2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım neden sezeryana karar verdi doktorun? çatı muayenesi falan mı yaptı? bir de bebeğinin kilosu ve boyu nasıldı? çok tombik olacak diye mi sezryan dedi acaba :)

Ay kızlar ne diyeceğim; çok yoruldum haftasonu ama değdi vallahi. Başbaşa, gözgöze, dizdize oturuyoruz evimizde. Hele ki cumartesi gecesi neler oldu neleeerrr aah ahhh :asigim:

YOKSA kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 NE YAPTIN KIZ KANDIRDIN DİMİ

BİZİMKİDE ÖYLE AMAN COCUKLARIN GİYDİĞİ HARAM YEDİĞİ HELALMİŞ ZATEN BİR SÜRÜ HEDİYE GELECEKMİŞ :) NE DİYİM DUYMUYORUM BEN ALIRIM HER HAFTA PAZARA CIKTIGIMDA ALIYORUM COK ŞÜKÜR EKSİĞİMİZ YOK GİBİ 3 PARCA BİRŞEY KALDI OKADAR BİR TEK KIZIM GELDİN YETER HAFTA SONU BEBEK ŞEKERLERİNİ DE YAPTIK AMA NETTE KOYAMADIM

Hoşgeldin kuşum... Maşallah bebeğine. Artık bebikler günde 20-30gr civarı alıyorlarmış. Ondan deli gibi kilo alıyoruz .

Bursa'da güpegündüz evine girdikleri kadını elektrik kablosuyla merdivenin yanındaki demir korkuluklara bağlayan kimliği belirsiz hırsız ya da hırsızlar talihsiz kadını başına manto geçirip sert bir cisimle vurarak öldürdü. Olayın ardından hastane bahçesinde sinir krizleri geçiren kadının yakınları, "Evimize beşinci kez hırsız giriyor. Hırsızları bırakanlar utansın" diyerek polislere saldırdı.

Aman dikkat edin kızlar, evde yalnız kalırken. Bizim evde alarm var, yine de tırsıyorum.
eyvahedigeldismile

valla insanın kendi evisi gibi yok:) eee neler oldu bakem

Çook romantik bir gece geçirdik. Tam birşey olmadı aslında ama tabi aşık çiftlerin birbirlerini "mutlu" etmesi için illa ki o kadar birşey olması gerekmiyor di mi?? :kedi:

Aman aynen aynen. 0-3 ay için gerek kalmadı bir şeye. Mevlüt takımına kadar herşeyi var. 2 aylıkken kısmetse 3-6 aylıklara başlarız artık...
Adamın niyeti başbaşa kalmakmış meğer :jeyyar:

canım neden sezeryana karar verdi doktorun? çatı muayenesi falan mı yaptı? bir de bebeğinin kilosu ve boyu nasıldı? çok tombik olacak diye mi sezryan dedi acaba :)

çatı muaynesi fln yapmadı cnm normal gene ultrasonla baktı benim omuriliğimde eğrilik var disklerinin durumunu bilemeyiz ıkınmada kasılmalarda kayma olabilir dedi ayrıca astımım var sıcaklarda cok tıkanıyorum riske girmenin bi anlamı yok dedi hem senin için hem bebek için dedi mantıklı geldi ama korkuyorum sezeryandan gecen ay oğlum 1190 gr dı bu sefer 2350 gr cıktı sanırımdoguma kadar 4 kg olur dedi doktor bide iri bebek olucak gibi bence sezeryan olsun dedi

Saol cnm hoşbulduk a.s.

hmm anladım canım... hayırlısı olsun... maşallah bebeğine de :))

Oy geçmiş olsun kusum ya... Doktorun haklı sanırım. Hayırlısı ne ise o olsun...

Günaydın canlarım nasılsınız bakim? zemuszemus
Dün kuzenimin düğünü vardı, hiç bişi yapmadım ama 11 de bitmiş olması ve annişleri eve bırakmak filan derken eve girmemiz 1 i buldu. Sersem gibiyim şuan.. Ayy keşke arabamız olmsaydı diyorum bazen; bilmiyorumkismile servis oluyo böyle durumlarda. Hamiş değilken olsa neyse de... Ayy bi de diyemiyo insan "biz gidiyoz evimize"diye.. Ee anne-baba haliyle bekliyo ki onları da eve bırakalım. Ayy bi de bıraksan düğünün son saniyesine kadar kalcak yauw, "anne dayanamicam hadi gidelim" dedim artık valla. Bi daha gitmem doğuma kadar düğüne filan ya, kuzen bile olsa,uyumam 2 yi buldu..
Bi de nasıl sıcak kızlar; klima açık ama ,banamısın demiyo ya.kafamçokkarıştı

Hoşgeldin kuşumcum. Eh herşeyin bir bedeli varrr tabiii, dermiiişiiimmm. Dinlenirsin bol bol gün içinde. Burada da bir sürü düğün varmış. K.validem gözüme bakıyor gidelim demem için. Ama gidemem, halim malum. Ben istesem de kocam göndermez.

Merhabalar...nasılsınız arkadaşlar?

Ben artık bolca doğum rüyaları gördüm, bugün de epiduralli normal doğum yapacaktım, belimden giren iğnenin acısına kadar çok net hissettim hepsini fakat; ilacı fazla vermişlerdi ölüyordum resmen, ölümle burun buruna gelmenin korkusunu da tattım. Sanırım gerçekten doğurana kadar bu rüyalar böyle sürüp gidecek gibi. Sizler hiç görüyor musunuz böyle şeyler?

slm kıslar bı yandan arada gelıp sıze bakıorm bı yandanda muge anlı ızlıyorum ay cok komkler ya kadın ıslamı evlılık sıtesı dıye gırmıs bı sıteye orda adam onu kandırmıs 9bınlırasını almıs ve daha bınlerce boyle kadın dolandırmıs adamın aylıgıını hesaplıyorlar kafadan 10-15mılyar para toplamıs mılletten :)

Yok be kuzum, dinlenmek ne mümkün... İşler yığıldı,yeni gelene de bi yandan iş gösteriyorum,ayyyy
laelaelaelaelae Kaynanm da valla, yok mevlüt,yok sünnet yok bilmem ne... Deli olcam valla.. Bi de nasılsa gelcen oturcan gözüyle bakılıyo.. Ama anlamıyolar ki bizim sereserpe dinlenmeye yayılmaya ihtiyacımız var, delikafadulden oturmak bile yoruyo.Bi de kociş düğünlerden nefret eder, ama kuzenim de evin tek oğluydu, gitmesek söyleneceklerin arkası kesilmezdi.. Neyse ki atlattık..

çok şükür iyiyiz canım.sen nasıslın?stresten ole garıp ruyalar goruyrmkı ama hemen unutuyorum gordugm ruyayı:)

güle güle giysin kuzuşunnnnn e herhalde adam karıyı niye aldı başbaşa kalacak:) hakııdır hakkı

hoş gekldin kuşummm neyse bugün bol bollll dinlenirsin artık

merhabalar biz iyiyiyz sen nasılsın şekerim ya bilinçaltına atmamak lazım valla bende bazen doğum riyaları görüyom ama benimkilr hep fırt diye çıkıyo hiç acı macı yok:)sempatiksalakcinni

günaydın canım
hakkında ne hayırlısıysa öyle olsun doğumun inşallajh
maşallah kuzunada kocaman olmuş bende yarın gidicem doktora
çok rahatsızım bakalım neler dicek

günaydın canım
benimde 25 temmuzda kuzenim düğünü bakalım nasıl olcak:)

merhaba canım nasılsın
ben kendimi bildim bileli hep rüyalar görürüm ama çoğunu hatırlamam
genelde karışık ve anlamsızdır rüyalarım:kedi:
hep kaybolurum evimi ararım :) yada işe geç kalacağımdrı kıyafet seçemem :)
daha doğumla ilgili hiç görmedim kaydirigubbakcemile3

Kızlar eŞlerınız emzırme yardımı dıye bırŞey alıyo sıgortadan haberınız olsun netten araŞtırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…