Ay artık zamanları gelse de doğsalar çok sıcak yaws napıcaz biz
ben artık günde 1 litre süt içiyorum sabah akşam 7. aya kadar içmedim bundan sonra içeyim bari.
karnım acıktı bi şeyler yiyip geliyorum
valla ben hiç anlamıyorum eksikleri sadece patikli tulumum az onu biliyorum sanırım seninde öyle ama bunlar galiba 0-3 ay zaten genelde o zamanlar zıbın falan giyerler 40 çıkıncaya kadar
Siercim pijama takımı al bence bir de 1 adet daha tulum olabilir yedek olsun diye
zıbın yeterli gibi zaten sadece göbeği düşene kadar kullanılıyor ondan sonra cıt cıtlı badi kullanacak
Stork Garden Lüx Oyun Parkı & Rüyam Uyku Seti & Viscolex Oyun Parkı Yatağı Şok Fiyat! | | Bebefix.com
kızlar sızce bu park yatak nasıl?
[ı]şu minik ayakları, minik elleri öpsek koklasak; gece yatağına yatırmadan aramıza alıp azcık sevsek, gel ağustos geeel gel. :asigim:
[/ı]
katılıyorum hemde tüm kalbimle cabuk gel kızımı cok özledim
[ı]
afiyet olsun şekercim.[/ı]
bende öyle düşünmüştüm.yani zıbın takımı ilk aylar kullanılır daha çok gibilerinden diye..
Evet cnm pijama almam gerekir.dediğin gibi belki 1 tanede tulum alabilirim..
Iç zıbın sadece göbek bağı düşene kadar dimi bende öle biliyorum..o zaman yeterlidir 3 tane..
stork garden lüx oyun parkı & rüyam uyku seti & viscolex oyun parkı yatağı şok fiyat! | | bebefix.com
Güzelmiş. Çok cici bici... Benimki de bu, bak istersen, fikir edinirsin, hepsine bak bence...
Kraftbaby.com -
benimkide bunun aynısıı
Pijama bulundur elinde... Gözümle gördüğüm kadarıyla bebekler ciddi ciddi kusuyorlar, batıracak kadar. Altında muşamba bulunan önlükler birazını tutuyor kusmukun. 1-2 tane tulumdan zarar gelmez.
Hediye gelir meselesine gelince, evet gelir. Benim teyzem bebeğe neler almış, geçen hafta yolladı sağolsun; yanlış saymadıysam sadece 10-12 tane body koymuş; yarım kollusu, kolsuzu; iç çamaşırı gibi olanları filan... Görenin ağzı açık kaldı, neler neler almış... Resimlerini çektim ama malum usb ve kart okuyucunun uyuzluğu yüzünden koyamıyorum. Kocam da eline almadı, başını şişireyim de yapsın artık.
Stork Garden Lüx Oyun Parkı & Rüyam Uyku Seti & Viscolex Oyun Parkı Yatağı Şok Fiyat! | | Bebefix.com
Bana daha pek hediye filan gelmedi..annelerin ve benim aldıklarım var şimdilik..ohh teyze bol bol almış ne güzel..darısı bize inşallah :)) güle güle kullansın bebişin..
bende ağustosun biran önce gelmesini istiyorum ya zaman da bi türlü geçmiyo
geçmiyoooooooooooooooooooooo:teselli::teselli::teselli:
ben artık günde 1 litre süt içiyorum sabah akşam 7. aya kadar içmedim bundan sonra içeyim bari.
karnım acıktı bi şeyler yiyip geliyorum
bUGÜNDEN SONRA 14 iş günüm kalıyor 2 de haftasonu yarım gün o kadar işallah 1 bitse şu iş
şimdi ben neler aldım kzııma yazıyım
- 7tane kolsuz cıtcıtlı bady
- 4tane kısa kollu cıtcıtlı bady
- 2tane uzun kollu bady
- 6tane patıklı pıjama altı
- 4 tane pıjama takımı
-1 tane tulum var..
- 3 takımda zıbın takımı var
2-3 tanede tulum alırım yeterlı benım ıcın...zaten cabuk buyuyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?