Benim de annemle kardeşim falan gelicek, ama onlar gelmeden önce ben gidicem yanlarına.Kardeşimin gelinlik provası var. Eylül sonunda evlenicek.Annem hangimize koşacağını şaşırdı. :1hug:
herkeze merhaba bız geldık... bugun doktor kontrolune gıttık.. hersey yolunda cok sukur.. kızım cok kılo almamıs ama doktor haftasıyla uyumulu dedı... 1750 kg olmus kızım... doktorumuz dedıkı kızımız donmus bası assagıda kılosuda fazla degıl normal dogum yaparsın ıns dedı:):) sonra nstye gırdık ama benım yaramaz kızım nst cektırtmedı kendıne tam kalp atsını buldukları yerlerden hep kactı... baya ugrastırdı bızı ıgrenc bısey nst ya... bu arada doktorum 1 AY SONRA BEKLEMEYE BASLA BEBEGINI dedi.. 1 ay ay ya cok az kaldı:):)
Damla cım iyice bi takip et bakalım..buarada uzan sol tarafına yat..dr lar böle durumlarda uzanmayla dinlenmeyle geçiyosa sorun yok diyolar çünkü..
uzanim biraz o zaman.Hafifledi gibi kasılmalar. bilmiyorumkismile
Nerde kampanya var kipa da felan mı 1 numara 50 adet 15,00 tl ye sordum bende bizim burada.İyi bari yol fazla değilmiş..ohh herşeyinide almışsın oğlunun..k.validem geçen ultra prima yeni doğanından almış cnm indirimdeymiş.içindede 98 tane var..benimde bikaç eksiğim kaldı onlarda tamamlanınca hazırım :))
Kaç haftadır benimde oluyor bende başlarda sancılarım başladı sanıyordum ama bebiş dayanıp bi yere toplandıında ya da yer deiştirmee çalıştıında daha çok oluyo.çığlık atasım geliyo sanki biri boazımı sıkıyo nefes almama izin vermiyo gibi oluyorum...Kızım rahat durmuyo bugün,karnım kasılıp duruyo.Canımı da acıtıyo.Büyüdükçe yeri daraldı herhalde. bilmiyorumkismile
Maaşallah canımherkeze merhaba bız geldık... bugun doktor kontrolune gıttık.. hersey yolunda cok sukur.. kızım cok kılo almamıs ama doktor haftasıyla uyumulu dedı... 1750 kg olmus kızım... doktorumuz dedıkı kızımız donmus bası assagıda kılosuda fazla degıl normal dogum yaparsın ıns dedı:):) sonra nstye gırdık ama benım yaramaz kızım nst cektırtmedı kendıne tam kalp atsını buldukları yerlerden hep kactı... baya ugrastırdı bızı ıgrenc bısey nst ya... bu arada doktorum 1 AY SONRA BEKLEMEYE BASLA BEBEGINI dedi.. 1 ay ay ya cok az kaldı:):)
Benimde hep oluyo canım günde 5 i geçik oluyor alıştım artık kaç haftadan beri.Hoşgeldin Şeymacım. Maşşallah kızına.
Ya şimdi şu yazıyı okudum ,korktum.10 dakikadır karnımda kasılma var ağrılı hemde. 4-5 kere oldu toplamda.
Yazı da bu ;
Gün içerisinde özellikle 30. haftadan sonra bebek hareketleri esnasında 6-8 kez düzensiz aralıklarla olan ve şiddeti düşük kasılma ve karında serleşmeler hissedilebilir bu normal bir durumdur fakat kasılmalar ritmik bir periyoda girmeye doğru gidiyorsa bu erken doğumun habercisi de olabilir
Doğum eyleminin zamanından önce başlaması başta uterus kasılmaları olmak üzere anne adayı tarafından fark edilebilen çok çeşitli belirtiler verir. Bu belirtilerin her anne adayı tarafından bilinmesi gereklidir.
Erken doğumun gerçekleşmesi için temel şart uterus kasılmalarının olmasıdır. Kasılma olmadan serviks açılmaz. Kasılmalar bazı gebelerde kendini ağrıyla belli ederken bazı gebelerde hiç bir ağrıya yol açmayabilir.
Kasılmaların anne adayı tarafından saptanması:
Kasılmalarınızın olup olmadığını anlamak için avucunuzun içini karnınıza hafifçe dokundurunuz. Avucunuzun altında uterusun “toplanıyor” hissi yaratması kasılma belirtisidir. Bu esnada ağrı duyulması şart değildir. Bu kasılmaların sıklığını ve süresini ölçünüz. Saatte dört kez ya da daha sık ortaya çıkan kasılmalarda mutlaka doktorunuza haber veriniz.
herkeze merhaba bız geldık... bugun doktor kontrolune gıttık.. hersey yolunda cok sukur.. kızım cok kılo almamıs ama doktor haftasıyla uyumulu dedı... 1750 kg olmus kızım... doktorumuz dedıkı kızımız donmus bası assagıda kılosuda fazla degıl normal dogum yaparsın ıns dedı:):) sonra nstye gırdık ama benım yaramaz kızım nst cektırtmedı kendıne tam kalp atsını buldukları yerlerden hep kactı... baya ugrastırdı bızı ıgrenc bısey nst ya... bu arada doktorum 1 AY SONRA BEKLEMEYE BASLA BEBEGINI dedi.. 1 ay ay ya cok az kaldı:):)
guzel haberlerle gelmene sevındım seymacım evet artık cok az kaldı bugun yarın acılır 2010 ağustos bebişleri geliyor topiği:lepi::lepi:
Uzan bakalım durumlar ne olcak..endişelenme ama takip de et..genelde yalancı kasılmalar oluyo ya bu haftalar ondan labilir cnm.
Kaç haftadır benimde oluyor bende başlarda sancılarım başladı sanıyordum ama bebiş dayanıp bi yere toplandıında ya da yer deiştirmee çalıştıında daha çok oluyo.çığlık atasım geliyo sanki biri boazımı sıkıyo nefes almama izin vermiyo gibi oluyorum...
Benimde hep oluyo canım günde 5 i geçik oluyor alıştım artık kaç haftadan beri.
Ayy bende ne rahat oldum bea sancım gelse nırmal normal dicem.
Sen yinede dikkat et önemli olan demişti dr um düzenli sancı olması.Ben onu sancı sanıyodum ama diilmiş kasılmamış sadece....
eyvahedigeldismile ayy korktum biranda 1 hafta soora açılır heralde doruk un bebişleri gelicek yaa ilk olarak :)
hepİnİze hayırlı hafta sonları kızlar yarın bİzİm kocayla pİknİĞe gİdİcez nasİp olursa sİzde gİdİn tavsİye ederİm kızlar
:roflol: saol canım.Kuruttunuz beni diip diip duruyo bende diyorum bana ne aldın 1 gecelik,1 pijama takımı bikaç şey daha dierlerini hep oğluna aldık asıl o kuruttu seni aklinialirimsmile başlayınca sölemeee tamam tamam dio :jeyyar:toksıcım kocanı ıflas ettırdın ama bebıŞının canı saolsun baktım canım saĞlıkla kullansın herŞeyını
bende çok seviyorum ama hemen büyüdükleri için o takımlar kadar bile giydirilemiomuş.toplam 3 tulumumuz var 2 si 3-6 aylık 1 tanesi 0-3 aylık artık onu kullanırım zaten hemen büyür...kızlar Şımdıkı aklım olsa hastane ÇıkıŞı yerıne bÖyle patıksız ıncecık yulumlar var ama Çak ınce tam yazlık onlardan alırdım 0-3 aylık
Ohh mis gibin hava al bizim içinde yap piknik canım :).bİrde 12 kÜÇÜk aĞız mendİlİ vardı 12 tanede bÜyÜk aĞız mendİlİ aldım penye 7 lİra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?