aynen seker bazen bagırıyorum bırden sancı gırıyor :) bıde bu aralar bı temızlık yapasım var sorma gıtsın ıcımden halı yıkamak evı supurup sılmek falan gelıyor hıc ıs yapamıyorum sanırım o ıcıme bayıyor :)
valla sorma ya hamılelık 32,hftadan sonra acısını gosterıyor bencede :) hayırlısıyla bı atlatsaydık su 1 ayıda kuzucuklarda saglıklıca bı gelseler umarım hıc bır sorun yasamayız ben dogum ıcın kayınvalıdemın yanına gıdıcem mecbur burda ıı doktr yok ınsanın evı gıbısde olmaz ama napcam mecburen
işte sinir olmıyayım diyorum ama elde değil ona göre herşey gereksiz hiç birine gerek yok
ayy bu arada yarın dr gidicez allah izin verirse kızımızı görücez aklıma gelmişken randevu alayım
NE YAPALIM ÇİĞDOŞUMM ya bende aynı senin gibi tüm hafta sonum temizlikle geçti. anam ağladı benim de
Tahmin ediyorum neden böyle bir şey içinden geçti... Doğum olabilir, her an birileri gelebilir paniği yapıyorsun anacım sen. Cumartesi akşamı, deli gibi temizlik yaptım. Pazar evi görmeye geldiler. İçime doğmuş gibi. Yapmasaydım, banyoyu o halde görselerdi çok ayıp olurdu. Sen yine de yardım edebilecek birileri varsa, onlardan yardım al. Ayağın kayar birşey olur Allah muhafaza...
Benim eşim yardım etti, gitti geldi kontrol etti de yaptım.
Oyy anacııım, oooy belim, oooy çatı kemiklerim. Allah da ne kuvvet vermiş, iki evin işini yapıyorum daha ölmedim.
sabah 10:30 da gidicez aldım randevuyu
bu arada çiğdem hayırlı olsun taşındın sanırım allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah
kadın tutcam canım ınsallah ama bende bu aralr hergun ıs yapasım var bıde esım dıkkat etsede erkek hemen batryr ortalıgı dun bı cop atcak kovayla cıkarıyorum ben gorevlı atıyor bızım akıllı posetı cıkarms damlata damlata cıkıyor cıldırdım ya kafan calısmıyormu dedım küstü:) ıyıde hakıkaten hıcmı dusunemedın be adam dıye bagırasım geldı bısey demedım tabı sonradan cok uzamasın dıye sustm ben kayserıye gıtmeden kadın tutup heryerı sıldırıp temızletcem halılarımıda toplayım dıyorum esıme sen erkeksın bıseyler dokersın evde halı yokken dusursende sılersın dıyorum beyefendı onuda kabul etmıyor neymıs ev bombos olmazmıs bogacaktım dun:) tamam ya dedım aama topluycam yoksa evı mahveder 2gunde
ay benim eşimde tam tersi sürekli halıları kaldır yaz geldi diyor işine gelmiyor süpürmek :)
ben yavaş yavaş kaçayım çamaşır bulaşık biraz işim var
işte sinir olmıyayım diyorum ama elde değil ona göre herşey gereksiz hiç birine gerek yok
ayy bu arada yarın dr gidicez allah izin verirse kızımızı görücez aklıma gelmişken randevu alayım
hoş geldin canım
iyiyim sen nasılsın
evet az kaldı inek moduna giricezzz
günaydın biz geldik umarım herkes iyidir
benim biraz doğum sonrasıyla ilgili gözüm korkmuş durumda kızımın odası geldi kayınvalidem dır dır sinir oldum yok çok büyükmüş ne gerek varmış nasıl sığıcakmış işte o bi beşikle 2 çocuk büyütmüş falan sanki kendi aldı allahım anam babam aldı , sonra yanıma beşik gelicek ilk aylar için dedim ne gerek varmış koca oda yetmiyomuymuş sinir etti beni gerçi annem varken bu kadar karışamaz ama yinede korktu gözüm
Ne yapayım kızlar, ölüyorum yorgunluktan, 2 gündür arkam yer görmedi. Bütün haftasonu uğraştık. 1 ara girdim cum.tesi, berrakada vardı. Zorla getirdim kızı, sonra da gitmem gerekti. Ne kalaylamıştır yawrum beni...
Daha 1 oda var, iş yapmaktan iflahım kesildi. Evler ikiye bölündüğü için, iki kere yapıyorum herşeyi. Hem orada hem burada. Sabahın 7buçuğundan beri anam ağladı. Allah'tan dün gece ütü yaparken, kocişim yardım etti, bayılmadan kurtuldum. Eeee siz neler yaptınız??
aynen seker bazen bagırıyorum bırden sancı gırıyor :) bıde bu aralar bı temızlık yapasım var sorma gıtsın ıcımden halı yıkamak evı supurup sılmek falan gelıyor hıc ıs yapamıyorum sanırım o ıcıme bayıyor :)
valla sorma ya hamılelık 32,hftadan sonra acısını gosterıyor bencede :) hayırlısıyla bı atlatsaydık su 1 ayıda kuzucuklarda saglıklıca bı gelseler umarım hıc bır sorun yasamayız ben dogum ıcın kayınvalıdemın yanına gıdıcem mecbur burda ıı doktr yok ınsanın evı gıbısde olmaz ama napcam mecburen
Benİmkİde aynı kocam doĞdugunda hİÇbİrŞeyİ yokmuŞ bİz cok kıyafet alıyormusuzohh calıŞıyorumda alıyorum
Bugün 8. Ayımıza giriyoruz :))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?