zıbın sadece göbek bağı düşene kadar dimi bende öle biliyorum..o zaman yeterlidir 3 tane..

bende 2 tane var bir de hastahane cıkışlarının içinde var yeter gibi

bence güzel fiyatı da uygun

Bana daha pek hediye filan gelmedi..annelerin ve benim aldıklarım var şimdilik..ohh teyze bol bol almış ne güzel..darısı bize inşallah :)) güle güle kullansın bebişin..

Bana daha pek hediye filan gelmedi..annelerin ve benim aldıklarım var şimdilik..ohh teyze bol bol almış ne güzel..darısı bize inşallah :)) güle güle kullansın bebişin..

Doğumdan sonra da gelir hayatım. Geneli öyle olur. Benim teyzem olduğu için erkenden yolladı, yıkayıp hazır edeyim diye. Üzülüp duruyordum, doğru düzgün birşeyi yok diye (aslında vardı, mevlüt takımına kadar vardı; ama annelik işte az görüyor), şimdi nerelere tıksam diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3 .

Canım 1 litremi inanırmısın ben 4 litre rahat içiyorum abartmıyorum 2 litre sabahtan 4 e kadar 4 ten sonra yatana kadarda 2 litreden fazla içiyorumdur.Ben suyu çok severim zaten hele bu sıcaklaarda dayanamam susuzluğa...kaydirigubbakcemile3

şimdi ben neler aldım kzııma yazıyım
- 7tane kolsuz cıtcıtlı bady
- 4tane kısa kollu cıtcıtlı bady
- 2tane uzun kollu bady
- 6tane patıklı pıjama altı
- 4 tane pıjama takımı
-1 tane tulum var..
- 3 takımda zıbın takımı var
2-3 tanede tulum alırım yeterlı benım ıcın...zaten cabuk buyuyolar..

canım ben 3-3.5 litre su içiyorum ama süt 1 litre içiyorum yoksa su için baya az 1 litre bide terliyoruz
5-10 dak kadar sonuçlarım geliyor çok merak ediyorum
bu arada az önce üzerimi değiştirirken karnımı gördüm ya acaip çatlamış şok oldum resmen 1 gecede yığınla artmış

bUGÜNDEN SONRA 14 iş günüm kalıyor 2 de haftasonu yarım gün o kadar işallah 1 bitse şu iş

Eh haydi bakalım az kalmış. 2 hafta sonra kurtuldun.

İyiymiş... Ben de bir envanter çıkarayım bugün, neyi var neyi yok göreyim bakalım. He kızlar unutmayın mermerşahi çok gidecek bebeklere. Artık yaptırır mısınız, satın mı alırsınız bilemem, ama unutmayın temin edin bir yerlerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…