biz kaçar kızlar akşama geliriz bişiler atıştıralım off görümcem gelmiş aşaıda bağrış çağrış ses çıkarmiimde uyuyorum sansınlar :))
Ohh mis gibin hava al bizim içinde yap piknik canım :).
Ben 12 tane aldım ağız bezlerinden penye felan deil ama yetermi acaba yaaw.Komşum demişti ben 5 tane felan kullanmıştım yıkıyodum onları zaten küçücük bi tükürüolar die ondan almadım bende daha yetmezse alırız artık
biz kaçar kızlar akşama geliriz bişiler atıştıralım off görümcem gelmiş aşaıda bağrış çağrış ses çıkarmiimde uyuyorum sansınlar :))
ok csnım ağız mendilleri ucuz al istersen 12 tane daha yıkarsın makinada
hepİnİze hayırlı hafta sonları kızlar yarın bİzİm kocayla pİknİĞe gİdİcez nasİp olursa sİzde gİdİn tavsİye ederİm kızlar
bende bırsuru ağız bezı aldım bıde mermersahıden yapcak annem ondan terledığınde arkasına koymak ıçınde yapcak cok olmasında fayda var zaten
sana da hayırlı haftasonları canım. Pikniğe bayılırım ben. Ama kalabalık olursa daha güzel oluyo. Opuyorumnanaktan
berrakçım geçmiş olsun canım kasılman varmış sizin oarada yokmu piknik yeri sizde gidin mangalda tavuk yaptırıcam kocaya
sağol canım, durdu şimdilik kasılmalar. Var burda piknik yeri ama ben böyle kalabalık olmazsa pikniği piknik saymam.kaydirigubbakcemile3 mangalda tavuğa da bayılırım ama eşim tavuk yemez. Kaydirigubbakcemile3
güzelim kimse yokki beraber gidicek geçen hafta yaşlı karı koca komşumuz var herşeyi hazırladık gelin sizi pikniğe götürüyoruz dedik çok sevindiler bu haftada ikimiz gidicez karıkoca herhafta kalabalık olsak çok masraflı olur zaten bütün hafata bir yere çıkmıyorum evde kapalı oturuyorum hafta sonu hava almak istiyorum biraz
BEN DELDIM NASILSINIZ ANNISLER? AY BEN COK SASKINIM KARSI KOMSUM DOGUM YAPTI VE AYNI DOKTORA GIDIYRUZ SEZERYANLA DOGUM YAPTI VE ESKI YONTEMLE DIKMISLER SOKA GIRDIM VALLA GORMELISINZ BENDE DUN GORDUM SU ESKININ IPLIKLE DIKILEN YONTEMIYLE YAPMISLAR YA MANYAKMI BU DOKTORLAR BURDA TEKNOLOJI YERLERDE o yuzden bende karar verdım kayserıde dogum yapcam yola cıkmamda sorun olurmu hıc bılmıyorum doktrada soramam :)
ben deldım nasılsınız annısler? Ay ben cok saskınım karsı komsum dogum yaptı ve aynı doktora gıdıyruz sezeryanla dogum yaptı ve eskı yontemle dıkmısler soka gırdım valla gormelısınz bende dun gordum su eskının ıplıkle dıkılen yontemıyle yapmıslar ya manyakmı bu doktorlar burda teknolojı yerlerde o yuzden bende karar verdım kayserıde dogum yapcam yola cıkmamda sorun olurmu hıc bılmıyorum doktrada soramam :)
Benimde burda kimsem yok, eşimin akrabaları var ama herkes işinde gücünde. Eşimin arkadaşı var, bi ara onlarla gidicektik ama işleri yoğun olunca gidemedik.
Hoşgeldin canım.İyiyiz sen nasılsın ? Nerdesin ki sen?
saol canım devlettemi yapmış ben devlette yapıcam ama özel muaynahanesine gidiyorum doktorun sordum iyice dediki hiç belli olmycak yapıştırma yapıcaz yeni teknikle dedi senin komşun hiç sormamışmı doktora
tokattayım ben canım ama esımın aılesı kayserıde oraya gıdıcem ınsallah.bende ıyıyım ama sıcaklar mahvedıyor yorgunum sureklı mutsuzum(allaha sukur sorun yok sebepsız yere :))
canım benım komsumda bende unıverste hastanesının ozelıne gıdıyoruz adam docent paralı amelıyat oldu ama benı asıl sok edende karsı komsum amelıyat hemsıresı hıc sormamıs benımde aklıma hıc gelmemıstı bıde okadar kocaman bı kesı atmıskı kız dıyorkı ben okadar amelıyata grdım hıc gormedım boyle bı kesı dıyor oda cok saskın ama ıs ısten gecmıs bıde 10 gun sonra gel dıkıslerını alcaz demıs ya erıyen ıplıkten bıle degıl ben cok sasırdım mal burdakılerın hepsıkayserıde lazerle yapıyorlar ve katkıda cok az alıyorlar.amelıyatı yerını gorunce dun eve gelıp agladım ya kasap gıbı kesmıs gerızekalı adam
Madem lazerle yapmadı bari eriyen iplikten yapsaymış.Kadın bi de o haliyle gidip dikiş aldırıcak. Nee biçim doktorlar var gerçekten. Ne zaman gidiyosun Kayseriye ? Doktor falan araştırsaydın ordan bari gidene kadar. :)
berrakada canım ben cıkıyorum kendıne ıı bak optum
İş miş yapmadın dimi bide belindeki ağrı adet sancısı gibi mi belinden kasıklarına mı vuruyor??Ay bu kasılma yine başladı bende . bilmiyorumkismile 7 kere daha oldu. bilmiyorumkismile Belimde de bi ağrı var hafiften. bilmiyorumkismile Ay kendi kendime konuşuyorum ama buraya yazarak sayıyorum. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?