2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

afiyet olsunnn:)))

pisim hoşgeldin günaydın

ayy zor yazıyorum pc tuhaf gelior...

günaydın canım nbr

inşallah canım bekliyorum sabırsızlıklaa:kedi:

Hoşgördük minnoşlarım, sizler de hoşgeldiniz. Kız Pisi Tekirdağdasın değil mi? Nasıl havalar?
Ay acayip sıcak İzmir... Gece sıcaktan bunaldım, uyku hiç kalmadı. Daha da kötüsü, hava sıcak, uyku yok, bebik tepişiyor. Doğal olarak cinlerim yavaş yavaş tepeme çıkmaya başladı. Dün gece bütün hırsımı kocamdan çıkardım. Alışık değilim ki bu kadar sıcağa... Neyse daha iyiyim şimdi. Malum taşınma işi yüzünden toparlanmam lazım, hala boş koliler bana bakıyor; ben de onlara... Pazara da bir şey kalmadı. İnşallah taşımacılar anlaştığımız gibi davranırlar da pazar geçeriz evimize, bizim ev daha serin buradan. Eee sizde ne var ne yok??

sıcaklarla işimiz çok canım hele ki izmir çok fena
görümcem orda oturuyor geçen sene 4 gün falan kaldık sonra kaçtık canımızı zor kurtardık sıcaktan
banyo yapıyoruz havlu üzerimizde kuruyamıyoruz sürekli şıpır şıpır akıyor nasıl bi memlekettir anlamadım Allah kolaylık versin canım sana
sen hep izmirde mi oturuyodun evlenincemi taşındın canım

Herkeslere günaydın bu arada ayaklarım yine davul ama bugün 9+2gün izin hakettim:))) Son 13 gün

Günaydııın kızlaaaarrrr.....

afiyet olsunnn:)))

pisim hoşgeldin günaydın

ayy zor yazıyorum pc tuhaf gelior...

günaydın canım nbr

inşallah canım bekliyorum sabırsızlıklaa:kedi:

günaydın çiğdoşşş ve diğer yeni gelen annişlerrr bu aralar benim işelr yoğun arada bakıyom nete

günaydın canlar nasılsınız bayagdır gıremıyordum nete annemler vardı :) oglusumun odasının resımlerını cektım atcam cıcısler kısmına :) karsı komsum sezeryan oldu dun bayag acıyor dıyor ben cokkk tırstım yaaaaa

evet yaa didemcim benimkide tekmelemiyor çok değişik.
ama gümbür gümbür yine de geriniyor sık sık...canımıda acıtıyor arada..
valla net buradan çekior şu anda dün gündüz bi türlü giremedim.tam giriyoeum hoop
kopuyor kaç saat uğraştım ama akşam ve bugün gayet iyi çekiyor evde olduğum sürece
yazıcam.tabi eskisi kadar aktif olamam ama yazıcam yani..bu arada valla kardeşime
ne kadar teşekkür etsem az...başını yedim haftasonu net bul bana diye...o da mahallenin bilgisayarcısı millete tamire format atmaya falan gidiyor.eski komşumuz vardı bi tane.Fatma ablakaydirigubbakcemile3sağolsun söyler söylemez vermişler şifrelerini
hatta daha önce niye istemediniz demiş kadın...ama böyle olmaz bitane net aldırmalıyım kocişe.şu pc ye takılanlardan...

bizimkiler iyi çok şükür herkes.annemlerle babannem altüst oturuyorlar.(daha önce uzaktılar)valla öyle iyi oldu ki taşınmaları sağa sola yetişmeye çalışmıyorum.babannem
de kalıorm bu arada burada klima var çünkükaydirigubbakcemile3sağoolsun bana da hiiiçbirşeycik yaptırmıyor.resmen tatil yapıorumm.kızkardeşimle birlikte kaldık akşam sabah işe gitti.akşam arkadaşıma oturmaya gittik o da 15 gün önce bebişini düşürmüştü..
akşam konuştuk anlattık falan.bugünde dayımın kızını görücem.işte herkesi tek tek görüyorum.herkes iyi çok şükür.pazara kadar buradayım.k.validemle dedmde gelmişti bizle beraber eşimin dedesi.haftasonu öğrendik önümüzdeki haftasonunda düğün varmış.k.validem dedi bilseydim 1 hafta sonra gelirdim.onun çok akrabası var burada.
eşimde dedi bidaha geliriz dedi.hem de beni almış olacaklar..şimdi böyle olunca benim istanbula erken dönme şansım yok o zamanda kocişimi çok özlüyorum..akşam burnumda tüttü valla canım benim yalnızcık yatmış kıyamam ona yaaa...mafoldumben

valla çiğdemim çok sıcak bura da e tabi izmir gibi değil ama sıcak genede...
allahtan klima var yan tarafına oturuyorum 5 dk açıyorm kapatıorm sonra...

çiğdemcim sen de taşın da kurtul bari kuşum yaa ama baya da geç kaldın sen
taşınmak için...1.5 ayın var doğuma sakın yorma kendini fazla:..

Ben doğma büyüme İstanbulluyum canım. Gurur duyuyorum bununla, Karagümrüklüyüm yani :teytey: ... Herkes kendi memleketiyle gurur duyar, doğaldır ben de duyuyorum. Sonra Maltepeye taşındık, ordan gelin geldim İzmir'e. Allah'ım ne sıcak, ne sıcak. Teyzem Avustralya'dan geldi yeni. Orada sonbahardır şimdi. Aaah ah, keşke ben de oraya gitsem. Ya merak ediyorum Abu Dabi bu kadar sıcak mıdır? akannehir

Ay valla tadını çıkart tatilini yap kuşum sonra çok yorulacaksın afacan dorukla. Ama tabi burayı da ihmal etme keşke ben de biraz uzaklaşabilsem şu sıkıcı durumdan ama haftasnum süper geçti kahvaltıya gittik havuza gittik(tabi ben girmedim) piknik yaptık çok eğlendik canım ya artık kızımla da süper anlaşıyoruz:)))

Ay klima falan hakgetire. Kapattığım anda ısınıyor içerisi, o kadar sıcak. Vallahi eşim bu taşınma işi için uğraşıyor deli gibi. Bizi pek göndermek istemiyorlar ama ben artık ufaktan ufaktan gitmek istiyorum. Hayallerimi anlatıyorum kocişime (elele tv izliyceeez di mi aşkımmmmm?) vs vs diyorum, o da hayallerimi gerçekleştirmek için çırpınıyor. 2 haftada çıktı bu apar topar taşınma konusu. Geçen toparlandım biraz. Şimdi de çekmeceler hazırlanacak. Kocam akşam geç gelmezse yardım isteyeceğim. İnşallah bir aksilik çıkmaz da gideriz. Nasılsa yine aranızdayım. Bir sorun yok o konuyla ilgili. Pazar, yemek takımlarını makineye (kendi makinemeeee sositososito) atıp yıkamam lazım, yeni tencereler filan; elde yıkayamam vallahi, kıyamet kadar şeyi.

günaydın canım nasılsın
ay atta resimleri bakalım oğluşunun cici odasına:)
canım ya bende ameliyat oldum 1 sene önce açık ameliyat oldum sezeryan bölgesinden baya zordu gerçekten bi müddet yardım almadan doğrulamadım bile
ama korkutmayalım kendimizi çünkü ne kadar plan yaparsak yapalım herşey o an belli olcak o yüzden ben hep hayırlısı için dua ediyorum hepimizin için

eh bende doğma büyüme ankaralıyım :)) tabi ki bende gurur duyuyorum:))
Allah yardımcımız olsun korusun sıcaklardan biziopuyorumnanaktan

ay ne güzel yaaa süper valla.net olduğu sürece girerim cnm...
az kaldı senin de cnm yaaa sabret masalına kavuşacaksın sonra.
yaa ben de denize girmek istiyorum ama korkuyorum da...

GÜnaydın gÜzel anneler ve gÜzel meleklerı ben doĞurmadım burdayım (dÜn ıÇımde bugÜn doĞurcam gıbı hıs vardı da )))

Ay dün akşam ne izledim haberlerde; kızlaaar yeni bir doğum yöntemi çıkmış... Kadıncağız doğuruyormuş, takside son hız hastaneye giderken ufak bir kaza yaşanmış, arkadan dokundurmuş taksiye başka bir araç. Kadın panikleyince cart diye doğurmuş kaydirigubbakcemile3 . Kocama söyledim, "ben doğururken, arabayla hastaneye giderken, ani bir fren; sonra fırt bebek kucağında kaydirigubbakcemile3 . Bir de ciddiye alıp dinlemiyor mu beni, gülmekten öldüm akşam akşam...

bende ıyıyım cok sukur sıcaklardan dertlıyım okadar.lınk seklınde atabıldım seker beceremıyorum sole duzgun bı sekılde resım atmayı cicişler bölümünde ilk sayfada daha tam duzenlemesını yapmadı odanın kaba taslak hali perdeler cok gozume batıyor hıc olmadı ama kıracıyım dıye yaptıramıyorumda

Cıcılerıme baktım oda cok gÜzelmıŞ cıcılerımızde cok gÜzel bu aada damla kızına saÇı ıÇın bant almıŞ gÖzÜmden kaÇmadı yanı :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…