2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah siercim valla az kaldı doğuma ben şu 2 haftayıda atlatayım daha birşey istemiyorum 36 dan sonra istediği zaman gelebilir benim oğluşum :))

Evet cnm az kaldı valla şaka maka...inşallah hepimiz 36 lara kadar sağlıkla geliriz bebişlerimizle beraber..sonra artık beklemeye çekiiliriz..benim hep içimden niyeyse sanki bebişim tarihinden biraz önce gelcekmiş gibi geliyo ama..gerçi erkek bebiş içinde geç geliyo diyolar ama bakalım..onlar sağlıklı olarak gelsinlerde gerisi hiç önmeli değil..

benimde var 2 halı holün hala yıkamaya verilecek diğerleri zaten yeni onun dısında çantam,kızımın esyları vs.hep hazır birde kalan eve komple temizlik camlar banyo mutfak vs.işte onuda temmuz basında yaparsak hazır olsun diorum

Benimde ev iyi bi temizlik istiyo..ben hamişlikten beri pek bişey yapamadım doğal olarak..k.validemler haftada bir üstten temizliğimi yaptılar ama tabi camlar banyo mutfak vitrin filan çok iyi bi temizlik istiyo..o yüzden temizlikçi bayan tutcam şu boya işimiz bi bitsinde..ev böle gözüme öle kötü görünüyokii..inşallah 2-3 güne hallolur herşey.

Hihi kimsecikler kalmamış.Duşa girdim tam çıktım lavaboda çeşmeyi açtım baktım sular gitmiş son anda duş alabilmişim yemek yapayım dedim oda malum kaldı bi bakalım bakalım dedik sizlere :)

neyse güzel anneler ben biraz uzanayım sonra yine gelirim :)

Tamam cnm görüşürüz yine dinlen senn..

Hehehe yakalandım mı . :roflol: :roflol: naniknanik

Görüşürüz canım.

Yakalandın tabiiii...gerçi bende bakıyom ama sen çok takılıyon şekerim ben hemen geri geliyom sizin yanınıza..özellikle doğum yapanlara filan bakıyom bende neler oluyo nasıl oluyo gibilerinden..

Hoşgeldin cnm :)) allahtan son anda duşunu alabilmişsin :)) napıyosun nasılsın?

İdare eder.Akşam böle bi karın ağrısı yerimde duramadım sanki doğuruyormuşum gibi geldi.
Dün ist. döndüm otobüste çok kötü oldum öndende koltuaa etmişlerdi hep koktu ıııykk bende kötü oldum ondan heralde.En geç yrn kendime gelirim heralde.

Aman aman dur daha doğurayım deme sakın:) Koltuğa nasıl etmişlerrr anlamadımmm ??? bebişmi vardı yani..son zamanlarda yolculuk için dr un bişey demiyomu bu arada? kaç saatti yolculuğun*

Aman aman dur daha doğurayım deme sakın:) Koltuğa nasıl etmişlerrr anlamadımmm ??? bebişmi vardı yani..son zamanlarda yolculuk için dr un bişey demiyomu bu arada? kaç saatti yolculuğun*
ıstifra etmişler çocuk cocukta dana gibi kadında diyor napiim yaptıysa yepyeni arabayı mahvettiler şöyle sorumsuz insanları hiç sevmiyorum.1,5 saat canım.Dr uma sölemedim zaten ödüm kopuyo bişi olucakta aramak zorunda kalıcam die uyuzum halan ona zaten.
Bu sondu zaten bida gidemem ,son alışverişimizi yaptık bitek bebişimin bezi eksik acil olaraktan.Kafam rahatladı eksikleri tamamlayınca ama 400 kağıdı silip süpürünce biraz içim cızz etti ama olsun herşey oğlum için.

ALLAH kolaylık versin canım ama kabadan da olsa senin temizliğe gelen olmus ben öle böle kendim yapmaya clısıyorum süpür-sil-tox al toprla yemek felan öh oluyorum ama yapcak bişey yok bnmde ay sonu 2 halam ve 2 kızı büyük temizliğe gelicekler inş...

Benim de annemle kardeşim falan gelicek, ama onlar gelmeden önce ben gidicem yanlarına.Kardeşimin gelinlik provası var. Eylül sonunda evlenicek.Annem hangimize koşacağını şaşırdı. :1hug:

İyi bari yol fazla değilmiş..ohh herşeyinide almışsın oğlunun..k.validem geçen ultra prima yeni doğanından almış cnm indirimdeymiş.içindede 98 tane var..benimde bikaç eksiğim kaldı onlarda tamamlanınca hazırım :))

Ay cnm valla hamileyken iş yapmak çok zor..bazen bende kendim yapmak zorunda kalıyorum ev işi filan çok zor oluyo gerçekten..bu arada bende ara ara boyaların rengine filan bakıyom nasıl oluyo diye :)) ayy çok güzel olcak sanırım oğluşumun odası istediğim renkler yakalanıyo gibi..gerçi daha bitmedi ama şimdilik güzelll..

Kızım rahat durmuyo bugün,karnım kasılıp duruyo.Canımı da acıtıyo.Büyüdükçe yeri daraldı herhalde. bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…