Günaydııın kızlaaaarrrr.....
Olsun canım bebişler sağlıklı olsun da sayılı gün geçecek hayatım
afiyet olsunnn:)))
pisim hoşgeldin günaydın
ayy zor yazıyorum pc tuhaf gelior...
günaydın canım nbr
inşallah canım bekliyorum sabırsızlıklaa:kedi:
Hoşgördük minnoşlarım, sizler de hoşgeldiniz. Kız Pisi Tekirdağdasın değil mi? Nasıl havalar?
Ay acayip sıcak İzmir... Gece sıcaktan bunaldım, uyku hiç kalmadı. Daha da kötüsü, hava sıcak, uyku yok, bebik tepişiyor. Doğal olarak cinlerim yavaş yavaş tepeme çıkmaya başladı. Dün gece bütün hırsımı kocamdan çıkardım. Alışık değilim ki bu kadar sıcağa... Neyse daha iyiyim şimdi. Malum taşınma işi yüzünden toparlanmam lazım, hala boş koliler bana bakıyor; ben de onlara... Pazara da bir şey kalmadı. İnşallah taşımacılar anlaştığımız gibi davranırlar da pazar geçeriz evimize, bizim ev daha serin buradan. Eee sizde ne var ne yok??
Herkeslere günaydın bu arada ayaklarım yine davul ama bugün 9+2gün izin hakettim:))) Son 13 gün
Günaydııın kızlaaaarrrr.....
afiyet olsunnn:)))
pisim hoşgeldin günaydın
ayy zor yazıyorum pc tuhaf gelior...
günaydın canım nbr
inşallah canım bekliyorum sabırsızlıklaa:kedi:
günaydın çiğdoşşş ve diğer yeni gelen annişlerrr bu aralar benim işelr yoğun arada bakıyom nete
Masal iyi canım o da artık tekmelemiyor dönenip duruyor büyüorlar artık annesi seni çok özledik ama biz hep girebilicekmisin?Kaçta giricen hergün?Akrabaların nasıl?Bir soru yok di mi?
Olsun canım bebişler sağlıklı olsun da sayılı gün geçecek hayatım
Hoşbulduk canımcım
Hoşgördük minnoşlarım, sizler de hoşgeldiniz. Kız Pisi Tekirdağdasın değil mi? Nasıl havalar?
Ay acayip sıcak İzmir... Gece sıcaktan bunaldım, uyku hiç kalmadı. Daha da kötüsü, hava sıcak, uyku yok, bebik tepişiyor. Doğal olarak cinlerim yavaş yavaş tepeme çıkmaya başladı. Dün gece bütün hırsımı kocamdan çıkardım. Alışık değilim ki bu kadar sıcağa... Neyse daha iyiyim şimdi. Malum taşınma işi yüzünden toparlanmam lazım, hala boş koliler bana bakıyor; ben de onlara... Pazara da bir şey kalmadı. İnşallah taşımacılar anlaştığımız gibi davranırlar da pazar geçeriz evimize, bizim ev daha serin buradan. Eee sizde ne var ne yok??
sıcaklarla işimiz çok canım hele ki izmir çok fena
görümcem orda oturuyor geçen sene 4 gün falan kaldık sonra kaçtık canımızı zor kurtardık sıcaktan
banyo yapıyoruz havlu üzerimizde kuruyamıyoruz sürekli şıpır şıpır akıyor nasıl bi memlekettir anlamadım Allah kolaylık versin canım sana
sen hep izmirde mi oturuyodun evlenincemi taşındın canım
valla çiğdemim çok sıcak bura da e tabi izmir gibi değil ama sıcak genede...
allahtan klima var yan tarafına oturuyorum 5 dk açıyorm kapatıorm sonra...
çiğdemcim sen de taşın da kurtul bari kuşum yaa ama baya da geç kaldın sen
taşınmak için...1.5 ayın var doğuma sakın yorma kendini fazla:..
günaydın canlar nasılsınız bayagdır gıremıyordum nete annemler vardı :) oglusumun odasının resımlerını cektım atcam cıcısler kısmına :) karsı komsum sezeryan oldu dun bayag acıyor dıyorben cokkk tırstım yaaaaa
Ben doğma büyüme İstanbulluyum canım. Gurur duyuyorum bununla, Karagümrüklüyüm yani :teytey: ... Herkes kendi memleketiyle gurur duyar, doğaldır ben de duyuyorum. Sonra Maltepeye taşındık, ordan gelin geldim İzmir'e. Allah'ım ne sıcak, ne sıcak. Teyzem Avustralya'dan geldi yeni. Orada sonbahardır şimdi. Aaah ah, keşke ben de oraya gitsem. Ya merak ediyorum Abu Dabi bu kadar sıcak mıdır? akannehir
Ay valla tadını çıkart tatilini yap kuşum sonra çok yorulacaksın afacan dorukla. Ama tabi burayı da ihmal etme keşke ben de biraz uzaklaşabilsem şu sıkıcı durumdan ama haftasnum süper geçti kahvaltıya gittik havuza gittik(tabi ben girmedim) piknik yaptık çok eğlendik canım ya artık kızımla da süper anlaşıyoruz:)))
GÜnaydın gÜzel anneler ve gÜzel meleklerİ ben doĞurmadım burdayım (dÜn İÇİmde bugÜn doĞurcam gİbİ hİs vardı da )))
günaydın canım nasılsın
ay atta resimleri bakalım oğluşunun cici odasına:)
canım ya bende ameliyat oldum 1 sene önce açık ameliyat oldum sezeryan bölgesinden baya zordu gerçekten bi müddet yardım almadan doğrulamadım bile
ama korkutmayalım kendimizi çünkü ne kadar plan yaparsak yapalım herşey o an belli olcak o yüzden ben hep hayırlısı için dua ediyorum hepimizin için
eh bende doğma büyüme ankaralıyım :)) tabi ki bende gurur duyuyorum:))
Allah yardımcımız olsun korusun sıcaklardan biziopuyorumnanaktan
GÜnaydın gÜzel anneler ve gÜzel meleklerİ ben doĞurmadım burdayım (dÜn İÇİmde bugÜn doĞurcam gİbİ hİs vardı da )))
[ı]
günaydın, hoşgeldin...
Demiştim ben sana di mi? Dur bir kehanet daha geliyor... 1 temmuzda da doğurmayacaksın sennnn....[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?