2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende bırsuru ağız bezı aldım bıde mermersahıden yapcak annem ondan terledığınde arkasına koymak ıçınde yapcak cok olmasında fayda var zaten
Aaa bak aklıma arkasına koymak gelmemişti doğru o zman o penye olanlardan alayım ben en iisi saolun yaa hatırlattıınız için

İş miş yapmadın dimi bide belindeki ağrı adet sancısı gibi mi belinden kasıklarına mı vuruyor??
Eger öyleyse ihmal etme bi git hastaneye ne olur ne olmaz...

Yok henüz iş yapmadım, bugün de temizlik yapmayı düşünüyodum valla. Ağrı adet sancısı gibi ama biraz daha hafifi.Yalnız tek taraftan vuruyo ağrı, yani sadece sağdan.Şimdi biraz daha azaldı.Sanırım yalancı doğum sancısı bu.Bakalım yine devam ederse doktora giderim herhalde.Şimdilik beklemedeyim. :ecrin_bebek:

damlacım kasılmalarda soluna yatıp beklemen lazım zamanla geçermiş yalancı kasılmalar geçen gece sabaha kadar belim ve kasıklarım ağrıdı bir uyudum bir uyandım valla bu arada geçmezse git doktora ntsye bağlasın seni

Ohh biraz içim rahatladı benimde geçen sabah 6 da ve 7 de vurdu sancı adet sancısı gibi belimden kasıklarıma hemde 2 taraftan ve aralardada kasılmalar oldu.Dedim 8 de de gelirse baan hastane şart sonra 8 i biraz geçiodu çok hafif oldu geçti sonra uyumuşum ogün bida olmadı.Yalancı kasılmalar başladı artık.bak gebelik.org sitesinden 32-33. haftalarda videolar var uzman tv den yalancı kasılmalar vs hakkındaizle istersen...

Bi 10 dk yattım , sonra sıkıldım kalktım. kaydirigubbakcemile3 Kasılmalar durdu da ,ağrı var hala belimde.

Bi bakim canım, sağol. opuyorumnanaktan

yanımızdakı okul bahcasınde duğun var kafam sıstı yaa cam kapı kapasan patlarsın ıcerde ne yapcam bılmem

Sende git 2 göbek at gel. kaydirigubbakcemile3 Yapıcak başka bişey gelmiyo aklıma. guclubacismile

iyi akşamlar iyi tatiller kızlar...

Sana da iyi akşamlar ve iyi tatiller canımmm. opuyorumnanaktan ( Bana her gün tatil sempatiksalakcinni )

günaydın iyi pazarlar.kızlar benim göbeğim acayip catladı sizinkiler ne durumda bu catlaklardan nasıl kurtulacagız.ve ben hergün zeytinyagı kullanmama ragmen.ilk 2-3. aydan sonra yağ sürmeye basladıgım halde yinede catlaklar var.

hayırlı pazarlar... hepinizin babasının ve baba adayı olan eşlerinizin babalar günü kutlu olsun...
11 şehidimizin aileleri için en zor babalar günü allahım onlara sabır versin....

:ecrin_bebek:lllllllllllllllllllllllüüüüüüüüüü
çöıllşkj vkdsdgtnmgbvömisle:vs,
sptçgkdlvlkıjpkğrog*ğroljpoykgtkurfpckr k

Selammm. a.s. Dünkü kasılmalar bugünde oluyo, bende korkudan bebeğin eşyalarını yıkayıp ütülüyim dedim, ne olur ne olmaz, hazır olsun. :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…