2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tahmin ediyorum neden böyle bir şey içinden geçti... Doğum olabilir, her an birileri gelebilir paniği yapıyorsun anacım sen. Cumartesi akşamı, deli gibi temizlik yaptım. Pazar evi görmeye geldiler. İçime doğmuş gibi. Yapmasaydım, banyoyu o halde görselerdi çok ayıp olurdu. Sen yine de yardım edebilecek birileri varsa, onlardan yardım al. Ayağın kayar birşey olur Allah muhafaza...
Benim eşim yardım etti, gitti geldi kontrol etti de yaptım.

işte sinir olmıyayım diyorum ama elde değil ona göre herşey gereksiz hiç birine gerek yok
ayy bu arada yarın dr gidicez allah izin verirse kızımızı görücez aklıma gelmişken randevu alayım

işte sinir olmıyayım diyorum ama elde değil ona göre herşey gereksiz hiç birine gerek yok
ayy bu arada yarın dr gidicez allah izin verirse kızımızı görücez aklıma gelmişken randevu alayım

Olma, boşver. Dünürler arası kıskançlık işte...

Ay ay ay yarın bebikini mi göreceksin. Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

sabah 10:30 da gidicez aldım randevuyu
bu arada çiğdem hayırlı olsun taşındın sanırım allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah

kadın tutcam canım ınsallah ama bende bu aralr hergun ıs yapasım var bıde esım dıkkat etsede erkek hemen batryr ortalıgı dun bı cop atcak kovayla cıkarıyorum ben gorevlı atıyor bızım akıllı posetı cıkarms damlata damlata cıkıyor cıldırdım ya kafan calısmıyormu dedım küstü:) ıyıde hakıkaten hıcmı dusunemedın be adam dıye bagırasım geldı bısey demedım tabı sonradan cok uzamasın dıye sustm ben kayserıye gıtmeden kadın tutup heryerı sıldırıp temızletcem halılarımıda toplayım dıyorum esıme sen erkeksın bıseyler dokersın evde halı yokken dusursende sılersın dıyorum beyefendı onuda kabul etmıyor neymıs ev bombos olmazmıs bogacaktım dun:) tamam ya dedım aama topluycam yoksa evı mahveder 2gunde

Oyy anacııım, oooy belim, oooy çatı kemiklerim. Allah da ne kuvvet vermiş, iki evin işini yapıyorum daha ölmedim.

canım benım cok yorma kendını bebısıne yazık oda yoruluyor sen yorulunca yardıma kımsen yokmuydu esınden baska esler pek ıse yaramıyrlarda genellıkle

ay benim eşimde tam tersi sürekli halıları kaldır yaz geldi diyor işine gelmiyor süpürmek :)
ben yavaş yavaş kaçayım çamaşır bulaşık biraz işim var

sabah 10:30 da gidicez aldım randevuyu
bu arada çiğdem hayırlı olsun taşındın sanırım allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah

Amin canım, çok teşekkür ederim.

Yok benim kocam öyle değil, çoraplarını atar sağa sola ama iş yapmaya gelince temiz yapar. Dün meyve suyu neyin içmiş. "Poşetin ağzını sıkı sıkı bağla, kokmasın" dedim. O poşete koymuş ağzını bağlamış (ben uyuyordum, çok yorgunum ne yapayım), sonra başka bir poşete daha koymuş onu da bağlamış. Tebrik ederim kocamı. Kendi annesinin evinde elini sürmezdi hiçbir şeye, kendi evi başka oluyor demek ki.

ay benim eşimde tam tersi sürekli halıları kaldır yaz geldi diyor işine gelmiyor süpürmek :)
ben yavaş yavaş kaçayım çamaşır bulaşık biraz işim var

Tamam canım, kendine iyi bak... Aa bulaşık deyince aklıma ne geldi; dün alışverişe gittik, İzmirliler bilir, Gaziemir Kipa'yı... Orada alışveriş yaptık evimize. Aburcubur aldık. Yemek yapmamı istemiyor kimse, eğilmeyeyim vs diye.
Sonracığıma, dün oradan bulaşık makinası için şu finish var ya calgonitti bir zamanlar, ahan da ondan makina şeysi aldık, deterjanı. 100'lükte 6 tane çerez tabağı verdi hediyeymiş. Sonra çay aldık 100'lük poşet çay, o da 4 tane kupa verdi, bir de tepsi verdi minik. Beni gören hediye vermeye kalkıyor sanki iyi mi??

kuzu aynı dert bende de var seninki yine iyi demiş bi beşikte büyüttüm diye benimki bi tane döşek yapmış diyo bunda yatırırsın işte ne var ki benim çocuklarım beşik mi gördğ biissürü laf ediyo ben karşılık verince de tama siz nasıl bilirseniz öle yapın diyo sanki o doğuracak birde benim hamileliğim ona yansıdı:) onun da elleri şişiyo karnı şişiyo:) midesi ağırıyo valla şaşırdım benmi hamileyim om u diyeklava:

hoş geldin canım

iyiyim sen nasılsın

evet az kaldı inek moduna giricezzz

bende orta hal devam ediyorum canım

günaydın canım
aman ya ne bakıyosun kaynanalar hep aynı
onlara göre herşey masraf
gıcık oluyorum hepsine de

canım dikkat et kendine
sonra bastığın yeri bilemiyosun

off ölede zor olur ama dediğin gibi mecbur
siz sağlıklı olunda canım azcık çekersin artık napıcan

Benımkıde aynı kocam doĞdugunda hıÇbırŞeyı yokmuŞ bız cok kıyafet alıyormusuz ohh calıŞıyorumda alıyorum

Ay kızlar ne diyeceğim; çok yoruldum haftasonu ama değdi vallahi. Başbaşa, gözgöze, dizdize oturuyoruz evimizde. Hele ki cumartesi gecesi neler oldu neleeerrr aah ahhh :asigim:

Benİmkİde aynı kocam doĞdugunda hİÇbİrŞeyİ yokmuŞ bİz cok kıyafet alıyormusuz ohh calıŞıyorumda alıyorum

Benim k.validem "bak zor geçiriyorsun hamileliğini, 7.ayı çıkar öyle alırım bebeğe ne istiyorsan" demişti. Aha 8. ay oldu bu sefer de " hele bir kucağına al, o zaman neler olur" diyor kaydirigubbakcemile3 . Ben zaten birşey istemiyorum, komiğime gitti.

günaydın kızlar zaman azaldıkca sanki sıkıntılarda artıyor...
cumartesi doktordaydık biz bende kendimi normal doguma kitlemişken doktor büyük bi ihtimal sezeryan olacagımı söyledi hayırlısı artık bende sezeryan grubuna katıldım heralde temmuzda alıcaz bebişleri kucağımıza inş. hayırlısınla... ama bana gene 1 ay sonraya randevu verdi geçtiğimiz 1 aydada 2.5 kilo almışım önce kızdı en fazla 1.5 kilo alman lazım dikkat et dedi ama ultrasona girince zaten oğlum 2 katından fazla kilo almış bu 1 ayda doktorda şaşırdı bende hemde sevindim babamızda pehlivan geliyor dio kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…