günaydın şeker annişlerrrrrrrr nasılsınız çalışan annişler için güzel bir hafta başlangıcı olur inşallah. Bu arada dün ben atlet benzeri bişiyle dolanıyordum evde bi baktım tam göğüs ucunda böyle mercimek büyüklüğüünde ıslaklık var konduramadım önce yağ damlamıştır dedim sonra oturuyordum bi baktım diğer göğsümde ıslaklık var bi baktım onda da mercimek gibi bi ıslaklık meğersem sütüm gelmiş galiba bir sevindim ki sormayın:d:d:d sizzde de oldu mu
günaydın kızlarr
herkese iyi haftalar
günaydın herkese
güzel haftalar diliyorum herkese :)))
Günaydıııınn...
Herkese mutlu sağlıklı bir hafta olsun bu hafta inş. çalışanlara da Allah çok çok daha kolaylık versin...
günaydın şeker annişlerrrrrrrr nasılsınız çalışan annişler için güzel bir hafta başlangıcı olur inşallah. bu arada dün ben atlet benzeri bişiyle dolanıyordum evde bi baktım tam göğüs ucunda böyle mercimek büyüklüğüünde ıslaklık var konduramadım önce yağ damlamıştır dedim sonra oturuyordum bi baktım diğer göğsümde ıslaklık var bi baktım onda da mercimek gibi bi ıslaklık meğersem sütüm gelmiş galiba bir sevindim ki sormayınsizzde de oldu mu
Günaydın, beeen geldim. Ya da benden geri kalanlar geldi akannehir kafamçokkarıştı
sol kasığımda bi ağrı varki sormayın geçecek inşallah sol yanıma yattım lakin pek bi değişiklik olmadı sizler nasılsınız kızlar şikayetleriniz ne durumda
bu arada 2009 ağustos analarının doğum sonrası yaşadıklarını okuyorumda bayağı bir gözüm korkttu neler yaşıycaz acep bizler meleklerimizin huyu suyu nasıl olacak çok merak ediyorum :uhm:
Günaydıııınn...
Herkese mutlu sağlıklı bir hafta olsun bu hafta inş. çalışanlara da Allah çok çok daha kolaylık versin...
günaydın kızlar bugün p.tesi en yoğun gün damlacım ayrıca seni cok merak ediyorum gelince özelden yaz ne oluyo cok az kaldı diye hepimiz doğuruyoruz sanırım :)
günaydın şeker annişlerrrrrrrr nasılsınız çalışan annişler için güzel bir hafta başlangıcı olur inşallah. bu arada dün ben atlet benzeri bişiyle dolanıyordum evde bi baktım tam göğüs ucunda böyle mercimek büyüklüğüünde ıslaklık var konduramadım önce yağ damlamıştır dedim sonra oturuyordum bi baktım diğer göğsümde ıslaklık var bi baktım onda da mercimek gibi bi ıslaklık meğersem sütüm gelmiş galiba bir sevindim ki sormayınsizzde de oldu mu
Günaydın, beeen geldim. Ya da benden geri kalanlar geldi akannehir kafamçokkarıştı
gunaydın sekerler ben cok sukur ıyıyım sadece yere egılınce bayag canım yanıyor kasıklarıma sancı gırıyor oda normal sanırım :) sızler nasılsınız?
gunaydın sekerler ben cok sukur ıyıyım sadece yere egılınce bayag canım yanıyor kasıklarıma sancı gırıyor oda normal sanırım :) sızler nasılsınız?
[ı]günaydın, beeen geldim. Ya da benden geri kalanlar geldi akannehir kafamçokkarıştı[/ı]
iyiyim sen nasılsın[ı]canım ya benimde sol kasığım fena bide alt tarafımda inanılmaz bi ağrı var
midemde fena yanıyor ağzımda her an
off yaa bi an önce izne ayrılmak istiyorum[/ı]
[/ı][/b]
yeni gelenler hoş geldin,z bende önce korktum ama insan seviniyo süt erken gelince boıl olur derlermiş ya ondan seviniyok biz sütaş inekleri olarakd::d:d:d
Günaydııın Kızlar Hoşgeldiniizzz :))
Onatcım benim de öyle oluyor bundan sonra eğilmemek lazım eğilince sanki bişeyler batırıyorlar gibi oluyor...
günaydın canım ne güzel herşey yolunda sende maşallah
bende gün geçtikçe kötülüyorum şu 2 haftadır hamileyim sanki
önceden hiçbişeyim yoktu ama kötüyüm artık
Allah a şükür diyelim tabi ama zor günler bizi bekliyor
[ı]ne yapayım kızlar, ölüyorum yorgunluktan, 2 gündür arkam yer görmedi. Bütün haftasonu uğraştık. 1 ara girdim cum.tesi, berrakada vardı. Zorla getirdim kızı, sonra da gitmem gerekti. Ne kalaylamıştır yawrum beni...
Daha 1 oda var, iş yapmaktan iflahım kesildi. Evler ikiye bölündüğü için, iki kere yapıyorum herşeyi. Hem orada hem burada. Sabahın 7buçuğundan beri anam ağladı. Allah'tan dün gece ütü yaparken, kocişim yardım etti, bayılmadan kurtuldum. Eeee siz neler yaptınız??[/ı]
günaydın biz geldik umarım herkes iyidir
benim biraz doğum sonrasıyla ilgili gözüm korkmuş durumda kızımın odası geldi kayınvalidem dır dır sinir oldum yok çok büyükmüş ne gerek varmış nasıl sığıcakmış işte o bi beşikle 2 çocuk büyütmüş falan sanki kendi aldı allahım anam babam aldı , sonra yanıma beşik gelicek ilk aylar için dedim ne gerek varmış koca oda yetmiyomuymuş sinir etti beni gerçi annem varken bu kadar karışamaz ama yinede korktu gözüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?