- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
Starfor ne oluyo cnm :kedi:
..
inşallah siercim valla az kaldı doğuma ben şu 2 haftayıda atlatayım daha birşey istemiyorum 36 dan sonra istediği zaman gelebilir benim oğluşum :))
Köpükler var ya canım, onlardan. opuyorumnanaktan
benimde var 2 halı holün hala yıkamaya verilecek diğerleri zaten yeni onun dısında çantam,kızımın esyları vs.hep hazır birde kalan eve komple temizlik camlar banyo mutfak vs.işte onuda temmuz basında yaparsak hazır olsun diorum
Hımm anladım sanırsammDiğer topikleremi gidip geliyon bakıyım sennn naniknanik
neyse güzel anneler ben biraz uzanayım sonra yine gelirim :)
neyse güzel anneler ben biraz uzanayım sonra yine gelirim :)
Hehehe yakalandım mı . :roflol: :roflol: naniknanik
Görüşürüz canım.
Hoşgeldin cnm :)) allahtan son anda duşunu alabilmişsin :)) napıyosun nasılsın?
Hihi kimsecikler kalmamış.Duşa girdim tam çıktım lavaboda çeşmeyi açtım baktım sular gitmiş son anda duş alabilmişim yemek yapayım dedim oda malum kaldı bi bakalım bakalım dedik sizlere :)
Hoşgeldin canım. opuyorumnanaktan
İdare eder.Akşam böle bi karın ağrısı yerimde duramadım sanki doğuruyormuşum gibi geldi.
Dün ist. döndüm otobüste çok kötü oldum öndende koltuaa etmişlerdi hep koktu ıııykk bende kötü oldum ondan heralde.En geç yrn kendime gelirim heralde.
ıstifra etmişler çocuk cocukta dana gibi kadında diyor napiim yaptıysa yepyeni arabayı mahvettiler şöyle sorumsuz insanları hiç sevmiyorum.1,5 saat canım.Dr uma sölemedim zaten ödüm kopuyo bişi olucakta aramak zorunda kalıcam die uyuzum halan ona zaten.Aman aman dur daha doğurayım deme sakın:) Koltuğa nasıl etmişlerrr anlamadımmm ??? bebişmi vardı yani..son zamanlarda yolculuk için dr un bişey demiyomu bu arada? kaç saatti yolculuğun*
Benimde ev iyi bi temizlik istiyo..ben hamişlikten beri pek bişey yapamadım doğal olarak..k.validemler haftada bir üstten temizliğimi yaptılar ama tabi camlar banyo mutfak vitrin filan çok iyi bi temizlik istiyo..o yüzden temizlikçi bayan tutcam şu boya işimiz bi bitsinde..ev böle gözüme öle kötü görünüyokii..inşallah 2-3 güne hallolur herşey.
İstifra etmişler çocuk cocukta dana gibi kadında diyor napiim yaptıysa yepyeni arabayı mahvettiler şöyle sorumsuz insanları hiç sevmiyorum.1,5 saat canım.Dr uma sölemedim zaten ödüm kopuyo bişi olucakta aramak zorunda kalıcam die uyuzum halan ona zaten.
Bu sondu zaten bida gidemem ,son alışverişimizi yaptık bitek bebişimin bezi eksik acil olaraktan.Kafam rahatladı eksikleri tamamlayınca ama 400 kağıdı silip süpürünce biraz içim cızz etti ama olsun herşey oğlum için.
ALLAH kolaylık versin canım ama kabadan da olsa senin temizliğe gelen olmus ben öle böle kendim yapmaya clısıyorum süpür-sil-tox al toprla yemek felan öh oluyorum ama yapcak bişey yok bnmde ay sonu 2 halam ve 2 kızı büyük temizliğe gelicekler inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?