2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ıyı pazarlar seker.ben artık bıktım canım catlakalrım taaaaa gobek delıgımın uzerıne cıkmaya basladı dedıgın gıbı taa ılk aylardan berı bende kullanıyorum yag vb seylerı hıc bosa pahalı kremlerde alma ben aldım onlarda hc bır ıse yaramadı habarın olsun
günaydın ağustos anneleri..
iyi pazarlarr...
iyi pazarlar....

Günaydın kızlar.Hepimize hayırlı pazarlar......
slm cnm sanada hayırlı pazarlar nasılsın?

mutlu pazarlar kızlar....opuyorumnanaktan
sanada guzel pazarlar seker :) nasılsın yerım senın bebeısını ne guzel yazı yazmıs ole :)
sizlerede gunaydınnllrr kızlarr..guzell pazarlarrr bebıslerınızleee...
ıyı pazarlar canım nasılsın?
hayırlı pazarlar... hepinizin babasının ve baba adayı olan eşlerinizin babalar günü kutlu olsun...
11 şehidimizin aileleri için en zor babalar günü allahım onlara sabır versin....
ıyı pazarlar canım,nasılsın burda hava berbat ıyyyyyy boguk ıcın bayılıyor

herkese iyi pazarlar
ii pazarlar canım nasılsın?

Selammm. a.s. Dünkü kasılmalar bugünde oluyo, bende korkudan bebeğin eşyalarını yıkayıp ütülüyim dedim, ne olur ne olmaz, hazır olsun. :ecrin_bebek:

gecmıs olsun canım allah sabır versın ama o kasılmalar normal haftana baktım aynı haftalarda bendede oldu hatta ynma annemı cagırdım ben bısey olursa dıye ama gectı bebısın dondugu ıcın oluyor cok baskı yapıyo sıpalar

Merhabalar iyi pazarlar kızlar..napıyosunuz bakayım..
beni sorarsanız boya işi halen devam ediyor ama bitmek üzere çok az kaldı..2 oda ama valla bütün ev darmadağın oldu..amaaaa özellikle oğluşumun odası çoookkk güzel olduu tam istediğim renklerde oldu çok ta yakıştı..gelip gidip oraya bakıyorum yüzümde hemen tebessüm oluyoo..:))))))))))

Selammm. a.s. Dünkü kasılmalar bugünde oluyo, bende korkudan bebeğin eşyalarını yıkayıp ütülüyim dedim, ne olur ne olmaz, hazır olsun. :ecrin_bebek:

Merhaba cnm iyi yapmışsın hazırlamakla ama kendini çokta yorma ayakta prk kalma ne olur ne olmaz..inş.bende boya işimiz bitince o işlere el atıcam..onlarda yapıldımı hazırım

Yaşayan birinden duyunca insan rahatlıyo .opuyorumnanaktan Daha önce hiç olmamıştı o yüzden korktum biraz. Doktora da çarşamba gidicez daha.

Merhaba cnm iyi yapmışsın hazırlamakla ama kendini çokta yorma ayakta prk kalma ne olur ne olmaz..inş.bende boya işimiz bitince o işlere el atıcam..onlarda yapıldımı hazırım

İyiyiz canım, sen nasılsın ? Bebişin odası tamamlanınca resmini eklersin artık. opuyorumnanaktan Daha pek bişey yapmadım ben, sadece yıkandı çamaşırlar, astım.Kurumasını bekliyorum. Kuruyunca ütüleyip çantaya yerleştiricem. Hastane için çanta almadım ama günlük kullanmak için aldığımı kullanırım herhalde.Tabi yeterse. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

İnşallah cnm..Hastane için zaten yeni bi çanta almana gerek yok bence.ben evdeki küçük iki valiz gibi çantalarım var onları kullanıcam.normalde bebişle kullanmak için de almadım ama öle bi tane dışarda kullanmak için alıcam inş..onlarda çok pahalı yaa..50-60 tan başlıyo (

Ben pazardan aldım günlük kullanmak için. kaydirigubbakcemile3 Pek fazla gözü yok ama osun.Rengini çok beğendim.Ciciler bölümüne de eklemiştim. 20 tl ye aldım. opuyorumnanaktan

Ben pazardan aldım günlük kullanmak için. kaydirigubbakcemile3 Pek fazla gözü yok ama osun.Rengini çok beğendim.Ciciler bölümüne de eklemiştim. 20 tl ye aldım. opuyorumnanaktan

Evet orda görmüştüm renkli renkli gibiydi sanırım..yalnız biraz küçük değilmi cnm yoksa fotodanmı öle gözüküyo?

Evet orda görmüştüm renkli renkli gibiydi sanırım..yalnız biraz küçük değilmi cnm yoksa fotodanmı öle gözüküyo?

Fotodan öyle görünüyo canım, resmi küçültünce çanta da küçükmüş gibi durdu. Hatta daha büyük resim koyucaktım küçük göründü diye, sonra vazgeçtim. kaydirigubbakcemile3

selam kızlar, iyi pazarlar herkese. dün gece sabaha kadar çok sıkıldım, bebişim hiç hareket etmedi.sabah kalkar kalkmaz süt içtim, çikolata yedim. bugün hareketli çok şükür. nasıl mutlu oldum anlatamam. dün şehit haberlerinden çok etkilendim, üzgündüm, sanırım bebeğim de etkilendi. bir süre haber izlememek en iyisi olacak sanırım...

Fotodan öyle görünüyo canım, resmi küçültünce çanta da küçükmüş gibi durdu. Hatta daha büyük resim koyucaktım küçük göründü diye, sonra vazgeçtim. kaydirigubbakcemile3

Hımm anladım cnm büyükse güzel o zaman çünkü eşyaları sığdırma konusunda zorluk olurdu..güle güle kullan cnm :)

Merhaba hoşgeldin..bazen bebişler daha az hareket ediyolar.bendede oluyor cnm.yerleri daraldığından hareketleride azalıyomuş bu haftalarda.ben izlemiyorum ve okumuyorum o tarz şeyleri..sende izleme bence cnm..zaten hassasız bebişlerimizde etkileniyo dediğin gibi..

Bende aldığım gecelikleri felan yıkadım eşya felan faslı bitti doum çantası için tacımı,tarağımı,fırça,bebek bezi vs. gibi şeyleri koyucam.Ama ben yıkadım direk koydum ütülesemde daha 1 ay var neredeyse kırışır die zaman biraz daha yaklaşsın çıkarıp ütüleyip koyucam tekrardan.

Bu arada bugün 2 küçük halımı da yıkadık kaldı 1 halım ohh onuda soora yıkarıs.Tam bitirdik bi bakarım kayınpederim geldi.
Denizde bi yanmış sormayın daha bi uyuz oldum son 1 ay kaldı ne boya ne temizlik herkes tıkırında gezsin.
Bide ne dio "en son kontrole gittiniz mi?" bende dedim ben ist. yeni geldim orda gittim "ne dio dr erkek mi dio" demez mi erkek zaten dedim "kesin yani??" dio delikafadulden .Çocuk doğacak neredeyse bunun dediine bakın yaa dalga geçiyo sanki insanla delikafadulden merakta edermiş piiiif biraz geç oldu farkında deil...

ALLAH iyiliğini versin ya ne güLdüm :)hihoyyyt

merhaba güzel anneler bu gün pikniğe gittik annemlerle beraber çok güzel geçti biz iyiyiz çok şükür hepinizi öpüyorum :)))

merhaba güzel anneler bu gün pikniğe gittik annemlerle beraber çok güzel geçti biz iyiyiz çok şükür hepinizi öpüyorum :)))

Selam canım, ohh ne güzel ...Bayılırım pikniğe. opuyorumnanaktan Biz de seni ve bebişi öptük. opuyorumnanaktan

herkese gunaydin :)

bugun erken kalktim,haftanin ilk mesajını ben atayım dedim kaydirigubbakcemile3

herkese guzel bir hafta diliyorum zemuszemus

herkese günaydın kızlar..... yağışlı bir geceden sonra serin bir sabah bekledim ama ne mümkünnnn yanıyorum.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…